- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
randevu almamız gerekio mu ilk muayene için
ay canm ya çok sağol :)))
nasl olucakki seninde mesaj atma hakkın yok benmde, msnlerimizide burdan veremeyz
evt görmek isterdm seni :)
naptın canm sagın falan çıkarıldımı görüntü nasl şişlerine rağmen?
Gülşah canm sen evde dinlenseydn sanırım daha çabuk iyileşirdn ama olsn ağrın sızın olmadan güzel bir sonuç alda önemli olanda bu
Gülşah canm öncelikle günaydn :)
ya doktor bey sana şu burundan nefes almanı kolaylaştıran slikon tampon mu taktı.. nefes alma konusunda problem oldumu
yoo bunu ilk defa senden duydummm tamponum varken ağzımdan nefes alıp veriyodum tampon çıktığından beride üstünde atelim var nefes almamda gayet normal normalde yarın kontrolüm vardı bugün uykudan bi uyandııııııııım atelim düştüburnusumu gördüm çok tatlı şimdilik tombiş biraz neyse apar topar doktora gittim ateli aldılar pansumanım yenilendi daha şık oldu yanlardan masaj verdi iki tane çok acıtıyo ama yapıcaz artık napalm :)
gülhseeecimmmm burnunu görmüş ve beğenmişsin süper çok sevindim. :) Normalde bi hafta sonra atel alınıyo galiba ama sen çalışıosun iyileşme biraz geçikmiştir. Güç olmasın da geç olsun şekerim.nası şekli kalkık mı ne bilim işte anlatsana fotoların gelene kadar:)
evt senin yarındı görüşmen ama olsun en azından bir gün önceden senin memnuniyetini okudum burnunu görmenle :)ya inan senin resimlerini bekliyorum ben ya bu arada senden bişey rica etsem canm, hani arkadaşının resmini göstericektn hani diyorum arkadaşını tam yüzünü göstremeden bana resmini mail atabilirmsn canm ya ma,l adresim kimyahatun2009@hotmail.com
gülşaaaaahhhh bende bugun gittim buğra beye...seni söyledim, bu sabah geldi dedi şükriye hanım..bende 11 temmuz gibi olucam..hastaların resimlerini görmedim, tasarım falan da yaptırmadım ama doktora güvendim inşallah iyi olur..45 dk sürecekmiş ameliyat..burnum çok sorrunlu değilmiş, kapalı teknik yapacağım dedi doktor..yani inşallah sorun çıkmaz..buğra beyde mi masaj veriyor? bu masaj olayı çok korkutuyor beni
yaaaa :) keşke karşılaşsaydık ki 3 temmuzda orda olucam ben yine sanırım ve umarımartık alınıcak pansumanım atelim içine sinmesi için sana fotoğraf gösterebilirim lavantacımm ama adresin gerekli seni anlıyorum çünkü bende hiç bişey görmeden ameliyat olsam yinede korkardım ben en azından arkadaşımın burnunu gördüm oraya gittiğimde insanları gördüm vs.. masaj mecburi olan bişey ödemlerin sağlıklı bi şekilde yok olması için anladığım kadarıyla yani tek acı verek şey bu olsa gerek korkma... kapalı teknikten kastı burun deliklerinin kesilmeyeceği ise şöyle bi bak aynaya burnunun üstündeki değişiklik kalkıklık seni mutlu edicekmi? yoksa şunu diyomusun, burnum küçüldü ama delikler istediğim gibi değil eğer böyle bişey yaşayacaksan böyle bi şüphen varsa bunları buğra beyle görüş gerçi o öyle dediyse kesinlikle bi bildiği vardır...
gülshecimm buğra beyin burunları öndende güzel duruyomu önde çok önemli burun ameliyatlarında
valla benimki daha burun sayılamayacak kdr yeni önden duruşunun çok hoş olduğunu söylersem yalan söylemiş olurum daha oturmadı ama gördüklerim gayet güzeldi hiç biri aynı değil herkesi aynı model çıkarmıyo anladığım kadarıyla kimin yüzüne nasıl gidiyorsa öyle yapıyor olmalı ki, arkadaşımın burnu orda gördüklerimden farklı hiç demedim yani bunun önden görünüşü neden böyleki falan
yaaaa :) keşke karşılaşsaydık ki 3 temmuzda orda olucam ben yine sanırım ve umarımartık alınıcak pansumanım atelim içine sinmesi için sana fotoğraf gösterebilirim lavantacımm ama adresin gerekli seni anlıyorum çünkü bende hiç bişey görmeden ameliyat olsam yinede korkardım ben en azından arkadaşımın burnunu gördüm oraya gittiğimde insanları gördüm vs.. masaj mecburi olan bişey ödemlerin sağlıklı bi şekilde yok olması için anladığım kadarıyla yani tek acı verek şey bu olsa gerek korkma... kapalı teknikten kastı burun deliklerinin kesilmeyeceği ise şöyle bi bak aynaya burnunun üstündeki değişiklik kalkıklık seni mutlu edicekmi? yoksa şunu diyomusun, burnum küçüldü ama delikler istediğim gibi değil eğer böyle bişey yaşayacaksan böyle bi şüphen varsa bunları buğra beyle görüş gerçi o öyle dediyse kesinlikle bi bildiği vardır...
Ooo seninki daha çok yeni daha çokkkk güselleşicek canım benim:) sonuçta yandan olduğu kdr öndende çok önemli burnun duruşu bence bazılarını hiç beğenmiyorum önden...
meraba canım, bilgilendirmelerin için sağol.ben senden cesaret alıp gittip buğra beye..daha geçen aylarda kesinlikle veli beyi düşünürken birden buğra beye karar kıldım..buarada senin atel fazla kalmamış mı? benim bilgiğim bi haftada herseyi çıkarıyorlar..ben öğretmen olduğum için yazın olmak istedim ameliyat..inşallah iki ay içinde fazla bi şişlik kalmaz..senin şuan psikolojin nasıl? pişmanlık fln var mı ? ben şahsen doktora bıraktım sadece domuz burnu olmasın sakın dedim..benim şuanki burnumun fotosunu koyayım bi bak istersen gülşahcımm..inşallah hepimizindde istediği gibi olurr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?