Ne demek canım benim ya insan böyle zamanlar sormadığı soru kalmıyor.Ben de öyleydim.Bende azıcık korkuyordum ama inan korkmana hiç gerek yok.Ben ameliyat günü ne hikmetse bir neşeliydim.Annem,nişanlım telaş içindeydi.Gülerek girdim çıktım.Ameliyat hasta için değil doktor için önemli onun başarısını taşıyorsun sonra ömür boyu.Ağızdan nefes almak zor ama zamanla hele tamponun alınmasına yakın iyice alışıosun ama çıkarınca inanılmaz bir rahatlama.Bide bende inanılmaz bir takıntı vardı o konuda.Ben normalde düşününce bile nefessiz kalıodum ama ona rağmen atlattım ve dayandım.Sende atlatacaksın 3 gün sonrası rahatlıkla geliyor emin ol
Samimiyetle verdiğin cevaplar için çooook teşekkür ederim opracım :) Şimdi geriye ameliyat gününe beklemek kaldı.Umarım bende o gün senin gibi neşeli olurum
ben tamer beyden randevu almak için aradım ama sabah 10.30 da gel falan dediler okul var ya uf nasıl gitcem
Burdayım canım:) takip ediyorum maşşallah gün geçtikçe daha da güzelleşiyor burnun :) bende bi ara vakit bulursam fotograf çekerekten yükleyeceğim:)
İnşAllah canım.Şükürler olsun şuan iyi gidiyor canım.Şişlikler var açıldığı güne nazaran orta kısmı ve ucu daha şiş ama inecek biliyorum.1 aylık kontrolune gittin mi canım?Ne dedi extra bişey verdi mi?Ya bide bişey sorucam tatlım başka yerde sordum cevabımı alamadım malesef esnerken aşırı gerilme hissediyor musun?Çokta esniyorum ya ben ne hikmetse:122:Bazende korkuyorum esnerken ama napem geliverio sonra diyorum nolucak esnersem 4 hafta olcak sonuctaqamma kuruntuluyum ya
Canım benim bir tarafımdaki şişlikler daha çabuk indi o yüzden eşit değildi daha burun delikleri falan, onun için bi hareket gösterdi ve çok işe yarıyor hızla düzeliyor, esneme konusunda gelince 2. ayıma yaklaştım bendede 2 hafta öncesine kadar oluyordu, hatta gerildiği için canımı yakıyordu şimdi öyle değil, normal canım ya ilk defa başımıza gelen şeyler olduğu için :) acaba birşey mi var korkusu malsef ki oluyor
Canım bende de bir taraf daha çabuk indi sağ tarafım.Sol tarafımda daha çok işlem yapıldığı için daha şiş.Ama normal ve öyle çok bariz bir asitmetri yok Allah'a şükür.Yalnızca beni burun sırtımdaki sonradan oluşan şişlik rahatsız etti ama o da şiş yani belli.Bakalım tatlım daha işin başındayız.Seni burda sabırsızlıkla bekliyorum.Senin yaşadıklarını sonradan yaşadığım için beni çok rahatlatıyor yazdıkların.
Benimde öyleydi ve baya belli oluyordu canım geçiyor zamanla,burun açıldıktan sonra daha çok şişiyor zaten (aslına bakarsan o şişlik bile rahatsız etmiyor::) uzun aradan sonra görenler aa saçında bir değişiklik var ne yaptın diyip garip garip bakıyorlar,o kadar farklı ki eski burnumla ama doğal olduğu için anlamıyorlar:):)) ama sen yinede aklına takılan birşey olduğunda bence 1 ayı bekleme Tamer Bey'e gidip sor aklında birşey kalmasın,
Aynen canım benimde yüzüme bakıp senin gözlerin daha bi güzelleşti işte kilo mu aldın yanakların şiş gibi?aslında yanaklarımda hiç şiş yok ama burun küçülünce yanaklarım çıktı meydana gözler büyüdü.Şükürler olsun yüzümde düzeliyor yavaş yavaş.Haklısın canım zaten arıyorum bişey aklıma takılınca.İşte 2 nisanda gidicem bakalım.
sen ameliyat olalı ne kadar geçti opra?
bugün görüştüm doktorla kızlar. önce burnumda memnun olmadığım şeyleri sordu sonra yapcağı düzeltmelerden bahsetti biraz. Daha önceki hastalarının resimlerini gösterdi. bi kağıda fiyatı yazdı o arada haziranda ameliyat olcağımı söledim daha vaktin var sen düşün diyip kağıdı elime tutuşturup gönderdi. toplamda 10 dk fln sürdü heralde konuşma. 4 saatlik yol gidip gelmeme deymedi anlıyacağınız! kendisi kesin ameliyat olmaya karar verenlerle ilgileniyo sanırım bende öle bi izlenim oluşturdu.
bugün görüştüm doktorla kızlar. önce burnumda memnun olmadığım şeyleri sordu sonra yapcağı düzeltmelerden bahsetti biraz. Daha önceki hastalarının resimlerini gösterdi. bi kağıda fiyatı yazdı o arada haziranda ameliyat olcağımı söledim daha vaktin var sen düşün diyip kağıdı elime tutuşturup gönderdi. toplamda 10 dk fln sürdü heralde konuşma. 4 saatlik yol gidip gelmeme deymedi anlıyacağınız! kendisi kesin ameliyat olmaya karar verenlerle ilgileniyo sanırım bende öle bi izlenim oluşturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?