Hasta olduğu için ben gideceğim gitmesine de ne yapsam ??...

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Kızlar şimdi sevgilim askerde hasta ameliyat olacak çok önemli birşeyi yok ( söylenecek birşey değil ) neyse işte.. şafağımız 36 fakat 2 hafta sonra gelecek ve askerliği bitecek.. normalde o gelecekti öyle buluşacaktık çünkü ben evden izin alamıyorum dışarıya çıkmak için çoğu zaman.. ama şimdi hasta olduğu için benim gitmem gerekecek .. çok özledik ikimizde.. bu amelitayatı sonra da olabilirdi ama beni çk özlediği için erkene aldı.. evlerimiz 1 saat uzaklıkta 1 saat git 1 saat gel derken 2 saatim hatta 2 buçuk saatim yolda geçecek..benm onla vakit geçirmem 4 saat olsa bile yetmez ki 1 saat olacak bu hiç yetmez.. o yüzden okuldan kaçacağım 1 kez de olsun malesef.. yalan söylemek hiç içime sinmiyor ama zorunda kalıyorum.. evine gideceğim sabah gideceğim (sabahçı olduğum için ) annesi ailesi hepsi olacak tabiki.. daha önce annesiyle telefonda konuşup tanışmıştk istedğin zaman arayabilir ve gelebilirsin demişti bana..
Şimdi ne yapsam karar veremedim.. gitmemek gibi birşeyi söylemek benim için büyük cesaret ki onu deli gibi görmek istiyorum..çok özledim.. 1 hafta da iyileşmesini bekleyemem. ki hastayken o kadar gelmişken hem de benim için ameliyatı erkene çekmişken.. o o kadar acı içerisindeyken gitmemek sizce ayıp olmaz mı ?? yani bence fedakarlık yapmam gerekiyor diye düşünüyorum..
ne kadar fedakarlık yaparken yaptığım şey yanlş olsa da malesef..
siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?? bu 1.sorum
2.sorum da gideceğim de acaba süpriz mi yapsam diyorum.. ama süprizi de nasıl yapacağıma karar veremedim.. şimdi annesini arasam o annesine durumu gideeğimi anlattıktan sonra.. benimkine pembe bi yalan söylesem bugün sınav var okuldan kaçamıyorum desem.. ve o gün onlara gitsem sabah.. ama annesinin haberi olsa..sonra işte o gün onlara gidip annesinin de izniyle onu ben uyandırsam .. bence bu onun için unutulmaz birşey olur.. ama annesiyle bunu nasıl knuşucam o var ??

Son düzenleme:

Bunu başarabilirsen çok güzel bi anı olur ikiniz içinde, tabiki keşke ailene yalan söylemesen ama bu senin elinde değilse yapacak bişey yok, ben okulu as ve git gör derim, asker beklemek hiç kolay değil çünkü çok iyi biliyorum. Annesine açık açık anlat bence sürpriz yapmak istediğini, ameliyattan yeni çıktığı için böyle bişeyle mutlu olucağını ona moral verebileceğini söyle, bence anlar seni, istedigin zaman gidebileceğini ve arayabilecegini söylemis sonucta, annesiyle güzel bi işbirliğiyle unutulmaz bi sürpriz yap derim bende, mutlulukla

yorumun beni mutlu etti.. bence de .. nasıl annnesine söyleyeceğim bilmiyorum ama yapacağım..

canım bence de sürpriz yap, annesi de mutlu olur bence o kadar yoldan gelecek olmana filan saygı duyar. bence düzgün bir dille ona sürpriz yapmak istiyorum, sizin için de uygun mu gelmem dersin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…