Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende düzelir diye düşünmek istiyorum ama doktor teselli edip düzelcek diyeceğine neler dedi baksana :S burun deliklerimde farklı gözüküyo

Benimde farklıydı canım ama artık değil bende sormuştum masajlarını düzenli yap dedi.Gerçekten düzeldi.Resim görmek mümkün mü canım?

Merhabaaa :) tamer beye burun estetgı olmadan önce yorumlrınızı okudum o cesaretle gittim salı günü burun estetiği yaptrdım. Şuanda yüzümdekı şişlikler yavaş yavaş inmeye başladı. Ama gözaltımda uc renk var dıyebılırım :) sarı mor ve kırmızı :)ayrıca yanaklarım sankı hala şiş gibi gelıyor bana acaba normal mi?

merhaba pemberinga. öncelikle geçmiş olsun diyorum. ben de burun estetiği düşünüyorum tamer taş la görüştüm geçen hafta. ancak görüşmeden pek memnun kalmadım açıkçası bana burnumun nasıl bir şekil alacağını falan açıklamadı hiç bir resim göstermedi ben tasarım yapmıyorum dedi. o yüzden endişeliyim. benim tek sıkıntım burun kemerim onun haricinde burnumun büyüklüğüyle ve kalkıklığıyla oynamasını istemiyorum. tavsiye ediyor musun tamer taş'ı?senin burnun doğal oldu mu?

Canım gayet normal.Benim şuan 10 ay oldu ve gayet memnunum Şükürler olsun.

ben ameliyat olalı 6 ay oldu. benim de sadece burun kemerimi düzeltmiş saolsun burun ucum hala büyük. büyüklüğünden şikayetin yoksa ameliyat olabilirsin bence ama ben memnun değilim kendisinden..

Ben 2 ameliyat geçirdim,ikincisini dr abdulkadir göksele oldum kendisi kulak burun boğazcı ve çok memnun kaldım
hem deviasyonumu halletti hem de estetik kaygımı yok etti.Bahsettiğiniz dr u tanımıyorum ama eğer hala ameliyat olmadıysanız göksel beyide araştırabilirsiniz memnun kalırsınız

Benimde farklıydı canım ama artık değil bende sormuştum masajlarını düzenli yap dedi.Gerçekten düzeldi.Resim görmek mümkün mü canım?
canım sende tamer beye ameliyat olmuşsun en çok yorum yapanda sensin nasıl burnun şimdi resimlerini göremiyorum çok korkuyorum ben hem ameliyattan hem şeklinin bana yakışmamaısndan tamer bey kendine çok güvendiği için bende güvendim aslında ama yinede aklımda çok soru işareti var

Merhaba Bayanlar. Öncelikle Teşekkür Ediyorum Değerli Yorumlarınız İçin. Biraz da Sizden Cesaret Alarak 09.02.2013'de Ümraniye Erdem Hastanesinde Tamer Bey'e Ameliyat Oldum. Tamer Bey'in Yanında Erdem Hastanesinin Diğer Bir Doktoru da Vardı. İşin Sağlık Kısmıyla İlgilenen... Tamponlar Çıktı. Şişlik, Morluk vs Kalmadı. Gözlerimde Çok Az Bi Kan Var O'da 1 Haftaya Tamamen Yok Olacaktır Diye Düşünüyorum. Hafta Sonu da Bandaj Çıkacak. Biraz Daha Rahatlamış Olurum. Ameliyat Olacak Arkadaşlar Hiç Çekinmeyin. Tamer Bey Gerçekten İşini İyi Yapıyor. İnsana Güven Veriyor. Ben Uzun Zaman Araştırdım Başka Doktor'a Olacaktım. Hatta 2-3 Alternatif Vardı. Kafam Çok Karışıktı. Biraz da Durumun Aciliyeti Vardı :) Son Anda Tavsiye Üzerine Tamer Bey'le Görüştüm Muayene Oldum Biraz Konuştum Sadece. Bana Yeterli Güveni Verdi. Açıkçası Çok Büyük de Masraftan Kurtardı Beni. Daha Bunları Konuşmak İçin Çok Erken Belki Ama Bu Zamana Kadar ki Süreç Gerçekten Güzeldi Kafam Rahat. Bandaj Çıkınca Normal Olarak Bi' Yadırgarım Sonra da Alışacağımı Düşünüyorum... Yani Umarım :)

Stresini Yaşayan Arkadaşlar İllaki Vardır Bu Yazdıklarımı Okuyan. Şimdi Derin Bi Nefes Alın Okumaya Devam Edin. Söz Konusu Tamer Bey Değil. Herhangi Bir Doktora da Ameliyat Olabilirsiniz. Bu Adamların Hepsi Olması Gerekeni Yapıyor. Artık Eskisi Gibi Değil Tıp Gelişti. Biraz Klasik Oldu Ama Kumar Oynamış Olmuyorsunuz Merak Etmeyin. Olması Gereken Oluyor Sadece. Kötü Olma Ya da Yanlış Olma vs Gibi Bi' Durum Olamaz. Rahatlayın. Biraz Ceremesi Var Tabi ki Çekeceğiniz. Ama Bu Zannediyorum 1 Ay İçerisinde Karşılaştığınız Yüz İçin Değecektir... Ceremeden Kastım Acı Değil Kesinlikle. Sadece Sıkılıyorsunuz Beklemekten. Ona da Merak Diyorlar :)

Ve Belki Biraz Daha Rahatlarsınız Diye Ameliyattan Hemen Önce Yaşadığım Bi' Şeyi Size Anlatmak İstiyorum. Odama Geçtim Eşyalarım Yerleştirdim, Derken Hemşire Geldi Ve Ameliyat Önlüğünü Tutuşturdu Elime. Neyse Giydim Büyük Bi' Zevkle. Daha Önceden Ameliyat Tecrübem Olduğundan Pek de Heyecanlı Değildim. Neyse Bi' Tarafı Açık Elbisemle Yatırdılar Beni Sedyeye. Atladık Asansöre İniyoruz Kurbanlık Koyunların Olduğu Yere Doğru :) Yanımdaki Hemşirelerden Birisi Diğeriyle Konuşurken Kulak Misafiri Oldum. Bi' Tanesinin Nişanlısı Benden Hemen Önce Ameliyat Olmuş. Bunu Duyunca Böyle Salak Bi' Rahatlık Oluştu Üzerimde. Doktorlarla Asistanlarla Ameliyattan Önce Kaynattık Espriler Falan Havada Uçuyordu O Derece Baya Bi' Rahatlatmıştı Sağ Olsun Hemşire Hanım Beni. Neyse İşte Böyle Gülerken Falan Ne Olduğunu Anlamadım, Suratıma Bir Şey Üflediler; "Caner Bey Beni Duyuyor musunuz?" ! Derken Falan Ameliyattan Çıkmış Odama Gelmişim :) Valide Sultan Suratıma Buzu Bastırırken, Hemşiremizin Nişanlısı Olan Abi Geldi Yanıma. Benden Büyük Ya Sağ Olsun Nezaketen Morel Vermeye, Geçmiş Olsun Demeye Gelmiş :) Sonrasında Ne Olsa Beğenirsiniz? Tam Olarak Hangisinin Bilemiyorum. Birisinin Kardeşi Bundan 1 Sene Önce Aynı Şekilde Ameliyat Olmuş. Güzel de Bi Ablaydı. Çok da Harika Orijinal Tatlı Bi' Burnu Vardı. Belki Burada Daha Önce Yorum Yazmış Birisi de Olabilir. Neyse Tamer Bey Gerçekten de İşini İyi Yapıyor Dedim Tekrardan Kendi Kendime. Ameliyat Sonrası O Stresli Halden Bunu Öğrenince İyice Sıyrıldım Açıkçası. Bu Yüzden Kendimi Biraz Şanlı Hissediyorum...

Bu Arada Ben 22 Yaşındayım ve Adım Caner. Cinsiyetim Konusunda Samimi Olamadım Üzgünüm :) Buraya Görüşlerimi Yazmak İstiyordum Başka Bi' Forum da Bulamadım Affedin. Hata mı Yaptım Bilmiyorum Ama Pardon Bayanlar...

Beni Banlayabilirsiniz Sayın Admin Hanım. Ama Rica Ediyorum Yorumumu Silmeyin. Ameliyat Olacak Arkadaşlara Yardımcı Olabiliriz Belki... Başka Bi Konuya Falan da Girmedim Bunu da Belirteyim Dürüstçe. Hepinize İyi Forumlar Geceniz Güzel Geçsin.

arkadaşlar bende amaliyat olacağım fakat kararsızım tamer beye bir tanıdığım ameliyat oldu ve çok memnun fakat bende bir korku var ya kötü olursa diye?doktor hakkında yorumlarızı merak ediyorum

benim de en çok korktuğum şey sonuçtan memnun olmamak biraz da risk almamız gerekecek galiba doktor konusunda iyi doktorlar çok pahalı yapıyorlar biraz da şans gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…