Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ameliyat hakkında bilgi vermesi gerekmez mi? bunun iknayla bi alakası yok ki. daha önce görüştüğüm doktorlar kullanacakları tampona kadar herşeyi ben sormadan anlatmışlardı ki bence böle olması gerek sonuçta nasıl bi ameliyata gireceğim iyileşme süreci nasıl olcak ve daha bir sürü ayrıntı var bana bunları anlatmalı benim sormama gerek yok ki! herşey o kadar çabuk oldu ki bende tutuldum bişe soramadım. E çıktıktan sonrada o kadar yolu geldim yarım saat doktorun gelmesini bekledim herşey 10 dk içinmiydi diye düşündüm yanı hevesim kırıldı! doktorluğuna bişey demiyorum güzel burunlar yapmış yinede ameliyat olmayı düşünüyorum ama daha fazla ilgi beklerdim bu da bi gerçek.

bende çok yaşadım daha dün kendi elimle burnuma vurdum acıyor , ve garip bişey var ufak bir darbede çok ağr bir darbe almışsın gibi hissediyorsun,bişey olmuyor ama:)

Canım İçine sinmediyse zaten kesinlikle ameliyat olma, olumsuz gelir herşey büyük ihtimalle,herkesin tarzı farklı demekki bana da hiç aman şununla yapacağım bununla yapacağım demedi ama ben doktorun geçmişine baktım ve sonuçta iyi bir doktor herşeyin iyisi olur mantığıyla hareket ettim öyle de oldu,Tamer Bey sanırım daha çok burnun şekliyle ilgileniyor ki bu bile deneyimini gösterir sonuçta, bende burnumda ki tampona da bakarım bez mi silikon mu diye ya da atıyorum yüzümdeki şişler bir an önce insin isterim(ve bunun gibi birçok şey) ama bunlar anlık şeyler, teferruatlar asıl olan acıda çekerim,o arada oluşan çirkinliği de katlanırım yeter ki sonuç güzel olsun:):):)k olumsuz bulduğun bir doktora tabiki de ameliyat olma hep söylüyorum acısından,sancısından öte psikolojik yönü ağır bu ameliyatın (bence)

bende çok yaşadım daha dün kendi elimle burnuma vurdum acıyor , ve garip bişey var ufak bir darbede çok ağr bir darbe almışsın gibi hissediyorsun,bişey olmuyor ama:)

Aynen canım minicik bir vuruş bile kocaman bir darbe hissi veriyor.Sanırım hala şiş ve sert olduğundan dolayı.Ayrıca burun daha çok şişiyor ilk haftalara göre.

ya ben bu doktor arama işinden çok sıkıldım. Tamer bey güzel burunlar yapmış fiyatıda uygun burnumda yapcağı düzeltmeleri de iyi anlattı bence. Diğer ayrıntıları da ameliyat tarihi almaya gittiğimde falan anlatır heralde..
ameliyattan sonra hastanede kaldınız mı yoksa sabah olup akşam çıktınız mı onu merak ettim?

Canım 1 gece kalıyorsun.Zaten kalmak en iyisi.Çok iyi bakıyorlar.İğnelerini yapıyolar baya rahatlatıyor.

Ekledim tatlım seni.Şafak sayalım hazirana Allah ımın izniyle sende sağsalim atlat canım İnşAllah

opracım slm. kaç gündür derslerden giremiyorum nete. yine çok güzel şeyler yazmışsın, teşekkür ederim:) evet bir gün daha bitti şafak sayıyorum heheh :)

opracım slm. kaç gündür derslerden giremiyorum nete. yine çok güzel şeyler yazmışsın, teşekkür ederim:) evet bir gün daha bitti şafak sayıyorum heheh :)
Evet canım 1 günü daha devirdik.Şükürler olsun zaman geçiyor sağsalim :)

Selam kızlar,
ben de yarın sabah kısmetse gireceğim ameliyata. Tamer bey ve KBB uzmanı birlikte yapacaklar ameliyatı. Sonuçları sizlerle paylaşırım. Umarım kolay bir süreç olur:)

Selam kızlar,
ben de yarın sabah kısmetse gireceğim ameliyata. Tamer bey ve KBB uzmanı birlikte yapacaklar ameliyatı. Sonuçları sizlerle paylaşırım. Umarım kolay bir süreç olur:)

Geçmiş olsun canım şuan ameliyattan çıkmışsındır büyük ihtimalle.Gelişmeleri bekliyoruz.İnşAllah herşey gönlünce olur :)

selam kızlar,
iki gündür anca biraz toparlanabildim. Aım adım anlatıcam size herşeyi. Ameliyat öncesinde kbb ve tamer bey muayene ettiler sonra odama aldılar. Benim burnum baya bir yamuktu dolayısıyla 3 küsür saat sürdü. Sonrasında kemikleri anneme vermişler eğer tiksinmezseniz sonrasında koyarım resimleri. Benim narkoz korkum vardı. Ameliyathanede uykumun gelmesini beklerken gözlerimi bir açtım herşey bitmiş.Odama getidirler. Ondan sonra kabus başlıyor. Burndan zerre nefes yok. Dudaklar ve damak kupkuru. ve 3 saat kadar yiyip içmek yasak. Koca bir seum sonrasında yemek geldi. Yemeği yer yemez çıkardım. Narkozdanmış. Ondan sonra 2 defa daha çıkardım. Ve midenizde biriken yuttuğunuz kanla birlikte gelio. Salı günü tnamponlar 2 hafta sonra alçı çıkacak. Saluya kadar ölürüm dedim ama bugün pazartesi yarın salı tek umudum salı günü nefes almak. Kanama oluo içerden içerden ve gözlerim inanılmaz şiş buz da koydum üstelik. Evinize gelince daha iyi hissediyorsunuz. Ama gecce uykusunu unutun. 2 dajja yat sonra kalk damağını ıslat öle bir rutin. Doktorun verdiği ilaçları kullanıosunuzç Yemek yemek işkence oldu bana ağzımı 3 santimden fazla açamıünyorum çünkü. Kızlar kesinlikle çok zor ve sabır isteyen bir süreç. Gözünüzü korkutmak için yazmadım gerçek deneyimleri paylaştım. Allahtanki sadece nefes alabilmek için oldum ameliyatı güzelleşmek için asla çekmezdim bu çileyi güzelleşmek için yapanlar bir kez daha düşünsün 10 yerinden kurşun yemiş hasta en azından hastane odasında nefes alarak uyuyor ama siz ağzınız açık kuruya kuruya uyuyamıyorsunuz. Şükürki bugün biraz uyudum. Bakalım tamponlar çıkınca nasıl olacak Yarın haberdar ederim sizleri.

Ah canım aynısını bende yaşadım şükür ki şuan çok çok iyiyim.Yarın çok rahatlayacaksın inan ki.Bir oh çekeceksin.Bir süre daha sızıntıdan sonra iyice rahatlayacaksın.Tekrar geçmiş olsun :)

Geçmiş olsun öncelikle,herkesin yaşadığı ve cidden zor bir süreç, düşününce nasıl cesaret ettim dediğim günler çok oldu şimdi hiçbirini hatırlamıyorum , zor olduğu kadar çok hızlı iyileşme süreci gösteren bir ameliya, belirtmek istedim çünkü ameliyat olmak isteyen arkadaşlar var aramızda korkmasınlar,cesaretlerini kırmayalım:) herkese sağlıklı günler olsunn....

selam kızlar,
tamponlar çıktı çok rahatladım ohh be dedim. Cumartesiden pazara kadar geçen süre nasıl geçti bilmiyorum gerçekten çok zorlu bir süreç. cumartesi de tamer bey görecek. tamponlar çıkarken çooook az acıyor abartacaak bir şey yok. Şişlerim de inmeye başladı. Dokorlar hemşireler çok iyiy. Benim kbb doktorum Fatih Erarslan bu arada. Başka KBB doktorları da var sanırım ben fatih beyi çok sevdim. Tavsiye ediyorum şimdiki hedef alçıdan kurtulmak. Allah hepimizin yardomcısı olsun kızlar. En utanç verici kısmı ameliyat elbisesi. İçine hiç bir şey giydirmiolar bir de odaya gelir gelmez hemşireler tuttu çatt diye çıkardılar ölece bir havva gibi kalakaldım yatakta hemen pike falan üstüme çektim. Artık robotlaşmışlar gördükleri onlara bir şey ifade etmiyor. Şimdilik bu kadar kızlar. Kendinize çok iyi bakın. Allah yardımcısı olsun ameliyat olacak arkadaşların ve iyileşme sürecinde olanların:))

Benim ameliyat elbise giyme olayım gayet doğal geçti Hemşire geldi giyinme vakti dedi.Ben direk sordum alt iç çamaşırım kalabilir mi ?diye.Kalabilir tabi ki dedi.Giydirdi anacığım beni sonraZaten alt iç çamaşıra ameliyattaki hemşire kolumu sıkıştırdı.Bayıldığım zaman kol düşüp daha sonra ağrımasn diye.Tekrar geçmiş olsun canım :)

çok iyi cnm erdem hastanesinde oldum sen nerde oldun hemşireler valla türk filmlerindeki gibi değil bana gayet herşey çıkıcak aşşağıda tekrar etmek istemiyorum dedi artis artis:))

çok iyi cnm erdem hastanesinde oldum sen nerde oldun hemşireler valla türk filmlerindeki gibi değil bana gayet herşey çıkıcak aşşağıda tekrar etmek istemiyorum dedi artis artis:))

Ben medicine hospitalda oldum canım.Sanırım medicine nın hemşireleri daha insancıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…