Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende sabırsızlanıyorum canım Yüce Rabbimin izniyle şu aşamayıda bir atlatsam.Sen nasılsın şişlerin ödemlerin indi mi baya?

kızlar bende görüşmek istiyorum doktorla ama üsküdardan bağcılara nasıl giderim hiç bilmiyorum yahu

Canım üsküdardan kabataşa geçebilirsin ordanda tramvay a biniceksin şirinevlerde iniceksin ordan minibüsle hastaneye gidebiliyosun yada metrobüse biniceksin yine şirinevlerde inip aynı istikameti izliceksin.Bu şekilde varabilirsin ama gitmeden önce ara mutlaka Tamer Bey'i :)

hmm metrobüs daha yakın ve kolay gibi duruyo snrada minibüs diyosun iyiymiş o zmn tşkkrler :) haftaya pazartesiye randevu alayım o zaman hastaneyi arayıp. resimlerinizi de göreydim iyiydi ya :)

hmm metrobüs daha yakın ve kolay gibi duruyo snrada minibüs diyosun iyiymiş o zmn tşkkrler :) haftaya pazartesiye randevu alayım o zaman hastaneyi arayıp. resimlerinizi de göreydim iyiydi ya :)

Canım resim için şuan erken ama cuma alçım çıkıcak o zaman çekip yollarım belki sana resme bağlı

Son düzenleme:
Bende sabırsızlanıyorum canım Yüce Rabbimin izniyle şu aşamayıda bir atlatsam.Sen nasılsın şişlerin ödemlerin indi mi baya?

İndi Canım iyiyim de alerji yapmıştı alçı yüzüme o günden güne daha da kötü oldu şimdi daha iyi ama geçmedi tamamen ,birde dikiş artık düşsün diye bekliyorum perşembe ya da cuma gideceğim bende kontrole

Canım bu alerji dediğin böyle minik minik sivilcemsi şeyler ve kaşınıyor öyle bişey mi ?Benimde dudak üstümde böyle bişey çıktı sanırım yüzümü tam yıkayamamaktan :/bende cuma günü gidiyorum cnm

Evet cnm benm çenemde yanaklarımda oldu , sonra cildiyeye gittim ilaç kullandıkça sivilce gibi oldubelki karşılaşırız:) yakalara birer kırmızı karanfille:)

Evet cnm benm çenemde yanaklarımda oldu , sonra cildiyeye gittim ilaç kullandıkça sivilce gibi oldubelki karşılaşırız:) yakalara birer kırmızı karanfille:)

Bakalım benimkiler nasıl olacak bide kaşınıyolar canım birsürü.Alçımda iyice gevşedi bu iyi bişey gerçi :) sen duş almışmıydın canım ıslattın mı hiç alçını ben saçları kuaförde vücudu evde o şekilde hallediyorum.Gerçi Tamer Bey salıdan itibaren alabilirsin demişti ama korkumdan alamıyorum.Aynen takalım karanfilleri

İnşallah alerji yapmaz 3-4 gün o lanet kaşıntıyla yaşadım, benim alçımı aldıktan sonra izin verdi duş almama, iyi yapmışsın bence almayarak,yarına ne kaldı zaten

İnşallah alerji yapmaz 3-4 gün o lanet kaşıntıyla yaşadım, benim alçımı aldıktan sonra izin verdi duş almama, iyi yapmışsın bence almayarak,yarına ne kaldı zaten

Zaten alırsam pıtdanak düşecek canım şuan o durumda beni şuan en çok esnerken ve hapşururken ki his fena ediyor :) ee bide sonraki korku her ne kadar serbest deselerde insan korkuyor :/

Alçımı aldı Tamer Bey canım.Veeeee sonuuuççç çok tatlı bir burun.ilk baktığımda kendimi garip hissettim ama çokta beğendim şiş olmasına rağmen küçük.Allah ıma şükürler olsun.Yüce Rabbimin izniyle şu şişlikleride atlatayım keyfime dicek yok :)

çokk sevindimm canım şu ilk haftayı atlat inip şişiyor çünkü sonra çok çok daha güzelleşecek emin ol:)

çokk sevindimm canım şu ilk haftayı atlat inip şişiyor çünkü sonra çok çok daha güzelleşecek emin ol:)

Tamer Bey ayrıca masaj verdi canım.1ay sonra tekrar gidicem.Gerçekten çok mutluyum.Birazdan duşta alıcam.Burun deliklerimde çok az bir farklılık var ama oda hiç göze çarpmıyor pıhtı birinde birikmiş diğerinde birikmemiş diye.Parmağımla 1 dk kadar baskı yapıcam içten.Ama gerçekten maşAllah çok iyi iş çıkarmış Tamer Bey :)

Fotoğraf koydum 1 tane canım :)

Canım 1. ay kontrolüne gittiğin zaman Tamer Bey herhangi bir şey yada uygulamalı bir tedavi veriyor mu?

Canım 1. ay kontrolüne gittiğin zaman Tamer Bey herhangi bir şey yada uygulamalı bir tedavi veriyor mu?

canım 1 ay demedi bana 2 hafta dedi cuma gidemedim pazartesi gideceğim haber veririm sana şimdilik benimde basit 2 masajım var

canım 1 ay demedi bana 2 hafta dedi cuma gidemedim pazartesi gideceğim haber veririm sana şimdilik benimde basit 2 masajım var

Tamam canım.Bakalım ayriyetten başka bişey verecek mi Tamer Bey :)

merhaba opra
öncelikle geçmiş olsun , en zor zamanları geride bırakmışsın..şimdi yeni burnunun tadını çıkartıyorsundur :)
bende ameliyat olmak istiyorum , kafam allak bullak oldu . tamer taş'la görüşmeye gitmek istiyorum bende. fiyatı da baya uygunmuş yazdıklarından okudugum kadarıyla. sen diğer hastalarını da gördün mü ?
genel olarak herkes memnun mu acaba ?

Ben kendi adıma çok memnunum cnm.Başkalarınıda gördüm kimle konuşsam memnun ve çok mutlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…