Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Öncelikle geçmiş olsun. 2 güne birşeyi kalmaz.
benim morluklarım 24 saatte geçti.3 günün sonundada şiş kalmadı.
Herşye normale döndüktwen sonrada iyiki olmuşum diyecek :)

bende öyle olmuştum aynıı gözlerim kapanmışı görwmiyodum etrafı hattaa
normal yani sanırım kişiden kişiye değilşiyor.. tenden kaynaklı oldunu düşünüyorum :S

merhaba , 1 yıl 5 ay oldu amaliyat olalı ufak tefek sorunlar kaldı .ama rahatsız edıcı deıl alıstım.

bende az önce televizyonda gördüm hastasıyla birlite :) burda yok mu burun ameliyatı olan cem beye ??

ben 6 mart 2013 de ameliyet oldum..ama burnumda fazla bi değişiklik olmadı.burnumu çok kalın buluyorum ve kimse beğenmiyor.tekrar revizyon olacağım başka doktora.ve ameliyattan sonra 1 kere bile aramıyorlar.ilgilenmiyorlar.her şey parayı alana kadar.Cem bey e soru soruyosun kaçamak cvplar verip acelesi varmış gibi kaçıyor.insanın yüzüne bile bakmıyor.hiç ilgilenemdi.ve ücreti pahalı.gerek yokmuş o kadar para vermeye.cadde de kliniği var kendine ait.içerde hasta otururken başı boş bırakıp içerde ekibiyle toplantı yapıyolar birden.sen mal gibi kalıyosun ortada.kapıdan çıkıp gidiyosun tek başına.çok pişmanım çok.

Çok enteresan geldi söyledikleriniz. Bende cem beye ameliyat oldum 5 ay oldu ancak hiç böyle bir muamele ile karşılaşmadım. İstediğim zaman görüşüp istediğim soruları sorabiliyorum. hatta göğüs ile ilgili bir ameliyat bile düşünüyorum. Burnunuzu beğenmemiş olabilirsiniz memnuniyetsizliğini paylaştınızmı? benimkide estetik olduğu anlaşılmıyor ve çok memnunum. Ameliyattan sonra 1 kez olsun aramıyorlar demişsiniz.. hangi dr arayıp memnunmusun diye soruyor ki ? burnunuzu gerçekten merak ettim. dilerseniz özelden mesaj atabilirsiniz size kendi burnumuda gönderebilirim. Ayrıca toplantı durumu içinde bişey diyemem hoş bişey değil tabi ama beni her defasında kapıya kadar götürüyorlar :)

anladım cevabınız için çok teşekkür ederim fakat ben zaten muhammet dilbere 7 ay önce ameliyat oldum çok memnunum. Size de geçmiş olsun isterseniz sizde araştırın derim çok ilgili çok iyi bir doktor kendisi :)

öncelikle burnunuzu iyi günlerde kullanın. muhammet bey ile bende görüşmüştüm cem beyden sonra. Gerçekten iyi bir doktor Ama burnumun bana özel olmasını istediğim için cem beyi seçtim. Hiçte pişman olmadım. Herkezle aynı standart bir burun istemedim. kendisi bana hitab etmedi. benim burnum olmalıydı ayşenin fatmanın burnu değil.
Arkadaşımızın söylediklerine gerçekten şaşırdım.cem beyden bahsettiğine pek inanamadım :)yine olsam gözü kapalı cem hoca derim.

Merhabalar,
Cem Bey'e altı ay önce burun ameliyatı yaptırdım. Burnum ilk zamanlar
Tabiiki şiş ve kalın duruyordu ancak şu an mükemmel. Kendisi bence sadece bir
Cerrah değil aynı zamanda sanatçı, tıpkı bir heykeltraş gibi.
Bazıları ameliyat sonrası ilgilenilmedik yazmış, arkadaşlar her ameliyattan çıkan
Bazı sorunlar yaşar elbette, ağrı şişlik normaldir ki ben beklediğim halde yaşamadım.
Bir de ne istediğinizi iyi bilmeli ve üyi anlatmalısınız. Ve en önemlisi de
İstedğiniz size yakışacak bir burun mu? Hazır olmadan, karar vermeden,
Ameliyat olursanız ve kendinizle barışık değilseniz yüzünüze kuş
Kondursalar beğenmeSiniz. Ameliyat sonrası da rutin kontrolleriniz oluyor, orada derdinizi
Anlatabilirsiniz. Doktor kuaförünüz değil ki sürekli dert dinlesin.
Hiç beğenmediyseniz de düZeltilir ama dikkat sorun burun olmayabilir. Sorun başkaysa
Yine beğenmezsiniz.
Cem Bey bana öyle bir burun yaptı ki valla her aynaya baktığımda gülümsüyorum,
Kesinlikle tavsiye ederim.

Saadet hanım bu nasıl bir itaamdır? Bu nasıl bir karalama politikasıdır? Nasıl bir yalandır ve siz nasıl bir karaktere sahipsiniz ki insanları karalayabiliyorsunuz? Bu ne cüret!..

Ben size Cem Payaslı hocam ile nasıl tanıştığımı anlatayım; Ben İzmir'de ikamet ediyorum..Tarih 1 nisan 2012 Pazar günüydü ve ben intihar etmeyi planlıyordum. Çünkü yıllardır arkadaşlarım, iş arkadaşlarım, yeni tanıştığım insanlar hemen hemen herkes burnumun büyüklüğünden dolayı dalga geçiyorlardı kendilerine göre espriydi bu yaptıkları ama her espri adı altındaki şaka beni adım adım ölüme götüyordu. Saçlarımı uzatıp kahkül (perçem) dedikleri stille aklımca burnumu gizlemeye çalışıyordum. Yaz günü uzun kollu t-shirtler giyip, t-shirt koluyla burnumu gizlemeye çalışıyordum. Çünkü kendimi beğenmiyordum. Çünkü artık burnum üzerinden şaka yapılmasını istemiyordum.Çünkü gargamel, pinokyo,koca burunlu, papağan gagalı yakıştırmaları beni yıpratmıştı. Biri bana güzelsin dediği zaman inanmıyordum, inanmak istiyordum ama başımı kaldırıpta insanların yüzlerine bakmaya çekiniyordum. Bakarsam burnum dikkatlerini çekecekti ve güzelsin sözü anlamını yitirecekti.. Oysa ki Güzel sözü benim için o kadar anlamlıydı ki bana yakışmayan ben de eğreti duran ama benim seni seviyorum sözünden çok sevdiğim bir sözdü.. Sahip olmak istediğim bir söz...
Bir iş yerinde çalışıyordum, 30 nisan Cuma günü yine burnumla alay etmişlerdi '' sen estetik yaptırmayacaksan biz aramızda para toplayıp, seni sanayide çalışan tanıdığımıza gönderelim'' dediler ve ben istifa ettim. Ağlaya ağlaya eve geldim. Kimseye birşey söylemeden yatağıma gidip yattım ama hiç uyumadım yemek yemedim kimseyle konuşmadım sadece '' Allah'ım sen beni severek yarattın ama ben kendimi sevmiyorum. Sen beni beğenerek yarattın ama kimse beni beğenmiyor'' diye hep kendi kendimle konuştum.

İntihar benim için en kalıcı yöntemdi.. 1 nisan pazar günü sabah erken kalktım ve odamı topladım, duşumu aldım. Çünkü akşam intihar edecektim uçurumun kenarındaydım ve pazar günü sondu pazartesi yoktu benim için... Henüz 20 yaşında bir genç kız...
Odamı toplarken gözlük kutusunda hocamı Özlem Yıldız'ın aklımıza takıldı programına katıldığı zaman adresiniadını soyadını ve iletşim numarasını yazdığım bir kağıt buldum. Allah çıkardı karşıma bir umutla facebook sitesinden hocamı aradım ve buldum. Hocama mesaj gönderdim. Durumumu anlattım. Hocam lütfen bana yardım edin ben bir uçurum kenarındayım özgüvenim yok siz bana yardım elinizi uzatmazsanız bu günün yarını yok. Yarına inancım yok.. Bana olumlu ya da olumsuz bir dönüş yaparsanız sevinirim yarın çok geç olabilir dedim...
Ve yarım saat geçmeden hocamdan mesaj geldi.Berdan Mardini ile dışarıdaymış, beni Berdan beyle de görüştürdü ve ameliyatımı yapacağını söyledi
5 nisan 2012 gününe ameliyat tarihimi verdi. O an ameliyat tarihi değil, bana hayatımı geri verdi.. Ağlamaktan konuşamadım..
4 nisan 2012'de hocam ile görüştük,muayene oldum,fotoğraflarım çekildi. beni ve ailemi ofisindeki asistanları ile öyle mükemmel karşıladılar ki sanki beni yıllardır tanıyorlardı.

5 nisan 2012 günü beni ameliyat etmek için Central hospital'da buluştuk. Ameliyat için hazırlığım yapıldı ve saat 10:00 'da ameliyata girdim. Hocam o masada sadece benim burnumun şeklini değil, hayatımın tamamını değiştirdi. Gözlerimi de hocamın '' Kübracım sen çok güzel bir kız oldun, haydi gözlerini açma vakti '' dedi. Ameliyathanedeyken gözlerimi yeni doğmuş bebek gibi açtım. Çünkü ben yeniden doğmuştum.Çünkü hocam beni uçurumun kıyısından çekip özgüvenime kavuşturdu..
Ameliyattan sonra su damlası kadar morluklarım oldu, ve kısa sürede düzeldi. Kontrole gittiğimde başka hastalarıda vardı, hocamın da başka hastası vardı bekleme odasında onlarla sohbet etme fırsatım oldu memnuniyetleri ve hocam hakkındaki güzel sözleri beni de mest etmişti. O hastaların burunları çok güzel gözüküyordu ve ben de burun bantımın çıkması için sabırsızlanıyordum. Ve o gün geldiğinde hocam bantımı çıkarırken gözlerimi kapattım, açtığımda aynanın karşısında sanki bir başkası vardı..

Hocam bu burnunun en kötü halleri, dikişlerin kaynayıp, şişlerin indikten sonra göreceksin farkı dedi. Hocamın en kötü halleri dediği bile benim için muntazam güzellikteydi.. Allah'ım bir kere değil, bin kere razı olsun.. Bana hayatımı geri verdi, beniimle irtibatını hiç koparmadı, ilgilendi. Çünkü hocam gelmiş geçmiş en iyi doktor. Çünkü hocam doktordan öte yürekli adam!..

Size gelince; lütfen burada şahsiyetleriniz kadar ucuz reklamlar yapmayın!..
Meyve veren her ağaç taşlanır!
Başkalarının üzerine basıp çıkmakla yükseldiğinizi sanmayın, İnsanı yükseltip, yücelten insanın etrafındakilerdir, sevdikleridir,
sevenleridir!.
Bir insanın başarısını ancak şerefli olanlar takdir edip, kutlayabilir. Şereften yoksun olanlar ise ancak şahsiyetleri kadar ucuz kişilikleri ile çamurlaşırlar!..

Ve Saadet hanım siz de keşke estetik cerrahiden önce beyin cerrahisine gisip tedavinizi olsaymışsınız.. Sizin sorununuz burnunuzda değil, yalanlarıı üreten beyninizde!...

Burun estetiği olmadan önce ve sonraki fotoğraflarım ektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim sizde iyi günlerde kullanın :) Fakat estetik bi tarz meselesi biraz da gerçi benim estetik değildi ve bi doktoru herkes beğenicek diye bi kaide yok bende kendime göre 2 3 yıl araştrdıktan sonra muhammet beyi uygun buldumve çok güvenerek ameliyat oldum bnde sizin gibi yine ameliyat olsam yine muhammet beyi seçerdim :)

Sevgili Kübra,
yazdıkların karşısında şapka çıkartıyorum. İnan okurken ağladım.
arkadaşımız hakkında yorum yapmayacağım çünkü gerçekten yorumu bile haketmediğini düşünüyorum. Eğer sorunu varsa resimleri koyardı ve bizde görürdük o bahsettiği durumu.

Cem hocam hayatımda gördüğüm göreceğim en iyi doktorlardan biridir.
en azından COPY PASTE burunlar yapmıyor. Yani bir karar tutturup herkeze aynı burnu yapmıyor !
Benim burnum diyorum bana özel bir burundur.! ve göğsümü gere gere yazıyorum CEM PAYASLI burnudur.. ellerine sağlık hocam !

Ve kendisine herzaman dediğim gibi.. iyi varsınız cem hocam ve iyiki size ameliyat olmuşum diyorum.Allah razı olsun kendisinden.

Son düzenleme:

valla arkadaşım katılıyorum. bazıları "fatma'da"olan burnu istiyor. Aslında bilmiyorki o burun fatmada güzel... zaten bunu çözse sorun kalmayacak.
Benimde hiç ağrım sızım olmadı. Yani ameliyat olmamış gibiydim.

Herkesin hekim seçme hakkı vardır ama hekim karalamaya kimsenin hakkı yoktur! İnsan kusuru önce kendinde görmeli.. Siz nasıl ki muhammet beyi seviyor ve takdir ediyor iseniz şahsım da Cem beyi seviyor ve takdir ediyorum.

Doktorumun yardımını,ilgisini, tevazusunu birebir görüp, birebir yaşayan biri olarak hiçbir Allah'ın kuluna hakkında karalama yapılmasına müsade ettirmem!..
Herkes hekim olabilir fakat kimse kolay kolay insan olamaz. Ben Cem hocamda insanlığı gördüm. Şimdi ciğeri beş para etmez insanların mahalle ağzı ile ağzını yaya yaya ileri geri konuşup, yalanlar üretmesi tahammül edemeyeceğim bir durumdur..

Kendini beğenmiyorsan o insanın özgüveniyle alakalıdır fakat Hadsizliğin, hayasızlığın alemi yok !

İnanın bunları bire bir yaşadığım bir durumdur ve hocam olmasaydı ben şuan hayatta olmayacaktım. Çünkü hocam hekimden öte koca yürekli bir adam..
İnsanlara o kadar değer veriyor ki bir ağabey, bir baba, bir arkadaş, bir dost..
İnsanlar nasıl bu kadar hayasız nasıl bu kadar riyakar olabiliyor bir anlam veremiyorum..
Ama bu karalamalar ancak şahsiyetlerinin ucuzluğunu gösterir..

Allah hocamdan bir değil binlerce kez razı olsun.. O'nu çok seviyorum. Hocamın ve Berdan beyin emeği üzerimde çoktur..

Sizin de güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim..

ameliyat olanlar ses versin

Merhaba Gibsy,

Cem Payaslı'ya ameliyat olalı 1 yıl oldu. bu başlıktaki yorumları tümden okuduysanız daha önce neler yazdığımı görmüş olmanız lazım. uzun uzun başarısız bir ameliyatın sonuçlarını tekrar anlatmak istemiyorum. güzel bir sonuç alsaydım ballandırarak uzunca anlatırdım emin olun. 6 aya kadar geçer dedikleri tüm sorunlar (top burun, şişlik, yamukluk, ağrı, renk kararması) aynen devam etmekte. özetle hiç memnun kalmadım.tekrar 2. bir ameliyat olacağım. durum budur. burun ameliyatı çok önemli ve hassas bir ameliyat. benim hatama düşmenizi istemem. doktor çok önemli bir faktör. iyi araştırın sonrasında benim gibi uğraşırsınız.tam olarak ne sorduğunuzu bilemiyorum ama umarım yardımcı olabilmişimdir...ufak bir tavsiye eğer gerçekten ameliyatı düşünüyorsanız bence bu başlıktaki tüm yorumları baştan aşağı dikkatlice okumalısınız. yorumlarda durum çok aslında...
bol şans dilerim...

Ben ballandıra ballandıra anlatayım.
Ne istediğimi bildiğim ve hocama net olarak anlattığım için sonuçtan memnun kaldım .
Ameliyat olmadan ve doktor seçmeden önce iyi karar verin,
X kişinin burnundan isteyip onu hayal edip ameliyata girerseniz burnunuz güzel olsa bile yüzle bütünleşmeyeceği için beğenmeyeceksinizdir.

Yazan olumlu olumsuz tüm düşüncelere saygım var ancak durum karalamaya gelirse hocama laf söyletmem. Diyeceksinizki sen memnunsun ondan böyle konuşuyorsun . İnanın memnun olmasam bile burada karalama yapmak yerine hocamla çözmeyi tercih ederdim.

Umarım herkez istediği buruna bir an önce kavuşur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…