Kardeşim çarşamba günü centrel hospital de cem beye ameliyat oldu hastanede kaldigi gun ve ertesi gunu aksama kadar sadece gozlerin alti hafif mordu burnu sisti aksamdan sonra yavas yavas gozlerin alti durnun iki yanak bolgesi daha fazla sisti bugun persembe ve o morluklar renk degistirdi suan kirmizi buda iyilestigini gosteriyor diyorum kardesim pokemon gibi oldu veda biraz korkutucu bi hal aldi sislikler yarin randevu umarim hersey yolundadir
Kardeşim çarşamba günü centrel hospital de cem beye ameliyat oldu hastanede kaldigi gun ve ertesi gunu aksama kadar sadece gozlerin alti hafif mordu burnu sisti aksamdan sonra yavas yavas gozlerin alti durnun iki yanak bolgesi daha fazla sisti bugun persembe ve o morluklar renk degistirdi suan kirmizi buda iyilestigini gosteriyor diyorum kardesim pokemon gibi oldu veda biraz korkutucu bi hal aldi sislikler yarin randevu umarim hersey yolundadir
Merhaba,
Burada Cem Bey hakkında fazlasıyla olumsuz yazılan yazıları saskınlıkla okudum.
Ben o kadar ınce ayrıntısına kadar arastıran bırı olarak cogu yer ıle gorustukten sonra Cem Bey ıle tanıstım ve suan
Cem Bey'e amelıyat olalı daha 3 ay oldugu halde ıyıkı bu amelıyatı olmusum dıyorum.
Insallah 1 seneye kadar burnum tamamen oturdugunda daha da memnunıyetım artar.
Isınde basarısına gelınce kesınlıkle Cem Bey dogallık konusunda bır numara.Olumsuz dusuncelerınız ve pısmanlıgınız var ıse hocayla bırebır konusmanızı ve tum aklınıza takılan sorularınıza cevabı kendısınde aramanızı onerırım.Benım burnum egrı ve cok zor bır burun oldugu halde en ufak bır agrım sızım olumsuzlugum olmadı.Tahmın ettıgımden de dogal bır buruna sahıp oldum.Ve dedıgım gıbı kımse estetık oldugunu anlamıyor bıle.Hala arkadaslarımın cogu bılmıyor.Yakınlık, ılgı ve samımıyet konusunda Cem Bey e haksızlık edılmemesı gerektıgını dusunuyorum.Ne zaman ıstersem arıyorum ve randevu alıyorum , sorularımı soruyorum.Doktorumu cok sevıyorum ve herkesın tanıması gereken bır doktor oldugunu dusunuyorum.
Ayseozz nerelerdesın senın burnun nasıl oldu uzun zamandır konusamadık merak ettım?
bende az önce televizyonda gördüm hastasıyla birlite :) burda yok mu burun ameliyatı olan cem beye ??
ben 6 mart 2013 de ameliyet oldum..ama burnumda fazla bi değişiklik olmadı.burnumu çok kalın buluyorum ve kimse beğenmiyor.tekrar revizyon olacağım başka doktora.ve ameliyattan sonra 1 kere bile aramıyorlar.ilgilenmiyorlar.her şey parayı alana kadar.Cem bey e soru soruyosun kaçamak cvplar verip acelesi varmış gibi kaçıyor.insanın yüzüne bile bakmıyor.hiç ilgilenemdi.ve ücreti pahalı.gerek yokmuş o kadar para vermeye.cadde de kliniği var kendine ait.içerde hasta otururken başı boş bırakıp içerde ekibiyle toplantı yapıyolar birden.sen mal gibi kalıyosun ortada.kapıdan çıkıp gidiyosun tek başına.çok pişmanım çok.
ben 6 mart 2013 de ameliyet oldum..ama burnumda fazla bi değişiklik olmadı.burnumu çok kalın buluyorum ve kimse beğenmiyor.tekrar revizyon olacağım başka doktora.ve ameliyattan sonra 1 kere bile aramıyorlar.ilgilenmiyorlar.her şey parayı alana kadar.Cem bey e soru soruyosun kaçamak cvplar verip acelesi varmış gibi kaçıyor.insanın yüzüne bile bakmıyor.hiç ilgilenemdi.ve ücreti pahalı.gerek yokmuş o kadar para vermeye.cadde de kliniği var kendine ait.içerde hasta otururken başı boş bırakıp içerde ekibiyle toplantı yapıyolar birden.sen mal gibi kalıyosun ortada.kapıdan çıkıp gidiyosun tek başına.çok pişmanım çok.
anladım cevabınız için çok teşekkür ederim fakat ben zaten muhammet dilbere 7 ay önce ameliyat oldum çok memnunum. Size de geçmiş olsun isterseniz sizde araştırın derim çok ilgili çok iyi bir doktor kendisi :)
Çok enteresan geldi söyledikleriniz. Bende cem beye ameliyat oldum 5 ay oldu ancak hiç böyle bir muamele ile karşılaşmadım. İstediğim zaman görüşüp istediğim soruları sorabiliyorum. hatta göğüs ile ilgili bir ameliyat bile düşünüyorum. Burnunuzu beğenmemiş olabilirsiniz memnuniyetsizliğini paylaştınızmı? benimkide estetik olduğu anlaşılmıyor ve çok memnunum. Ameliyattan sonra 1 kez olsun aramıyorlar demişsiniz.. hangi dr arayıp memnunmusun diye soruyor ki ? burnunuzu gerçekten merak ettim. dilerseniz özelden mesaj atabilirsiniz size kendi burnumuda gönderebilirim. Ayrıca toplantı durumu içinde bişey diyemem hoş bişey değil tabi ama beni her defasında kapıya kadar götürüyorlar :)[/Q
buraya illa hep iyi güzel şeylermi yazmak lazım.malesef öyle.kendi düşüncelerim fikirlerim bunlar.yaşadım ki yazıyorum.etraftan olumsuz tepki görüyorum ki yazıyorum.uydurmuyorum yani.senin şansına güzel olabilir herşey.ama bende olmadı güzel şeyler.sende güzel olduğu zaman bende olmak zorundamı.ameliyattan sonra hastasıyla ilgilenen çok doktor ve asistanlarnı gördüm.zaten artık geçti bitti.bir kaç ay sonra revizyon düşünüyorum.ve burnum her gün ağrıyo.sıkıntı yaşıyorum.yalan söyleyecek borcum yok size.ayrıca bu mesajlarımı kimse sildiremez.kendi düşüncelerimi yazmak suçmu.eleştirilmeye gelemeyen bu işi yapmasın.illa bu formlara güzel şeylermi yazacağız hep.
Çok enteresan geldi söyledikleriniz. Bende cem beye ameliyat oldum 5 ay oldu ancak hiç böyle bir muamele ile karşılaşmadım. İstediğim zaman görüşüp istediğim soruları sorabiliyorum. hatta göğüs ile ilgili bir ameliyat bile düşünüyorum. Burnunuzu beğenmemiş olabilirsiniz memnuniyetsizliğini paylaştınızmı? benimkide estetik olduğu anlaşılmıyor ve çok memnunum. Ameliyattan sonra 1 kez olsun aramıyorlar demişsiniz.. hangi dr arayıp memnunmusun diye soruyor ki ? burnunuzu gerçekten merak ettim. dilerseniz özelden mesaj atabilirsiniz size kendi burnumuda gönderebilirim. Ayrıca toplantı durumu içinde bişey diyemem hoş bişey değil tabi ama beni her defasında kapıya kadar götürüyorlar :)[/Q
buraya illa hep iyi güzel şeylermi yazmak lazım.malesef öyle.kendi düşüncelerim fikirlerim bunlar.yaşadım ki yazıyorum.etraftan olumsuz tepki görüyorum ki yazıyorum.uydurmuyorum yani.senin şansına güzel olabilir herşey.ama bende olmadı güzel şeyler.sende güzel olduğu zaman bende olmak zorundamı.ameliyattan sonra hastasıyla ilgilenen çok doktor ve asistanlarnı gördüm.zaten artık geçti bitti.bir kaç ay sonra revizyon düşünüyorum.ve burnum her gün ağrıyo.sıkıntı yaşıyorum.yalan söyleyecek borcum yok size.ayrıca bu mesajlarımı kimse sildiremez.kendi düşüncelerimi yazmak suçmu.eleştirilmeye gelemeyen bu işi yapmasın.illa bu formlara güzel şeylermi yazacağız hep.
şahsınıza dair bir ithafta bulunmadım. SİZ nasılki olumsuz düşüncelerinizi ve durumunuzu paylaştınız bende şaşırdığımı ilettim . şikayet etmeniz beğenmemeniz çok normal saygıda duyarım. SİZE yalan söylüyorsunuz diye çemkirmedimde. Sadece şaşırdığımı belirttim.Eleştiri tabiki olmalı.Zaten olmazsa sorun vardır. Eleştiri olmalıki insan hatası varsa düzeltmeli. Burnunuzu merak ettim çünkü gerçekten kötümü oldu görmek istedim.Burada herkez burnunun resmini paylaşır ve fikir alır. Herkezin düşüncesi farklıdır. benim beğendiğim bir burnu siz beğenmeyebilirsiniz. Cem beyin yaptığı burunların arkasında durduğuna bizzat şahitte olduğum için yazdıklarınıza şaşırdım. Olumsuz bir durum söz konusu ise bence kendisi ile açık seçik paylaşın derim.
Yazdıklarınızın silinmesi konusuda ayrı bir muamma. Herkez istediğini olumlu yada olumsuz tabiki saygı çerçevesinde yazıp paylaşabilir.
Sizin yazdıklarınıza saygı duyuyor ve anlıyorumda. eğer ben sizin bahsettiğiniz gibi böyle bir durumla karşılaşsaydım burada fikrimi paylaşmadan önce kendisi ile bir şekilde konuşur yaşadığım tüm olumsuzlukları anlatırdım.En nihayetinde ulaşılamayacak biride değilki.Sonuçta ortada bir memnuniyetsizlik var öyle değilmi.
Yinede geçmiş olsun . Umarım bundan sonrası sizin için daha güzel olur ve istediğiniz buruna kavuşursunuz.
öncelikle burnunuzu iyi günlerde kullanın. muhammet bey ile bende görüşmüştüm cem beyden sonra. Gerçekten iyi bir doktor Ama burnumun bana özel olmasını istediğim için cem beyi seçtim. Hiçte pişman olmadım. Herkezle aynı standart bir burun istemedim. kendisi bana hitab etmedi. benim burnum olmalıydı ayşenin fatmanın burnu değil.
Arkadaşımızın söylediklerine gerçekten şaşırdım.cem beyden bahsettiğine pek inanamadım :)yine olsam gözü kapalı cem hoca derim.
Saadet hanım bu nasıl bir itaamdır? Bu nasıl bir karalama politikasıdır? Nasıl bir yalandır ve siz nasıl bir karaktere sahipsiniz ki insanları karalayabiliyorsunuz? Bu ne cüret!..
Ben size Cem Payaslı hocam ile nasıl tanıştığımı anlatayım; Ben İzmir'de ikamet ediyorum..Tarih 1 nisan 2012 Pazar günüydü ve ben intihar etmeyi planlıyordum. Çünkü yıllardır arkadaşlarım, iş arkadaşlarım, yeni tanıştığım insanlar hemen hemen herkes burnumun büyüklüğünden dolayı dalga geçiyorlardı kendilerine göre espriydi bu yaptıkları ama her espri adı altındaki şaka beni adım adım ölüme götüyordu. Saçlarımı uzatıp kahkül (perçem) dedikleri stille aklımca burnumu gizlemeye çalışıyordum. Yaz günü uzun kollu t-shirtler giyip, t-shirt koluyla burnumu gizlemeye çalışıyordum. Çünkü kendimi beğenmiyordum. Çünkü artık burnum üzerinden şaka yapılmasını istemiyordum.Çünkü gargamel, pinokyo,koca burunlu, papağan gagalı yakıştırmaları beni yıpratmıştı. Biri bana güzelsin dediği zaman inanmıyordum, inanmak istiyordum ama başımı kaldırıpta insanların yüzlerine bakmaya çekiniyordum. Bakarsam burnum dikkatlerini çekecekti ve güzelsin sözü anlamını yitirecekti.. Oysa ki Güzel sözü benim için o kadar anlamlıydı ki bana yakışmayan ben de eğreti duran ama benim seni seviyorum sözünden çok sevdiğim bir sözdü.. Sahip olmak istediğim bir söz...
Bir iş yerinde çalışıyordum, 30 nisan Cuma günü yine burnumla alay etmişlerdi '' sen estetik yaptırmayacaksan biz aramızda para toplayıp, seni sanayide çalışan tanıdığımıza gönderelim'' dediler ve ben istifa ettim. Ağlaya ağlaya eve geldim. Kimseye birşey söylemeden yatağıma gidip yattım ama hiç uyumadım yemek yemedim kimseyle konuşmadım sadece '' Allah'ım sen beni severek yarattın ama ben kendimi sevmiyorum. Sen beni beğenerek yarattın ama kimse beni beğenmiyor'' diye hep kendi kendimle konuştum.
İntihar benim için en kalıcı yöntemdi.. 1 nisan pazar günü sabah erken kalktım ve odamı topladım, duşumu aldım. Çünkü akşam intihar edecektim uçurumun kenarındaydım ve pazar günü sondu pazartesi yoktu benim için... Henüz 20 yaşında bir genç kız...
Odamı toplarken gözlük kutusunda hocamı Özlem Yıldız'ın aklımıza takıldı programına katıldığı zaman adresiniadını soyadını ve iletşim numarasını yazdığım bir kağıt buldum. Allah çıkardı karşıma bir umutla facebook sitesinden hocamı aradım ve buldum. Hocama mesaj gönderdim. Durumumu anlattım. Hocam lütfen bana yardım edin ben bir uçurum kenarındayım özgüvenim yok siz bana yardım elinizi uzatmazsanız bu günün yarını yok. Yarına inancım yok.. Bana olumlu ya da olumsuz bir dönüş yaparsanız sevinirim yarın çok geç olabilir dedim...
Ve yarım saat geçmeden hocamdan mesaj geldi.Berdan Mardini ile dışarıdaymış, beni Berdan beyle de görüştürdü ve ameliyatımı yapacağını söyledi
5 nisan 2012 gününe ameliyat tarihimi verdi. O an ameliyat tarihi değil, bana hayatımı geri verdi.. Ağlamaktan konuşamadım..
4 nisan 2012'de hocam ile görüştük,muayene oldum,fotoğraflarım çekildi. beni ve ailemi ofisindeki asistanları ile öyle mükemmel karşıladılar ki sanki beni yıllardır tanıyorlardı.
5 nisan 2012 günü beni ameliyat etmek için Central hospital'da buluştuk. Ameliyat için hazırlığım yapıldı ve saat 10:00 'da ameliyata girdim. Hocam o masada sadece benim burnumun şeklini değil, hayatımın tamamını değiştirdi. Gözlerimi de hocamın '' Kübracım sen çok güzel bir kız oldun, haydi gözlerini açma vakti '' dedi. Ameliyathanedeyken gözlerimi yeni doğmuş bebek gibi açtım. Çünkü ben yeniden doğmuştum.Çünkü hocam beni uçurumun kıyısından çekip özgüvenime kavuşturdu..
Ameliyattan sonra su damlası kadar morluklarım oldu, ve kısa sürede düzeldi. Kontrole gittiğimde başka hastalarıda vardı, hocamın da başka hastası vardı bekleme odasında onlarla sohbet etme fırsatım oldu memnuniyetleri ve hocam hakkındaki güzel sözleri beni de mest etmişti. O hastaların burunları çok güzel gözüküyordu ve ben de burun bantımın çıkması için sabırsızlanıyordum. Ve o gün geldiğinde hocam bantımı çıkarırken gözlerimi kapattım, açtığımda aynanın karşısında sanki bir başkası vardı..
Hocam bu burnunun en kötü halleri, dikişlerin kaynayıp, şişlerin indikten sonra göreceksin farkı dedi. Hocamın en kötü halleri dediği bile benim için muntazam güzellikteydi.. Allah'ım bir kere değil, bin kere razı olsun.. Bana hayatımı geri verdi, beniimle irtibatını hiç koparmadı, ilgilendi. Çünkü hocam gelmiş geçmiş en iyi doktor. Çünkü hocam doktordan öte yürekli adam!..
Size gelince; lütfen burada şahsiyetleriniz kadar ucuz reklamlar yapmayın!..
Meyve veren her ağaç taşlanır!
Başkalarının üzerine basıp çıkmakla yükseldiğinizi sanmayın, İnsanı yükseltip, yücelten insanın etrafındakilerdir, sevdikleridir,
sevenleridir!.
Bir insanın başarısını ancak şerefli olanlar takdir edip, kutlayabilir. Şereften yoksun olanlar ise ancak şahsiyetleri kadar ucuz kişilikleri ile çamurlaşırlar!..
Ve Saadet hanım siz de keşke estetik cerrahiden önce beyin cerrahisine gisip tedavinizi olsaymışsınız.. Sizin sorununuz burnunuzda değil, yalanlarıı üreten beyninizde!...
Burun estetiği olmadan önce ve sonraki fotoğraflarım ektedir. Bakabilirsiniz..
Eki Görüntüle 958026 Eki Görüntüle 958027 Eki Görüntüle 958028 Eki Görüntüle 958030 Eki Görüntüle 958031 Eki Görüntüle 958032 Eki Görüntüle 958033 Eki Görüntüle 958036 Eki Görüntüle 958042 Eki Görüntüle 958044 Eki Görüntüle 958045
Beni Kübra yapan, bana önce hayat verip sonra özgüvenimle kavuşturan Allah'ımın en güzel lütfu olan koca yürekli sevgili Cem PAYASLI hocama binlerce kez şükranlarımı sunuyorum..
Saygılarımla...
Kübra ARSLANBAŞ
Merhabalar,
Cem Bey'e altı ay önce burun ameliyatı yaptırdım. Burnum ilk zamanlar
Tabiiki şiş ve kalın duruyordu ancak şu an mükemmel. Kendisi bence sadece bir
Cerrah değil aynı zamanda sanatçı, tıpkı bir heykeltraş gibi.
Bazıları ameliyat sonrası ilgilenilmedik yazmış, arkadaşlar her ameliyattan çıkan
Bazı sorunlar yaşar elbette, ağrı şişlik normaldir ki ben beklediğim halde yaşamadım.
Bir de ne istediğinizi iyi bilmeli ve üyi anlatmalısınız. Ve en önemlisi de
İstedğiniz size yakışacak bir burun mu? Hazır olmadan, karar vermeden,
Ameliyat olursanız ve kendinizle barışık değilseniz yüzünüze kuş
Kondursalar beğenmeSiniz. Ameliyat sonrası da rutin kontrolleriniz oluyor, orada derdinizi
Anlatabilirsiniz. Doktor kuaförünüz değil ki sürekli dert dinlesin.
Hiç beğenmediyseniz de düZeltilir ama dikkat sorun burun olmayabilir. Sorun başkaysa
Yine beğenmezsiniz.
Cem Bey bana öyle bir burun yaptı ki valla her aynaya baktığımda gülümsüyorum,
Kesinlikle tavsiye ederim.
Evet ayşecim nerelerdesin? Bnde oyle uzun zamandir giremiyorum. Burnun ne durumda?
Teşekkür ederim sizde iyi günlerde kullanın :) Fakat estetik bi tarz meselesi biraz da gerçi benim estetik değildi ve bi doktoru herkes beğenicek diye bi kaide yok bende kendime göre 2 3 yıl araştrdıktan sonra muhammet beyi uygun buldumve çok güvenerek ameliyat oldum bnde sizin gibi yine ameliyat olsam yine muhammet beyi seçerdim :)
Sevgili Kübra,
yazdıkların karşısında şapka çıkartıyorum. İnan okurken ağladım.
arkadaşımız hakkında yorum yapmayacağım çünkü gerçekten yorumu bile haketmediğini düşünüyorum. Eğer sorunu varsa resimleri koyardı ve bizde görürdük o bahsettiği durumu.
Cem hocam hayatımda gördüğüm göreceğim en iyi doktorlardan biridir.
en azından COPY PASTE burunlar yapmıyor. Yani bir karar tutturup herkeze aynı burnu yapmıyor !
Benim burnum diyorum bana özel bir burundur.! ve göğsümü gere gere yazıyorum CEM PAYASLI burnudur.. ellerine sağlık hocam !
Ve kendisine herzaman dediğim gibi.. iyi varsınız cem hocam ve iyiki size ameliyat olmuşum diyorum.Allah razı olsun kendisinden.
ameliyat olanlar ses versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?