Kızlar 1 resim daha koydum greencim sen çok merak ediodun tatlım :)
baktım cnm önden resim koymanada daha çok sevindim çok güzel gözüküyo maşallah :)
Teşekkürederim canım tekrar.İnsan olmadan önce çok merak ediyor gerçekten bende nasıl bakıodum olmuş arkadaşlara :)
Kızlar 1 resim daha koydum greencim sen çok merak ediodun tatlım :)
opra merhaba bi mahsuru yoksa ben de görebilirmiyim resmini? Tamer beyin adını ilk kez duyuyorum açıkçası merak ettim nasıl bir burun yapmış..
Teşekkürederim CifacımBurnun çok güzel olmuş OPRA maşallah, hayırlı olsun :)
Ekledim canım seni :)
teşekkür ederim eklediğin için.maşallah diyorum paranoya oldu güzel şeyler söyleyemiyorum nazar dğecek diye çünkü çok beğendim
Canım tekrar çok teşekkürederim:)Vallahi çok mutlu oluyorum insanın kendisinin beğenmeside çok önemli ama çevresindekilerin söylemesi daha ayrı bi mutluluk veriyor.Valla ya kendi paronayamı sizede empoze ettim hihihihihi
bu senin ilk ameliyatın mıydı opra?yoksa revizyon mu?
Canım tekrar çok teşekkürederim:)Vallahi çok mutlu oluyorum insanın kendisinin beğenmeside çok önemli ama çevresindekilerin söylemesi daha ayrı bi mutluluk veriyor.Valla ya kendi paronayamı sizede empoze ettim hihihihihi
Merhaba Opra ve diğer arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım. Bende Haziran sonu gibi Tamer bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum. Erkek kardeşimde ona ameliyat oldu, sonuç mükemmel(baya baya kıskanıyorum yani:) Opra resmini yakından göremiyorum yorumum az olduğu için izin yok maalesefsenin tüm sürecini takip ettim. Umarım bende rahat ve hızlı atlatırım ...
Hoşgeldin o zaman :) Tamer Bey sürekli söylediğim,yazdığım gibi çok mükemmel bir doktor.Hastalarıyla olan bağı çok sağlam çok güzel.Bir derdin,sorun olduğunda ne kadar ararsan ara herzaman aynı sıcak sesiyle açıyor telefonu.Canım yaz ayı umarım zorlamaz seni insanın ağzı kuruyor valla ilk 3 gün tampon alınana kadar sürekli sıvı tüketme ihtiyacın oluyor ki bu yazın 2 katına çıkar büyük ihtimalle.Ama değer yani o da var :)Umarım yararlanabilmişsindir canım.İnşAllah senin ameliyatında rahat ve istediğin gibi ilerler.Sonucuda beklediğin gibi olur İnşAllah :)
Ne demek canım benim ya insan böyle zamanlar sormadığı soru kalmıyor.Ben de öyleydim.Bende azıcık korkuyordum ama inan korkmana hiç gerek yok.Ben ameliyat günü ne hikmetse bir neşeliydim.Annem,nişanlım telaş içindeydi.Gülerek girdim çıktım.Ameliyat hasta için değil doktor için önemli onun başarısını taşıyorsun sonra ömür boyu.Ağızdan nefes almak zor ama zamanla hele tamponun alınmasına yakın iyice alışıosun ama çıkarınca inanılmaz bir rahatlama.Bide bende inanılmaz bir takıntı vardı o konuda.Ben normalde düşününce bile nefessiz kalıodum ama ona rağmen atlattım ve dayandım.Sende atlatacaksın 3 gün sonrası rahatlıkla geliyor emin olTeşekkürler opra canım verdiğin bilgiler ve destekle daha moralli bekliyorum o günü.Azıcık korku var o kadar :) Birde acaba sadece ağızdan nefes almak çok mu zorluyor?(
Merhaba Opra. Arkadaş olarak eklediğin için teşekkür ederim. Aranıza yeni katıldım. Mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj yazamıyormuşum ve 25 olmadığı için de albümünü de göremiyormuşumGörebildiğim tek fotoğrafın çok güzel görünüyo ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?