Arkadaşlar medipol mega bağcılar hastanesi ve dr nagihan hanıma gidenlerle burada toplanıp fikir alışverişi yapalım bende dr olarak nagihan hanım hakkında olumlu yazıları okuduktan sonra onda karar kıldım ilk randevum aralık 14 sabırsızlıkla bekliyorum.gidenlerden devam edenlerden fikir almak istiyorum..
doğumuma 3 hafta kaldı,2.aydan itibaren ona gidiyorum,cok memnunum,güler yüzlü bir doktor,randevu almak zorlaştı,ama değiştirmeyi hiç düşünmedim,umarım sezeryanda da memnuniyetim devam eder
öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim cnm bende nagihan hanımla ilgili duyduğum hep olumlu şeylerden dolayı ona randevu almaya karar verdim cnm peki hamileliğinde hiç düşük tehliken yada başka bir sorunun oldumu cnm?
yok öyle bir sey yasamadım,gebelik şekerim cıktı onun için de diyet verdiler
Arkadaşlar medipol mega bağcılar hastanesi ve dr nagihan hanıma gidenlerle burada toplanıp fikir alışverişi yapalım bende dr olarak nagihan hanım hakkında olumlu yazıları okuduktan sonra onda karar kıldım ilk randevum aralık 14 sabırsızlıkla bekliyorum.gidenlerden devam edenlerden fikir almak istiyorum..
mrb canım bende doktorum hastaneden ayrıldıktan sonra bi tereddüt yaşadım ama seninde dediğin gibi olumlu yazıları okuduktan sonra nagihan hanımda karar kıldım çok da iyi yapmışım güler yüzlü, ilgili çok sevimli bir bayan
benimde ilk randevum bugün saat 5 te inş. Hersey yolunda gider ve bende memnun kalırım pazartesi sonuçları paylaşacağım inş.sizinle bakalım ne diyecek.
arkadaşlar medipol mega bağcılar hastanesi ve dr nagihan hanıma gidenlerle burada toplanıp fikir alışverişi yapalım bende dr olarak nagihan hanım hakkında olumlu yazıları okuduktan sonra onda karar kıldım ilk randevum aralık 14 sabırsızlıkla bekliyorum.gidenlerden devam edenlerden fikir almak istiyorum..
Arkadaşlar muayne ücreti 1 ocak itibari ile 35 tl olmuş sizcede çok fazla değilmi?
Merhaba, ben de Nagihan hanıma yeni randevu alabildim, hamileliğim de yeni. Ama hastane ve doktorlarla ilgili çoğu kişinin söylediği nöbetçi doktor doğuma girer olayı beni de endişelendiriyor.
selam..
naptınız gittinizmi nagihan hanıma ? ne karar verdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?