Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürederm erdem hastanesinde olcam 4 gün kaldı çok strese girdim

merhaba cumartesi ameliyat olduğuna göre sanırım bilgi almak için beklemek zorundayız :)
İyi hissettiğinde yaşadığın süreci aktarabilirsen çok memnun olurum. Bende Haziran sonu gibi ameliyat olucam inş. Tamer bey'e muayene oldum. Çokkk korkuyorummm ama aynı zamanda mutluyumda :) Şimdiden teşekkürler geçmiş olsun canım...

mrb canm tamer bey harika bi doktor kesinlikle tavsiye ederm burnum harika oldu resim koymuyorum nazar deger die çok mutluyum ameliyatm cok güzel geçti.... önce kan aldılar ameliyat saatınde amelıyathaneye indirdiler damar yolu açıp narkoz verdiler sonrasını hatrlamıorum uyandıgımda odamdaydm bigece hastanede kaldım iki gün sonra tamponlarım alındı çok garip bi duyguydu tamponlar alındığında beynıme ilk oksijen gittiğinde biraz gözümün önü karardı ama hiç ağrım sızım olmadı şuan tam 9 gün oldu normal hayatıma devam ediyorum ve çalışmaya başladım hiç pişman olmadım tamer bey mükemmel bi doktor iyiki tanımışım herkese tavsiye ediyorum...

Opra bu soru sana :)
ben de ekim ayında tamer beye ameliyat olmayı düşünüyorum. forumu bir süredir takip ediyorum. daha zaman var diye görüşmeye gitmedim. ameliyat olanlar genelde memnun gibi.senin de burnun çok doğal duruyo. şu anda durumun nasıl , şikayetin var mı ? şişliklerin devam ediyo mu hala ? biraz bilgi verebilir misin bana

Çokkk sevindim istediğin sonucu almana:) rahat atlatmışsın ne güzel canım. İnşallah bende hemencecik atlatırım senin gibi:) Burnuna da maşallah o zaman Bilgiler için teşekkürler.

Canım ben şuan çok iyiyim Allah'a şükürler olsun.Hiçbir şikayetim yok şuan.Şişliklerimin %90 nı gitti sanki.Bazen yan tarafları çok hafif şişiyor ama hemen iniyor.Ama çok memnunum 4 cü aya giricem 17 haziranda.

maşallah canım ya , çok sevindim senin adına. ben de ister istemez korkuyorum.insanın kafası o kadar karışıyo ki .benimki de şu an allak bullak. hem biraz fiyatı makul olsun diyorum , hem de iyi bir iş çıkarsın istiyorum. çok şey mi sitiyorum acaba :))
bir de yüzünün yeni haline alışman zor oldu mu ? bazı insanların psikolojisi bozuluyormuş.. aynaya baktığında garipsedin mi hiç ..

Aynı şeyi bende istedim canım şükürler olsun hem fiyat olarak hemde sonuç olarak çok memnun kaldım.Tabi ilk alçın alındığında aynaya baka kalıosun amannn diyosun ne çok değişmişim.Sonra alışmaya başlıosun.Ama öyle psikolojin falan bozulmuyor yani :) Canım aynaya her baktığında mutlu olacaksın düşün :)

Kızlar 2 tane yeni foto koydum.

baktım canım resimlerine gerçekten çok güzel oldu burnun maşallah :)
bu arada bende 22 hazirana aldım ameliyat tarihi hadi hayırlısı

Canım şuan ameliyat olalı 1 gün olmuş durumda.Nasılsın????İnşAllah herşey umduğun gibi olur.İlk 3 gün biraz zor geçicek havalarda sıcak :/ Ama azcık kaldı.

Canım şuan ameliyat olalı 1 gün olmuş durumda.Nasılsın????İnşAllah herşey umduğun gibi olur.İlk 3 gün biraz zor geçicek havalarda sıcak :/ Ama azcık kaldı.

saol canım evet ilk 3 gün baya zor geçti. bugün tamponlar alındı da rahatladım biraz çok şükür gerisi kolay diye düşünüyorum :)

saol canım evet ilk 3 gün baya zor geçti. bugün tamponlar alındı da rahatladım biraz çok şükür gerisi kolay diye düşünüyorum :)

Tekrar geçmiş olsun canım.Artık koruma vakti.Alçı yazında daha zordur eminimki.Çünkü bantlı yerler yağlanıyor hafif.cilt tipinede bağlı gerçi.

Opra canım slm , son halini çok merak ediyorum ama resimlerini göremiyorum( benim ameliyatıma az kaldı 4 gün moral olurdu seni görmek :))

Tekrar geçmiş olsun canım.Artık koruma vakti.Alçı yazında daha zordur eminimki.Çünkü bantlı yerler yağlanıyor hafif.cilt tipinede bağlı gerçi.

ouf evet ya benim cildim yağlı baya doğru düzgün temizleyemiyorum da kendimi çok pis hissediyorum
ama ben hala nefes alamıyorum sen ne zaman düzgün nefes almaya başlamıştın?

Opra canım slm , son halini çok merak ediyorum ama resimlerini göremiyorum( benim ameliyatıma az kaldı 4 gün moral olurdu seni görmek :))
Canım resimleri kaldırdım ama çok çok iyiyim :*
ouf evet ya benim cildim yağlı baya doğru düzgün temizleyemiyorum da kendimi çok pis hissediyorum
ama ben hala nefes alamıyorum sen ne zaman düzgün nefes almaya başlamıştın?

1 ay ortalama canım burun için şiş ve kabuklu o yüzden nefes sorunu yaşıyorsundur büyük ihtimalle.

Son düzenleme:
kızlar ben ameliyat olalı 1.5 ay oldu bugün 2.kez kontrole gittim. burnum sağ ve soldan farklı gözüküyo sağ tarafta bi yerde kemik daha dışarı doğru sol taraftaki daha dik ellediğimde bunu hissediyorum ve şişler inince yamuk mu olcak diye endişelendim doktora sordum o kadar fark olur dümdüz olcak diye bişe yok burnuna uçak inmicek sonuçta dedi=S ameliyattan önce 2 kez görüştüm memnun kalırsın iyi sonuç alırsın demişti şimdi o kadar fark olur dümdüz olmaz diyo bu ne demek ya =( günde 1kez 1dk parmağımla bastırcakmışım yamuk olduğunu düşündüğüm yere öle düzelir mi sizce?! sizde böle sorunlar yaşadınız mı tek ben miyim bunu yaşayan =(

Canım korkma düzeliyor sen düzenli bir şekilde yap masajını bak benim 6 ay olacak hala yapıyorum alışkanlık oldu gerçi benimki.

Canım korkma düzeliyor sen düzenli bir şekilde yap masajını bak benim 6 ay olacak hala yapıyorum alışkanlık oldu gerçi benimki.

bende düzelir diye düşünmek istiyorum ama doktor teselli edip düzelcek diyeceğine neler dedi baksana :S burun deliklerimde farklı gözüküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…