Hastahane :medipol mega bağcılar dr :nagihan kaya

havin123

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
100
3
318
İstanbul
Arkadaşlar medipol mega bağcılar hastanesi ve dr nagihan hanıma gidenlerle burada toplanıp fikir alışverişi yapalım bende dr olarak nagihan hanım hakkında olumlu yazıları okuduktan sonra onda karar kıldım ilk randevum aralık 14 sabırsızlıkla bekliyorum.gidenlerden devam edenlerden fikir almak istiyorum..

doğumuma 3 hafta kaldı,2.aydan itibaren ona gidiyorum,cok memnunum,güler yüzlü bir doktor,randevu almak zorlaştı,ama değiştirmeyi hiç düşünmedim,umarım sezeryanda da memnuniyetim devam eder

Benim ilk dogum sezeryen oldugu icin 2. De oyle olucak...nagihan hanim sezeryanda basarilimi acaba sezeryan dikisi nasil vs.
Nagihan hanima sezeryan olanlar memnun mu bilgisi olan arkadaslar yardimci olun?

Son düzenleme:
doğumuma 3 hafta kaldı,2.aydan itibaren ona gidiyorum,cok memnunum,güler yüzlü bir doktor,randevu almak zorlaştı,ama değiştirmeyi hiç düşünmedim,umarım sezeryanda da memnuniyetim devam eder

öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim cnm bende nagihan hanımla ilgili duyduğum hep olumlu şeylerden dolayı ona randevu almaya karar verdim cnm peki hamileliğinde hiç düşük tehliken yada başka bir sorunun oldumu cnm?

yok öyle bir sey yasamadım,gebelik şekerim cıktı onun için de diyet verdiler

yok öyle bir sey yasamadım,gebelik şekerim cıktı onun için de diyet verdiler

anladım cnm hayırlısıyla doğumun gerçekleşir inş.cnm benim sorunum var 2 kez düşük yaptım kan pıhtılaşma sorunum varmış ve iğne olmam gerekecek sanırım hergün hamile kalırsam eger bakalım nagihan hanım ne söyleyecek.inş.hepimiz için herşeyin hayırlısı olur.

mrb canım bende doktorum hastaneden ayrıldıktan sonra bi tereddüt yaşadım ama seninde dediğin gibi olumlu yazıları okuduktan sonra Nagihan Hanımda karar kıldım çok da iyi yapmışım güler yüzlü, ilgili çok sevimli bir bayan

benimde ilk randevum bugün saat 5 te inş. Hersey yolunda gider ve bende memnun kalırım pazartesi sonuçları paylaşacağım inş.sizinle bakalım ne diyecek.

cumartesi günü saat 17-15 te randevum vardı gittik ve ben çok memnun kaldım sadece konuşup derdimi anlatmayı düşünüyordum ben ama güzelce dinledi ve sonra muayne etmeliyim dedi muayne oldum çok güler yüzlü bir bayan sorulan bütün sorularıma cevap verdi kendisi,benim 2 düşüğüm oldu 2 bucuk yılllık evliyim ve korunuyoruz kanımda pıhtılaşma çıktı genetik testlerimde ve nagihan hanım b12 folik asit ve evimde kedi beslediğim için toxoplasma testlerimi istedi bu testlerin sonuçlarını aldıktan sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi,ve gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başlayacağımızı söyledi 9 ay boyunca hergün iğne vurulacağım kanımdaki pıhtılaşma sorunum yüzünden inş herşeyin hayırlsıı olur hepimiz için

çok memnunum çok rahat konuşabiliyorum ah bide randevu alma sorunu olmasa ve devamlı ameliyata çağırmasalar
inş. doğumumuda o yaptırır başkası denk gelecek diye korkuyorum

Bende nagihan Hanım'a gidenlerdenim tatlı bı kadın ilgili insaallah doğumda da memnun kalırız..
Yarın randevum vardı ama hastaymis doktor salı gunü gideceğim kismetse

selam kızlar.

bende c. tesi günü nagihan kaya ya randevu alıp gittim. Kendisi evet çok ilgili ve güler yüzlü ancak kafam takıldı. bana dediki. eğer gece sancın tutar ve gelirse ben gelmiyorum bilgin olsun dedi. nöbetçi doktor yapıyor doğumu dedi. bende öyle olmaz, siz gelseniz olmaz mı dedim. öyle olmuyor dedi. bu yüzden ona devam edip etmeme konusunda kararsız kaldım. sizede böyle bişey söyledimi ?

Merhaba, ben de Nagihan hanıma yeni randevu alabildim, hamileliğim de yeni. Ama hastane ve doktorlarla ilgili çoğu kişinin söylediği nöbetçi doktor doğuma girer olayı beni de endişelendiriyor.

Merhaba, ben de Nagihan hanıma yeni randevu alabildim, hamileliğim de yeni. Ama hastane ve doktorlarla ilgili çoğu kişinin söylediği nöbetçi doktor doğuma girer olayı beni de endişelendiriyor.

selam..

naptınız gittinizmi nagihan hanıma ? ne karar verdiniz?

Selam kizlar hamileligim boyunca nagihan hanima gittim mukemmel bir doktor cok guzel dinliyo ilgileniyo muayene ediyo rahatlatiyo yine hamile olsam yine ona giderim
Ustelik riskli gebelik gecirdim dusuk tehlikem ve kanamam vardi cok sukur saglikla 39+0 da kizim dogdu
Ancak hastane kurali gece nobetci dr doguma giriyo
Sunu soylemeliyim ki hastane dr.lari hepsi birbirinden iyi
Normal dogum yaptim ve hastaneye gittigimde lebriz hala hanim nobetciydi zaten yard.docent kendisi dogumu onda yaptim
Nagihan hanima baska arkadaslarimi da yonlendirdim hepsi memnun kaldi hem normal hem sezeryan dogum yapanlar var sonuc hepsi memnun
Gonul rahatligiyla gidebilirsiniz

Arkadaslar muayene ucreti ve dogum ucreti ne kadar? Benim ikiz hamileligim..dogum fiyati ikuzde degisiyor mu? Bir de kac gun oncesinden randevu aliyorsunuz kontrole gitmek icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…