Ayaklarını sıcak tutun. Olur böyle şeyler. Hasta olmaz inşallah merak etmeyinKızlar ilk bebeğim ve bal böceğim 3 aylık. gece 3
23.5 odanın sıcaklığı bir uyandım bebeğim beline kadar işemiş ve üstünden biraz zaman geçmiş
Uyuyorduk ve kendımı çok suçlu hissediyorum. Hasta olur mu ? Kalktığında hemen üstünü her yerini değiştirdim ama
umarım olmaz teşekkür ederimAyaklarını sıcak tutun. Olur böyle şeyler. Hasta olmaz inşallah merak etmeyin
Bir şey olmaz rahat olun. Hareketlenmeye başlamıştır olacak böyle şeyler ara ara. Bizde de oluyor hasta da olmuyor.Kızlar ilk bebeğim ve bal böceğim 3 aylık. gece 3
23.5 odanın sıcaklığı bir uyandım bebeğim beline kadar işemiş ve üstünden biraz zaman geçmiş
Uyuyorduk ve kendımı çok suçlu hissediyorum. Hasta olur mu ? Kalktığında hemen üstünü her yerini değiştirdim ama
Neden ayağı? Göğüs ve enseye bakın üşüyüp üşümediğine dair deniyor, ana hayati organlar da göğüs kısmında, gövdesinde.Ayaklarını sıcak tutun. Olur böyle şeyler. Hasta olmaz inşallah merak etmeyin
İçimi rahatlattınız teşekkür ederimBir şey olmaz rahat olun. Hareketlenmeye başlamıştır olacak böyle şeyler ara ara. Bizde de oluyor hasta da olmuyor.
Ah evetAyşegül Çoruhlu çok üşüdükten sonra kendinizi ısıtın o gün demişti. Bebeğe de öyle yaklaşılabilir sanırım. Olmaz inşallah. Emiyorsa emzirin bol bol. Ne güzel kokar o şimdi oh
Çok geldi ve hiçbir zaman bu yüzden hasta olmadı. Sizin de bu ve benzer şeyler daha çok başınıza gelecek. Alışacaksınız.Başıma gelen var mı
Umarım içimi rahatlattınız sizde teşekkür ederimÇok geldi ve hiçbir zaman bu yüzden hasta olmadı. Sizin de bu ve benzer şeyler daha çok başınıza gelecek. Alışacaksınız.
Üşüme kontrolu ensede ve göğüs ama idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimaline karşı da ayakları sıcak tutmalıNeden ayağı? Göğüs ve enseye bakın üşüyüp üşümediğine dair deniyor, ana hayati organlar da göğüs kısmında, gövdesinde.