hasta olduğunuzda erkeğiniz bakarmı?

karamel delisi

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
299
52
318
47
hasta olduğunuzda erkeğiniz bakarmı?
kızlar benimki hastalıktan hiç hoşlanmaz ,derler ki" erkek yastık dostu " buna katılıyor musunuz. grip olduğunuz da bulaşır korkusuyla sizden uzakmı duruyor.

valla kuzu ben bugun çok hastayım die eşim işe gitmedi izin aldı.benm kocam o konuda anlayışlı bana yemeimide hazırlar rahatm yani hatta bugun bana banyo yaptrdı.allah razı olsn eşimden

valla evlenince ne olur bilmiyorum ama ben hastalanınca benimki çıldırıyor elinden geleni yapmaya çalışıyor hatta geceleri uyumadığı oluyo sürekli arayıp iyi olup olmadığımı soruyor. cnm benim yaa kıyamam ben ona

hamilelik zamanimi ayri tutarsam..benim hasta olmam esimin pek hosuna gitmez..yine mi hasta oldun,bir yerin mi agriyor diye sordugunda cok uzuluyorum..cunku ben hic hasta olup,yatak dosek yatmadim..esim cok hasta olursam illa bakar..ama oyle canim ,cicim diye degil de oyle olmasi gerektigi icin.hatta bundan 4-5 ay once oglum soguk almisti.ondan esime ve bana da gecti..ben ikisiyle ilgilenmekten pek hasta olamadim.sundan cok eminim esim beni cok dusunur,hastaysam surekli arar..merak ediliyorum yani:asigim:bazen belli edemiyor ilgisini ama biz birbirimizi cok seviyoruzŞeniz

Çok şükür allaha benimkide ii bakar hasta olunca çorba yapar (hazırçorbalardan)içirir,terlememi sağlar doktora götürür.allaha bin şükür..

slm kösen hayirli misafirin bol olsun cnm
benim esim yardimseverdir. elinden geleni yapar da ben hastayim diye yatamam hic illede kalkacam.bu huyumu hic sevmiyorum.
aslinda yatip toparlansam yoo , yatak batar kalkarim. hic unutmuyorum, ilk evlendigimiz seneydi üc aylik evliydik daha.
ben cok kötü hastalandim.öyle ki kalkipta doktora gidecek halim yoktu. bana corba yapip icirmisti.cok sükür bi daha o sekilde hastalanmadim.
onunda bakmasina gerek kalmadi...

valla kuzu ben bugun çok hastayım die eşim işe gitmedi izin aldı.benm kocam o konuda anlayışlı bana yemeimide hazırlar rahatm yani hatta bugun bana banyo yaptrdı.allah razı olsn eşimden

gecmis olsun canim .esindende allah razi olsun. es de dostda kötü günde belli oluyor...:1hug::1hug::1hug:

zar bakartatlicadiarzu
bana corba yaparmısın..soba mı? yakarmısın.. bana elma soyarmısınşakkıdılülülülülülü

Benim kocamda ancak çok hastaysam bakar öyle ufak tefeklerde hastalığımı unutur.bir kere çok üşütmüşüm nasıl titriyorum yatak sallanıyor aldı eline en sonunda fön makinasını beni öyle ısttı canım:1hug:...ama yanıma giripte ısıtabilir di değil mi hasta olmaktan mı korktu durun ben bi akşama sorayım bunu:oklava:

Ben Evli Değilim Ama

Aşkisi çok Merak Eder Telefonla Arar Sonra Msn Açik Olsun önümde Yat Der

Heran

Beni Uyarir

hasta oldumda mutlaka bakar bende alrejik nesle war yani genelde sümüklüyümdür :D hic uzaklasmadı simdie kadar aksine hep aynı sıcaklıklta sarıldı mesela ucuk oldu dielim hic tiksinmior bile cnm benim ya

evet bakar ilgilenir çocukların ihtiyaçlarıyla uğraşır tabi bende o hasta olduğunda ondan başka hiçbir işle uğraşmam iyi olana kadar elim hep üstündedir yani ne demişler hayat müşterek he he he

evli değilim sevgilim de uzakta telefonla nasıl ilgilenebilirse öyle ilgileniyor valla başka çaremiz yok...genelde beni azarlamayı tercih ediyo yemek yemiyosun açık saçık giyiniyosun falan filan diyeee hasta hasta hiiç çekilmiyoo:oklava: evlenince daha iyi bir performans bekliyorum bakalım...:Roflol:

BENİM EŞİMDE HASTAYA BENDEN İYİ BAKAR.
BEN HASTAYIM, EŞiM KALKIP SAHUR YEMEĞİMİZE KADAR HAZIRLIYOR.
BUGÜN ONUN İZİNLİ GÜNÜ, BEN ÇALIŞIYORUM.
ARADIM NASILSIN DİYE?
EVİ TEMİZLİYORMUŞ CANIM.
YANİ BANA ÇOK iYi BAKTIĞI GİBİ, BEKLEYEN İŞLERİ DE HALLEDER...

ALLAH EŞİMDEN RAZI OLSUN.

Tamda konusu bu yahu. Ben bu hafta çok kötü grip olmuştum. Ama eşimden bulaşmıştı. Eşim bana bebekler gibi baktı. Hemde belki okumuşsunuzdur eşim 1 ay önce trafik kazası geçirdi. Canım o haliyle bana baktı. Hafta sonu evimizi temizledi. Ayrıca hiç de uzaklaşmaz yanımdan. Hatta ben derim dur yaklaşma sende hasta olacaksın diye. Ben zaten sanaaa hastayım deyip daha çok sarılır.
Deli kocişim benim.

BENİM EŞİMDE HASTAYA BENDEN İYİ BAKAR.
BEN HASTAYIM, EŞiM KALKIP SAHUR YEMEĞİMİZE KADAR HAZIRLIYOR.
BUGÜN ONUN İZİNLİ GÜNÜ, BEN ÇALIŞIYORUM.
ARADIM NASILSIN DİYE?
EVİ TEMİZLİYORMUŞ CANIM.
YANİ BANA ÇOK iYi BAKTIĞI GİBİ, BEKLEYEN İŞLERİ DE HALLEDER...

ALLAH EŞİMDEN RAZI OLSUN.

nazar degmesin valla herkese anlatma bunlari

gozlerim yasardi kizlar
erkeklere haksizlik etmeyin bakin boyle kocalari bulmussunuz da...

Back
X