bende düzelir diye düşünmek istiyorum ama doktor teselli edip düzelcek diyeceğine neler dedi baksana :S burun deliklerimde farklı gözüküyo
Benimde farklıydı canım ama artık değil bende sormuştum masajlarını düzenli yap dedi.Gerçekten düzeldi.Resim görmek mümkün mü canım?
Merhabaaa :) tamer beye burun estetgı olmadan önce yorumlrınızı okudum o cesaretle gittim salı günü burun estetiği yaptrdım. Şuanda yüzümdekı şişlikler yavaş yavaş inmeye başladı. Ama gözaltımda uc renk var dıyebılırım :) sarı mor ve kırmızı :)ayrıca yanaklarım sankı hala şiş gibi gelıyor bana acaba normal mi?
merhaba pemberinga. öncelikle geçmiş olsun diyorum. ben de burun estetiği düşünüyorum tamer taş la görüştüm geçen hafta. ancak görüşmeden pek memnun kalmadım açıkçası bana burnumun nasıl bir şekil alacağını falan açıklamadı hiç bir resim göstermedi ben tasarım yapmıyorum dedi. o yüzden endişeliyim. benim tek sıkıntım burun kemerim onun haricinde burnumun büyüklüğüyle ve kalkıklığıyla oynamasını istemiyorum. tavsiye ediyor musun tamer taş'ı?senin burnun doğal oldu mu?
canım sende tamer beye ameliyat olmuşsun en çok yorum yapanda sensin nasıl burnun şimdi resimlerini göremiyorum çok korkuyorum ben hem ameliyattan hem şeklinin bana yakışmamaısndan tamer bey kendine çok güvendiği için bende güvendim aslında ama yinede aklımda çok soru işareti varBenimde farklıydı canım ama artık değil bende sormuştum masajlarını düzenli yap dedi.Gerçekten düzeldi.Resim görmek mümkün mü canım?
canım sende tamer beye ameliyat olmuşsun en çok yorum yapanda sensin nasıl burnun şimdi resimlerini göremiyorum çok korkuyorum ben hem ameliyattan hem şeklinin bana yakışmamaısndan tamer bey kendine çok güvendiği için bende güvendim aslında ama yinede aklımda çok soru işareti var
resimleri görebilmem için yorum yapmam gerekiyomuş bakamıyorum
merhaba pemberinga. öncelikle geçmiş olsun diyorum. ben de burun estetiği düşünüyorum tamer taş la görüştüm geçen hafta. ancak görüşmeden pek memnun kalmadım açıkçası bana burnumun nasıl bir şekil alacağını falan açıklamadı hiç bir resim göstermedi ben tasarım yapmıyorum dedi. o yüzden endişeliyim. benim tek sıkıntım burun kemerim onun haricinde burnumun büyüklüğüyle ve kalkıklığıyla oynamasını istemiyorum. tavsiye ediyor musun tamer taş'ı?senin burnun doğal oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?