- 9 Kasım 2014
- 111
- 32
- 48
- 34
Selam kizlar hamileligim boyunca nagihan hanima gittim mukemmel bir doktor cok guzel dinliyo ilgileniyo muayene ediyo rahatlatiyo yine hamile olsam yine ona giderim
Ustelik riskli gebelik gecirdim dusuk tehlikem ve kanamam vardi cok sukur saglikla 39+0 da kizim dogdu
Ancak hastane kurali gece nobetci dr doguma giriyo
Sunu soylemeliyim ki hastane dr.lari hepsi birbirinden iyi
Normal dogum yaptim ve hastaneye gittigimde lebriz hala hanim nobetciydi zaten yard.docent kendisi dogumu onda yaptim
Nagihan hanima baska arkadaslarimi da yonlendirdim hepsi memnun kaldi hem normal hem sezeryan dogum yapanlar var sonuc hepsi memnun
Gonul rahatligiyla gidebilirsiniz
Selam,
Lebriz hanima dogum yapmissiniz nobetci oldugu icin.normal dogummuydu? Bastan sona dogumda herseyinizle omu ilgilendi.dogum ani dikis vs?
Yani canım sana cevabım telefonla ulaşmak şöyle dursun, kapıdan soru sorunca bile uyuz oluyor kadın sonucuda böyle oluyor işteKonu eskide kalmış ama görenler yardımcı olursa sevinirim nagihan hanım normal Doğum taraftarı mı yoksa sezeryan mi? Bir de acil durumlarda telden ulaşabiliyor muyuz ?
Kesinlikle gitmenizi tavsiye etmiyorum. Ben bi hevesle bebeği üç boyutlu görebiliyor muyuz, arkadaşlarım ultrason resimlerini öyle alıyor çok net belli oluyor yüz hatları demiştim. Bizde 3 boyut yokki ama biz istemediğimiz için yok istesek olur diye saçma sapan bir cvp verdi. resmen hastaları ile dalga geçiyor. en dandik hastanelerde bile 3d usg var koca medipolde nasıl olmazBende lebriz hale aktune gidiyorum guya yard.doc .diye 120 lira para veriyorum. 5 dakika bakiyor ne test istiyor ne bisey apar topar cikariyor.bebege bakarken insan burasi kafasi bu kollari bebek iyi vs.boyle bilgi verir hic bisey anlatmak yok.vitaminleri kan tahlimi ben yaptiriyorum bakiyo kansizlik var diyo.ben yaptirmasam isteyecegi yok.buyuzden bende nagihan hanima gidecektim simdi sizin yazdiklarinizi gorunve kafam cok karıştı
Medicine da hangi doktora gittiniz acaba öğrenebilir miyimBen güneşli medicine hospitale geri dönüş yaptım canım oradaki doktoruma devam ediyorum bu hafta gittim çok da güzel ilgilendi anlattı uzun uzun içim rahat bir şekilde ayrıldım odadan
yasemin ercan gündemirMedicine da hangi doktora gittiniz acaba öğrenebilir miyim
merhaba cik onceden yazmissiniz ama benim de ikiz gebelik ve doktor arayisindayim kime takip yaptirdiniz ve memnun musunuz lutfen beni biraz bilgilendirir misinizArkadaslar muayene ucreti ve dogum ucreti ne kadar? Benim ikiz hamileligim..dogum fiyati ikuzde degisiyor mu? Bir de kac gun oncesinden randevu aliyorsunuz kontrole gitmek icin?
merhaba cik onceden yazmissiniz ama benim de ikiz gebelik ve doktor arayisindayim kime takip yaptirdiniz ve memnun musunuz lutfen beni biraz bilgilendirir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?