- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
Tam 1 ay oldu benimde bugün. Azalıyo şişlikler ama önden epey bi şiş.Profilden güzel duruyor. Ve gözlerimin içindeki kan azaldı ama halen gitmedi. Gözlerimin altıda epey koyu. Gözlerdeki kan bitek bende mi bu kadar uzun kaldı bilmiyorum :S
Tam 1 ay oldu benimde bugün. Azalıyo şişlikler ama önden epey bi şiş.Profilden güzel duruyor. Ve gözlerimin içindeki kan azaldı ama halen gitmedi. Gözlerimin altıda epey koyu. Gözlerdeki kan bitek bende mi bu kadar uzun kaldı bilmiyorum :S
Kızlar Buğra beyin internet sitesi yok. İnternetten bulduğum numara da hata veriyor. Varmı ulaşabileceğim bir numara.
canım asistanının numarasını vereyim sana, xxxxxxxxxx
çok sağol canım. peki sen son halinden memnunmusun? önden nasıl görünüyor burnun? görmeyi çok isterim. morluklar kaç günde geçti
buarada bugün doktora gittim muayene etti burnumu. bi sorun yok şimdilik çok şükür..fakat özellikle hala ucu çok şiş..artık sabredeceğiz:))
Canım Özge özberkin burnunu gerçekten buğra çöllü mü yapmış? Sen kontroller sırasında filan hastalarıyla tanışmışsındır. herkes memnunmuydu? ben de doktor araştırıyorumm bütçem kısıtlıreklam için yazanlar da var kimseye güvenemiyorum ((( yardım et bana lütfen
peki nefes konusunda bir şikayetin varmı?
bugra çöllü kaca yapıyor burun estetigini bilgilendirebilirmisin lutfen
özge özberk'in burnunu gerçekten o mu yapmış?muayenehanesinin numarası ne acaba?
Neden buğra çöllü nün bir internet sitesi yok. ulaşılacak bir numarası yok merak ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?