- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
maddi durumları fena değildi diye biliyorum ama bu durumdan çalışmayı bıraktı özel hastane falan sanırım çokta iyi değiller gibi ... halam bizde kaldığı için artık mutsuz gibi ağlıyor sürekli size yük oluyoruz diye ama farklı gitme icraatları Yok ne yapayım ölse böyle çekeceğine diyor deme öyle duyar yanlış anlar diyorum hep onları mutlu etme durumu içindeyim ama kendimi eşimi çok ihmal ettim ..eşim onlar iyileşip gidecek biz hasta olucaz diyor... açık açık konuşsam mı bilmiyorum
2 ay dayanmış bu saatten sonra da dayanabilir,zaten halası da çok rahatsızmış orada kalmaktan,yük olduğunu düşünüyormuş. Kim ister ki baskasının evinde kalıp yük olmak. Keyfinden kalmıyolar onlar da.Köstek oldugunu sanmiyorum konu sahibi 2 ay sabretmis ve agirlamis.kolay mi evde hasta ortaminda bulunmak ve yasamak.onlari agirlamak.anasi degil babasi degil bana kalirsa mecburda degil.ama son derece iyi niyetliler.kizin duzeni bozulmasin diye dusunup bir çaresine bakabilseler iyi olur.Allah onlarin da yardimcisi olsun.
Yok köstek oluyor demedim ama destek olun dedim sonuçta hala baba yarısıdır öyle değil miKöstek oldugunu sanmiyorum konu sahibi 2 ay sabretmis ve agirlamis.kolay mi evde hasta ortaminda bulunmak ve yasamak.onlari agirlamak.anasi degil babasi degil bana kalirsa mecburda degil.ama son derece iyi niyetliler.kizin duzeni bozulmasin diye dusunup bir çaresine bakabilseler iyi olur.Caresizlerse Allah onlarin da yardimcisi olsun.
Annemler farklı şehirdeler ...biz Ankara'da olduğumuz için başta burayı tercih ettiler ama bi çok kişi arayıp gelin bizim buraya hastane doktor her yerde aynı dediler onlarda işte kısa kalırız gibi düşünüp başladılar burda ama hastalığı kötüleşti ...annem istersem arar halamla açık açık konuşur kendi evine davet ederde ben bilmiyorum bunu yapmalımuyım gider daha kötü olursa suçlanırmıyımAnneniz bu konuyu biliyorsa aslında onların teklif etmesi lazım gelin bize diye. Burda büyük bi saçmalık var yani. Bu arada tavrınız güzel bence sıkın dişinizi biraz daha.
Allah başa vermesin çok zor gerçekten iki taraf için de. Ancak hangi hastanede hangi doktorla başladıysa tedaviye aynı doktorla tedaviyi sonlandırması çok önemli. Konu sağlık ve can olunca insanın eli kolu bağlanıyor. Biraz daha sabretseniz. Onların da psikolojileri bozulmuştur zaten zorlu bir hastalık. Kira vermeyi teklif ettilerse çok çaresizler. Üzüldüm açıkçası, size de ayrı üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.Hanımlar iyi Allgeceler...halamın kocası kanser olduğu için bizim bulunduğumuz şehirde tedavi görmeye başladı..başta kemoterapi yapıldığı gibi uçağa atlar gideriz modundaydılar kemoterapiden kemoterapiye bizim evde kalacaklardı ama iş bu şekilde olmadı 2 aydır bizde kalıyorlar ve kemoterapiden sonra radyoterapi görecekmiş 4-5 ay daha burdayız dediler ..akraba olunca bişey diyemedik hatta odamızı verdik daha rahat etsinler diye biz salonda yatıyoruz eşimle...hastanın durumuda kötü onada çok üzülüyorum sabredelim diyorum ama çok bunaldım her gün hastaneye götürüyorum serum yapıyorlar eve geliyoruz halam sürekli mutsuz ağlıyor ...hastaya herşey kokuyor bugün artık mutfakta yemek yapmasan balkonda tüpte yapsan yemeği burnuna çok kokuyormuş dedi halam hava çok soguk üşütürüm dedim evde yemek pişmek zorunda siz acaba Annenlerin evine mi gitseniz dedim orası 3 katlı bir katta yemek pişmez koku olmaz falan diye bu dediğime çok bozuldu halam ve ağladı yine en iyi doktorlar işte sizin şehrinizde ama bi konuşayım eniştenle bende size yük olduğumuzu biliyorum gibi seyler dedi akşam ise kiranızı biz ödesek burda kalsak teklifi ile geldiler bende kesinlikle olmaz ne kadar isterseniz o kadar kalın akrabayız dedim ve dediğime çok pişmanım ...nasıl geçecek günler bilmiyorum ne önerirsiniz ? Annemlerde kalmalarını çok gereksiz buluyor ama onlarda bişey söyleyemiyorlar ..siz olsanız ne yapardınız ?
unuhalaniz yemek işlerini halletse dışarıdan sipariş verip yeme içmeyi karsilasalar. hem maddi yükünüz hafifler hem yemek stresi yasamazsaniz daha rahat geçer bu süreç.
halaniza koku için haklı oldugunu ama dışarıdan sipariş e gucumuz yetmez deseniz mesajı anlar heraldw
Siz çok haklısınız zaten. Eşinizi de anlıyorum.. burda sanki biraz düşüncesiz davranan misafirleriniz fakat şu an çok zorlu ve acı bi süreçten geçiyolar..
Kendimi hasta yerine koyarak düşündüğümde eşimin de huyunu bildiğim için bi otel veya dairede falan kalırdık. Onlar için de çok zor sıkıntılı bi durum.. ama halanızın burda sizi düşünmesi lazım. Zaten 2 aydır sizdeler ve bunun 3 4 katı bi süre daha sizde kalacaklarını söylüyolar. Damat da var işin içinde yani eşiniz.. o yüzden halanızın sizi düşünüp aranızda pürüz çıkmaması için bi hal çaresi bakması lazım. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten sancılı bi süreç..
Siz hiç böyle bir durumla karşı karşıya gelip bu hastalığı bire bir yaşadınız mı?Bence bukadar sabretmissiniz birazdaha sabredin. Belki sizin yaninizda daha cok rahat ediyorlardir. Kim ister bir baskasinin duzenini bozmayi veya kendi duzeninden olmayi ..
Soz konusu kanser hastasi bir adam ve halaniz. Evet biraz zor bir durum olabilir anliyorum yasamayan bilemez ama cok buyuk sevaba giriyorsunuz . Belkide bugun buna sabretmeniz yarin cok istedginiz bir olayin gerceklesmesine vesile olur.
Birde bu acidan bakin lutfen. Belki simdi hergun hastaneye gitmek zorunda kaliyorsunuz rahatinizdan odun veriyorsunuz ama bu yaptiginiz hayir ve aldiginiz hayir dualari ile yarin cok guzel bir mevkiye gelebilirsiniz. Yasli insanlara yardim etmek 4 5 ay icin cok birsey degil koskoca insan omrunde. Eksin olmaz artin olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?