canım sende tamer beye ameliyat olmuşsun en çok yorum yapanda sensin nasıl burnun şimdi resimlerini göremiyorum çok korkuyorum ben hem ameliyattan hem şeklinin bana yakışmamaısndan tamer bey kendine çok güvendiği için bende güvendim aslında ama yinede aklımda çok soru işareti var
:) geçti ama çok değil ve benim ayrıca burnumdaki kemik alındı bunun için kbb uzmanıda girdi ameliyata, ne yaptığını iyi bilen bir doktor umarım sonucu da güzel olur,varsa ameliyat ile ilgili merak ettiiiğin herşeyi sorabilirsin
Merhabaaa :) tamer beye burun estetgı olmadan önce yorumlrınızı okudum o cesaretle gittim salı günü burun estetiği yaptrdım. Şuanda yüzümdekı şişlikler yavaş yavaş inmeye başladı. Ama gözaltımda uc renk var dıyebılırım :) sarı mor ve kırmızı :)ayrıca yanaklarım sankı hala şiş gibi gelıyor bana acaba normal mi?
keşke bana da bu kadar olumlu konuşsaydışu an resim yok aynaya bile bakmak istemediğim için resimde çekmiyorum..
Bu mesajları görünce çok tedirgin oluyorum ameliyat olsam mı olmasa mı diye
merhaba pemberinga. öncelikle geçmiş olsun diyorum. ben de burun estetiği düşünüyorum tamer taş la görüştüm geçen hafta. ancak görüşmeden pek memnun kalmadım açıkçası bana burnumun nasıl bir şekil alacağını falan açıklamadı hiç bir resim göstermedi ben tasarım yapmıyorum dedi. o yüzden endişeliyim. benim tek sıkıntım burun kemerim onun haricinde burnumun büyüklüğüyle ve kalkıklığıyla oynamasını istemiyorum. tavsiye ediyor musun tamer taş'ı?senin burnun doğal oldu mu?
bende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu
şimdiki durumunuzu merak ediyorum sonuçtan memnun musunuz
kızlar ben 14,06,14 te tamer beye burnumu yaptırdım . ilk 3 gün gercekten psikolojık olarak da cok hassastım. 3 gun sonra tamponlarım alındı biraz rahatladım nefes problemım hala var akıntıdan kaynaklanıyor heralde.. 1-2 ay kadarda surebılırmıs sanırım... alcısını aldıran deneyımlerını yazabılır mı. o anda canınız acımıs mıydı? :18:
Opracim :)) dunyalar varmis ya. Burnum adama benzedi nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?