Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar 1 resim daha koydum greencim sen çok merak ediodun tatlım :)

baktım cnm önden resim koymanada daha çok sevindim çok güzel gözüküyo maşallah :)

Teşekkürederim canım tekrar.İnsan olmadan önce çok merak ediyor gerçekten bende nasıl bakıodum olmuş arkadaşlara :)

Teşekkürederim canım tekrar.İnsan olmadan önce çok merak ediyor gerçekten bende nasıl bakıodum olmuş arkadaşlara :)

Burnun çok güzel olmuş OPRA maşallah, hayırlı olsun :)

teşekkür ederim eklediğin için.maşallah diyorum paranoya oldu güzel şeyler söyleyemiyorum nazar dğecek diye çünkü çok beğendim

Canım tekrar çok teşekkürederim:)Vallahi çok mutlu oluyorum insanın kendisinin beğenmeside çok önemli ama çevresindekilerin söylemesi daha ayrı bi mutluluk veriyor.Valla ya kendi paronayamı sizede empoze ettim hihihihihi

bu senin ilk ameliyatın mıydı opra?yoksa revizyon mu?

bu senin ilk ameliyatın mıydı opra?yoksa revizyon mu?

İlk ameliyatımdı canım.Ameliyata girdiğimde aneztesi uzmanına dedim ilk ve son olsun :)Buarada bende lise arkadaşımın fotoğraflarına bakarak karar vermiştim bi baktım olmuş mu olmamış mı derken mesaj çektim Tamer Bey'in adını verdi bana sonra burdan da surmayla sürekli bir iletişim halindeydim sağolsun her adımını yazdı burdan :)

Son düzenleme:
OPRA;23439346]Kızlar 1 resim daha koydum greencim sen çok merak ediodun tatlım :)[/QUOTE]

Merhaba Opra ve diğer arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım. Bende Haziran sonu gibi Tamer bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum. Erkek kardeşimde ona ameliyat oldu, sonuç mükemmel(baya baya kıskanıyorum yani:) Opra resmini yakından göremiyorum yorumum az olduğu için izin yok maalesef senin tüm sürecini takip ettim. Umarım bende rahat ve hızlı atlatırım ...

Hoşgeldin o zaman :) Tamer Bey sürekli söylediğim,yazdığım gibi çok mükemmel bir doktor.Hastalarıyla olan bağı çok sağlam çok güzel.Bir derdin,sorun olduğunda ne kadar ararsan ara herzaman aynı sıcak sesiyle açıyor telefonu.Canım yaz ayı umarım zorlamaz seni insanın ağzı kuruyor valla ilk 3 gün tampon alınana kadar sürekli sıvı tüketme ihtiyacın oluyor ki bu yazın 2 katına çıkar büyük ihtimalle.Ama değer yani o da var :)Umarım yararlanabilmişsindir canım.İnşAllah senin ameliyatında rahat ve istediğin gibi ilerler.Sonucuda beklediğin gibi olur İnşAllah :)

Teşekkürler opra canım verdiğin bilgiler ve destekle daha moralli bekliyorum o günü.Azıcık korku var o kadar :) Birde acaba sadece ağızdan nefes almak çok mu zorluyor? (

Merhaba Opra. Arkadaş olarak eklediğin için teşekkür ederim. Aranıza yeni katıldım. Mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj yazamıyormuşum ve 25 olmadığı için de albümünü de göremiyormuşum Görebildiğim tek fotoğrafın çok güzel görünüyo ama..

Teşekkürler opra canım verdiğin bilgiler ve destekle daha moralli bekliyorum o günü.Azıcık korku var o kadar :) Birde acaba sadece ağızdan nefes almak çok mu zorluyor? (
Ne demek canım benim ya insan böyle zamanlar sormadığı soru kalmıyor.Ben de öyleydim.Bende azıcık korkuyordum ama inan korkmana hiç gerek yok.Ben ameliyat günü ne hikmetse bir neşeliydim.Annem,nişanlım telaş içindeydi.Gülerek girdim çıktım.Ameliyat hasta için değil doktor için önemli onun başarısını taşıyorsun sonra ömür boyu.Ağızdan nefes almak zor ama zamanla hele tamponun alınmasına yakın iyice alışıosun ama çıkarınca inanılmaz bir rahatlama.Bide bende inanılmaz bir takıntı vardı o konuda.Ben normalde düşününce bile nefessiz kalıodum ama ona rağmen atlattım ve dayandım.Sende atlatacaksın 3 gün sonrası rahatlıkla geliyor emin ol

Hoşgeldin canım.Mesaj sayını ilgili konularda doldurabilirsin.Özel değilse istediğini burdan sor ben cevaplarım :)

Opracım burnunun güzelliğinden sonra yoğunlaşmış burası:):)Tamer Taş'a ameliyat olmak isteyen düşüne aşanamsında olan herkese tavsiye ediyorum öyleki ben burnumun sadece yan duruşundan rahatsızdım geri kalan herşeyi Tamer Bey'e bıraktım tek söylediğim benim etrafımdaki insanlar estetik olduğumu biliyor ama yeni gören insanların anlamasını istemiyorum ve öylede oldu, özet olarak gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…