Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar burnunuzun üstü hala hafif kabukumsu oluyor mu?Böyle tırnağımla sıyırınca hemencik kalkıyor.Sanırım hala tam temizlemekten dokunmaktan korktuğum için

Kızlar burnunuzun üstü hala hafif kabukumsu oluyor mu?Böyle tırnağımla sıyırınca hemencik kalkıyor.Sanırım hala tam temizlemekten dokunmaktan korktuğum için

canım bende kabuk yok ama maşallah pırıl pırıl parlıyo:)) şaka gibi..zaten yağlıdır cildim ama burnum iyice coşmuş durumda, sinir oluyorum..bi arkadaş şişlikler yüzünden parlar demişti ama bilemiyorum..senin kabuklar kesin iyice temizleyememektendir, peeling filan denedin mi?

Canım büyük ihtimalle hala şiş olduğu içindir.Mesela cildimde yaralı biyer olsun orası aşırı derecede yağlanır.Sanırım cildin yağ dengesi bozuluyor onarıma geçiyor.Canım gazlı bezle üstünü keseledim hafif hafif kabuklaşma sadece ucunda kaldı hafif hafif ama göze batmıyor.Benimde cildimin dengesi bozuldu ilaca başladım mecburen.Şuan iyi gibiyim yatıştı baya.

opracım canım burnundan memnunmusun herhangi bir şikayetin varmı nefes alman falan iyimi bende Tamer beye ameliyat olmayı düşünüyorumda bana yardımcı olursan sevinirim. Aslında aklımda başka doktor vardı ama ona ameliyat olanlar sonradan sorun yaşamışlar bu yüzden Tamer beyi düşünmeye başladım hem evime yakın hastanesi.

Canım ben çok memnunum Yüce Rabbim e şükürler olsun.Nefes almam şuan çok iyi önceden alamadığım nefesi şuan alıyorum.Benim sol tarafım kapalıydı nerdeyse hasta olayım sanki tampon var gibiydi.Şuan mis gibi ağzım kapalı uyuyorumEstetik açıdanda aynı.Allah razı olsun canım doktorum duacısıyım yani.İnşAllah seninde herşey gönlünce olur canım.

canım çok sevindim senin adına gerçekten inşallah hep böyle memnun kalırsın burnunda sıkıntı yaşamassın inş.hiç benim kafamı kurcalayan nokta ameliyat olanların çoğu 1 yıl sonra ya da 2 yıl sonra tekrar ameliyat olmak zorunda kalıyolar burada okuduğum kadarıyla çünkü burunlarında çökme ve nefes sorunu ortaya çıkıyormuş insan bir ameliyata zor karar veriyor tam iyleşti diyosun bu nedenlerden dolayı bidaha ameliyat masasına yatıyosun o acıları bidaha çekiyosun ben bundan çok korkuyorum acaba Tamer beye ameliyat olup 1-2 yıl sonra bu tarz şikayterleri olanlar varmı merak ediyorum sonuçta bi kere olup kurtulmak istiyorum bunu nasıl bilebiliriz.:18:

Canım ben arkadaşım aracılığıyla Tamer Bey e karar vermiştim.Arkadaşımın burun ameliyatı üzerinden şuan 2,5 yıl geçti Allah a şükür ne çökme var nede nefes sorunu gayet iyi.

geçmiş olsun cnm tamer bey gerçekten mükemmel bir doktor

fotoğrafları görmek istiyorum ama yeni olduğum için göremiyorum

Öncelikle ameliyat olmuş tüm arkadaşlarım adına sana çok teşekkürederim canım.Aynen bende çok mükemmel bir doktor olduğunu düşünüyorum.Resimleri görmek içinde sanırım 25 i tamamlaman lazım tatlım ya.

Selam kızlarr,
benim alçım geçen hafta çıktı ilk gün burnum küçücük geldi gözüme. Eve geldim banyo yaptıktan sonra burnumu temizlerken sol taraftaki şişliğin halen durduğunu farkettim. Sol burun deliğimden nefes alamıyordum zaten. Ben ameliyattan sonra sol burun deliğimdeki tümseğin tamamen yok olacağını düşünüyordum. Ama acaba zamanla sönecek bir beze mi kaldı ameliyattan sonra? Yoksa ödem mi? Siz de aynı sorunu yaşadınız mı? Bir de dikişleri doktor kendisi mi alacak yoksa zamanla doku dışarı mı atacak? Neden soruyorum çünkü benim dikişlerden biri sanki düştü gibime geldi de. Kanama falan yok ama yinede endişelendim( Burnum eskisine göre çok iyi ve doğal. Görenler estetik olduğuma inanamıyor. Tamer bey burnun çok doğal olacak demişti gerçekten de dediğini yaptı. Hokka gibi doğal bir burnum oldu. Eski hali inanılmazdı. Tek sorun sol burun içindeki şişlik (

Aynen canım benimde sol taraf daha şişti ve artık indi gibi.Zaten benim sol tarafta et vardı.Tamer beyin yaptığı burunlar gerçekten doğal banada kimse inanmıyor sanıyorlar ki sadece et aldırdımO şişlikler ödemler masajla geçiyor canım gidgide küçülüyor.Dikişlere gelince benimkiler kendi düştü düşmesse kendi alıyor zaten diğer arkadaşlardan duyduğum kadarıyla.Şahsen ben minik kaş makasıyla ucunu dezenfekte edip dıştakileri temizledim.Bişeycikte olmadı.Hiç endişelenmene gerek yok tatlım.Masajlarını ihmal etme mutlaka yap.

canım içimi rahatlattın yaa çok sağol:))

Geçmiş olsun Burnunu beğenmene çok sevindim, inşallah şişler de çabucak iner :)

mrb arkadaşlar cumartesi günü tamer bey burun ameliyatımı yapıcak çok korkuorum bu korkuyu nasıl yenebilirim ameliyat sonrası acı hissedermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…