Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

amelıyata gırmeden sen hazırlanırken gorusebılırsnı tabı bılmem benım bhoyle bı talebım olmadı asagıya ındıgımde gordum ben amelıyata gırmek uzereyken

ameliyathanede bayılttılar :)
pansumaaan ertesı gun gıttım, 3 gun sonra gıttım sonra ne zaman gıtım suan bılmıorum ama forumun ılk syfalarına dogru yazmıstm ordan bakablrsnnn
adres yazamıorum kı burdan cok uzgunum herkes okuyo sonucta

lavantacımmmmm dualarımız seninle inş hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz çok güsel olucak burnuşun bizi habersiz bırakmaa

anladım cnm msj atabilirsin msn adresını tabi arzu edersen...bende yarın görüşcem bugra beyle yazarım hbrleri...amelıyathanede bayılmak benı bıraz korkutabilir ondan dolayı sordum ama ben arastırdım ii bi doktor ve babacan mış sarkıcı hatıcanınde burnunu o yapmış ayrıca öle paragöz bi adam deılmiş.şükriye hnmda 10 yıldır onunla çalışıyormuş

cnm saat 12:30-1 arası muayenede olucakmış evet sabahın erken saatlerınde senınle ugrasıo olucak hadı hyrlısı amelıyat olda süreçleri bana anlat

zence bakalım sana kapalımı yapcak açıkmı haberleri beklioyruz:44: canım senden bişey isticem gitmişken sorsana kapalı ameliyatlada burun delikleri minik olabiliyomu diye

mesaj hakkım varsa gonderırım sımdı canım hayırlısı olur umarım sızler ıcınnnn ınan korkmadım ben annem olsa korkardı bence mesela sakınlestırın falan dedı benım ıcın ben ıstemedım sana baglı yanı bıraz kendını nazıl hazırladıgına baglı.. kesınlıkle cok ıyı bı doktor ısının uzmanı sukrıye abla zaten bıtane ya sagolsun cok yardımcı oldu bana...

zence bakalım sana kapalımı yapcak açıkmı haberleri beklioyruz:44: canım senden bişey isticem gitmişken sorsana kapalı ameliyatlada burun delikleri minik olabiliyomu diye
cnm sordum sordum sormazmıyım:) zaten bende burun deliklerim begenmıyorum ayrıca dedımkı burun delıklerı acık amelıyatla küçültülüomuş dedım nerden cıkartıosunuz böle selerı olurmu dedı:)) buğra bey kapalı teknık calışıomuş hatta bana dedıkı acık teknıgı kbb cılar yada deneyımı cok az olan doktorlar yapar dedı :)) bugra beyle cok ii anlaştık cok pozıtıf bi enerjın var dedı merak ettıgın herseyı sordum acıkmı kapalımı ?? bnm burun amelıyatım sizi zorlarmı??? kaç saat sürer??hastanede kalırmıyım narkoz benı ne kadar etkiler aklımda olan herseyı sordum bugra beyde cvpladı:)) bana keske daha önceden yaptırma kararı alsaydın gec kalmışsın dedı:)) nası bişi istiıosun nelerden rahatsız oluosun burnunda anlat dedı:)) bende anlattım daha sonra sükriye hnmla görüştüm onunlada cok ii anlaştık hatta oda bana cok pozıtıf enerjın var cok guleryuzlusun dedı:)) onada merak ettıklerımı tek tek sordum:)) ayrıca masaj olayını sordum dedım bazı arkadaslar gunde 2 saat masaj falan yapıyorlarmış masajla istedıklerı seklı verıolarmış dedım oda olurmu cnm yaaa öle herzaman masaj yok dedı.bundan dolayı kapalı teknık istemıyorum masaj olayı benı yoraR dedımoda merak etmee sen dedı...ayrıca amelıyattan sonra bi aksılık cıkarsaa nolur falan dedım??oda sen hiç endişelenmee öle bi durum oldugunda suan nası sana karsı güleryuzlu ve iyimsersek o zamanda aynı olucaz ve tum masraflar bize ait olucak dedı ama bizde sorun cıkmaz kafanı böyle şelerle yorma dedı:)) varsa sorularınız seve seve cvplarım:))

aynen cnm sukrıye hnmm tam bi anne :)) inanılmaz guleryuzlu ve sakin insanı cok ii motıve edıo:)) cnm ya senın acıkmı kapalımı??cunkı bugra bey ben acık yapmıyorum dedı kafam karıstı buarada lavantayıda sordum gayet iimiş hersey yolundaymış:))

yaaaaaaaaa çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim kii biliyosun bu daha çoook değişicek küçülücek düzelicek..
benim ki açık ameliyat burun kanatlarım kesildi biçildi
ya cnm ama bana kapalı yapıyorum acık yapmıyorum dedı ve bnm burun kanatlarım geniş ve burun deliklerım büyük kafam karıstı :S

açıkveya kapalı teknıgı ben bi daha şükriye hnmla görüşim cunkı ben kapalı teknık istemıyorum ve hep arastırdıgım kadaryla burun deliklerı ve burun ucuna kapalı teknıkle mudahale edılemıyorum acık teknıkle mudahele edılıyorgerçi ben bugra beye sordum kapalı teknıkle burun delıklerıne ve ucuna mudahele edılıo dedı kafam iice karıstı arastırdıkca işin içinden cıkamıyorum yarın bi necdet uçarlada görüşücem bakalım o ne dicek??

Arkadaşlar şarkıcı haticenin burnunu buğra bey mi yapmış?? Emin misiniz? Görüşmeye giden arklar rica etsem sorar mısınız kendisine net bi bilgiye ulaşalım.

canımmm ya çok teşekkür ederim buğra bey banada aynı şei ben açık yapmam dedi hatta şakasına çok istiosan bi çizik atarıs orta kısma dedi güldük yok kalsın die ama gülşende bana açık yaptı diyo sonra 'belfü' var forumda onada revizyon yapmış oda açık oldum dedi.sen gördünmü belfüyü ben onuda beğendim

ya cnm inan kafam cok karıstı acık yapmam dıo ama acık yapmış ayrıca bişi daha merak etım gülşende dikişlerini ne zaman aldırdı yoksa kendılıgındenmi erıdı?? bide cnm revizyonlarda hep acık yapıolıomuş zaten ilk amelıyat basarısız gecmiş ikinci amelıyatta doktor risk almak istemedıgı için kkesin snc için acık yapıomuş:S ama ben acık amel. istiyorum kapalıda hep sorun cıkıo yaa:S msn adresını yollasanaaa knşalım tatlım

cnm benimde 100 olmadı daha öylesine bi msn alalım bari onu verelim birbirimize cnm iz kalıyo ya ben çoğu kişide gördüm açık olup iz kalanı..ben kapalı olmak istiyorum açık istemiyorum o yüzden ve çok korkuyorum açık ameliyattan..hatta bende önceden açık olcam diodum ama inan çok kötü bi ameliat ben hemşiresine sordum buğra beyin oda bana merak etme istediğin kdr küçülür dedi delikler için..gülşenin burnu çok güsel tam istediğim gibi ucu ve delikleri ama kapalı oluncada aynı sonucu alabilcekmiyizz acaba bizde :26:

Son düzenleme:
cnm adresımı hemen ekleee:) zaten silinir sımdı xxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:

gülsheecim peki sende iz neden hiç belli olmuyo hane açık yapınca iki burun ortasındaki kesi varya o iz??:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…