Hastahane :medipol mega bağcılar dr :nagihan kaya

Selam,
Lebriz hanima dogum yapmissiniz nobetci oldugu icin.normal dogummuydu? Bastan sona dogumda herseyinizle omu ilgilendi.dogum ani dikis vs?

Selam,
Lebriz hanima dogum yapmissiniz nobetci oldugu icin.normal dogummuydu? Bastan sona dogumda herseyinizle omu ilgilendi.dogum ani dikis vs?

Normal dogum yaptim sansima 5 dogum birden varmis o anda
Genellikle normal dogumlarda bastan sona ebe yurutur dogum isini dr.onu yonlendirir kontrol eder dogum tam anlamiyla gerceklesince ve dikis sirasinda dr,mudahale ediyo
Bir de sansima baska dogumlar olunca hepsine kosturmak zorunda kalmisti
Lebriz hanim bakmaya geldiginde bebegim dogmustu dikislerimi o atti ama
Ben de cok sorun yapiyodum nobetci dr olursa diye ama normal dogumda zaten ebe on planda oluyo
Ben sancim siklasana kadar evde bekledim son anda gittim 1 saat icinde bebegimi kucagima aldim cok sukur...
Darisi tum gebelere...

Konu eskide kalmış ama görenler yardımcı olursa sevinirim nagihan hanım normal Doğum taraftarı mı yoksa sezeryan mi? Bir de acil durumlarda telden ulaşabiliyor muyuz ?

Eski zamanlardan bu zamana nagihan hnm ile ilgili çok şey değişmiş anlaşılan.
Ben dün ikinci kez muayeneye gittim hastaneden ağlayarak çıktım. Muayeneye trafik yüzünden on dk geç kaldık diye bizi bir saatten fazla bekletti. Muayene saati benden çok sonra olanları aldı en son hiç hasta kalmayınca mecbur beni çağırdı. Beni muayene etti ama o sırada hep başkalarının işleri ile ilgilendi yok birinin sezeryanı öbürünün anestezisi... telefonu çalar bir yandan birini telefona bağlatmaya çalışır bir yandan. Söyleyeceklerimi yarıda kesip tamamlamamı bile beklemedi, çünkü 15:45 muayenesini ne zaman alacaksınız diye sormama kızmış hanımefendi (saat 16:40'ta sormuştum) Eşimin dışarıda beklemesini istedim, çıkar çıkmaz döküldü hanımefendi bana, bu hastane böyle eğer bunu kabul etmiyorsanız birdaha buraya gelmeyin ben bu şekilde muayene yapamam beni geriyorsunuz şuan gerildim benim gerilme lüksüm yok. Bebeğimin kilo almadığını söylemişti, beslenmene dikkat et bir hafta sonra muayene olursun dedi resmen git istediğin yerde ol dedi yani. Ben orada bebeğin bir ayda kilosunu az almasına mı üzüleyim doktorun söylediklerine mi üzüleyim ne yapacağımı bilemedim. Hamile birini üzüp ağlatarak yolladı resmen.. Hakkımı helal etmiyorum başka da bir şey demiyorum. Resmen paramızla rezil olduk başka bir şey değil...

Konu eskide kalmış ama görenler yardımcı olursa sevinirim nagihan hanım normal Doğum taraftarı mı yoksa sezeryan mi? Bir de acil durumlarda telden ulaşabiliyor muyuz ?
Yani canım sana cevabım telefonla ulaşmak şöyle dursun, kapıdan soru sorunca bile uyuz oluyor kadın sonucuda böyle oluyor işte

Bende lebriz hale aktune gidiyorum guya yard.doc .diye 120 lira para veriyorum. 5 dakika bakiyor ne test istiyor ne bisey apar topar cikariyor.bebege bakarken insan burasi kafasi bu kollari bebek iyi vs.boyle bilgi verir hic bisey anlatmak yok.vitaminleri kan tahlimi ben yaptiriyorum bakiyo kansizlik var diyo.ben yaptirmasam isteyecegi yok.buyuzden bende nagihan hanima gidecektim simdi sizin yazdiklarinizi gorunve kafam cok karıştı

Kesinlikle gitmenizi tavsiye etmiyorum. Ben bi hevesle bebeği üç boyutlu görebiliyor muyuz, arkadaşlarım ultrason resimlerini öyle alıyor çok net belli oluyor yüz hatları demiştim. Bizde 3 boyut yokki ama biz istemediğimiz için yok istesek olur diye saçma sapan bir cvp verdi. resmen hastaları ile dalga geçiyor. en dandik hastanelerde bile 3d usg var koca medipolde nasıl olmaz

Off kafan cok karisti ben bu hastanede hangi doktora gidicem simdi hepsini tek tek deneyemem ya

Bende Medipol de Günseli hanıma tüp bebek yapmıştım ondanda hemşirelerdende çok memnundum keşke doğum da yaptırsalar ama 3 aydan sonra seni başka doktora yonelndirecegiz dedi şuan kara kara düşünüyorum kime gideceğim diye elif hanım da var ama oda çok yogunmus

Ben güneşli medicine hospitale geri dönüş yaptım canım oradaki doktoruma devam ediyorum bu hafta gittim çok da güzel ilgilendi anlattı uzun uzun içim rahat bir şekilde ayrıldım odadan

Arkadaslar biz ailecek medipol hastanesine gidiyoruz. Kiz kardesim sorunlu gebeliginde nagihan hanim ile hic stressiz mutlu sona ulasti. Ben de nagihan hanimin yonlendirmesiyle genel cerrahide dr. Pelin basim'a mememdeki tumorden ameliuat oldum lutfen insanlari yanlis yonlendirmeyin. Nagihan hanim cok yogun ama bir o kadar da iyi niyetli bir doktor. Bir doktora hem gec gidip hem bu kadar sik bogaz ettikten sonra hakkini helal etmeyen hasta da az bulunir herhalde.

ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri nagihan hanıma gttim ve çok iyi ilgileniyordu doğumum erken ve bayrama denk geldi fazilet hanım ile normal dogum yaptım guzel gecti doğumum gayet iyi ilgilendi doğumdan sonraki bütün kontrol dikiş nagihan hanım canı gönülden benımle ılgılendı hatta ücretli olan şeylerden bile para aldrmadı ama suan muane fiyatı cok yukselmiş 80 iken 100 olmuş tek seferde keske nagıhan hanım baska hastaneye gelsee

Ben güneşli medicine hospitale geri dönüş yaptım canım oradaki doktoruma devam ediyorum bu hafta gittim çok da güzel ilgilendi anlattı uzun uzun içim rahat bir şekilde ayrıldım odadan
Medicine da hangi doktora gittiniz acaba öğrenebilir miyim

Nagihan Kaya ilgili bir doktor bir şartla muayene olabilirseniz. Çok yoğun bir doktor. Randevunuzu saat kaçta aldığınız hiç önemli değil her an her şey olabiliyor. Durumunuz kritikse gel dese bile muayene olamama ihtimaliniz var. 3 kere gittik sadece bir kere görüne bildik bugün itibariyle de hastanemizi değiştirdik. SGK muayene ücreti 110 TL. Paranızla rezil olamak, beklemek sizin için sorun değilse, kesinlikle tavsiye ederim çok iyi bir doktor.

Merhaba,

Ben de takibimi Medipol hast. Nagihan hanımda gerçekleştiriyorum. Randevunuzdan yarım saat önce de gitseniz randevu saatinizden 1 saat sonra muayene olabiliyorsunuz. Çünkü gerçekten çok yoğun bir doktor. 6. ayımdayım ve ilgisinden memnunum. Testlerimin sonuçlarını, ilaçlarımı takip ediyor. Çok gerekli durumlarda arıyorum, mesaj ve mail atıyorum. Şimdiye kadar hiç bir mailimi cevapsız bırakmadı gün içerisinde.
Muayeneniz sırasında acil durumlar olduğunda telefonla konuşabiliyor ama bunu yapmak zorunda. Siz sıranızı beklerken aniden ameliyathaneye çağırılıp doğuma gidebiliyor. Bu konuda da yapabilecek birşey yok malesef. Bunlar her doktor da yaşayabileceğiniz durumlar.

Bu kadar yoğun olması sanırım iyi bir doktor olduğunu gösteriyor :)
Ancak öğrendiğim kadarıyla yılbaşından sonra SGK muayene ücreti 125 tl olmuş. Zaten yılbaşından hemen önce 100 tl den 110 tl ye çıkmıştı. Sanırım bu da fazla taleple alakalı. 19.01 de randevum var gittiğimde öğrenmiş olacağım. Özel hastane ama yine de yüksek.

Renkli usg ile alakalı olarak da; medipol hastanesinde renkli (detaylı) usg bakılıyor ancak bunu Nagihan hanım değil ayrı bir perinatoloji uzmanı gerçekleştiriyor. Ücreti yılbaşından önce 550 tl idi. Nagihan hanım testler ve detaylı usg konusunda kısıtlama yapmıyor. Her test talebinde, istediğim her yerde yaptırabileceğimi söyledi. Detaylı usg yi devlet hastanelerinde ücretsiz yaptırıp sonucunu kendisine götürebilirsiniz. (tabi devlet hastanelerinde bunun için sıra almak gibi bir mucizeye ortak olabilirseniz :) ) Ben daha uygun fiyatlı bir özel hastanede yaptırıp sonuçlarını götürmüştüm.

Genel olarak ben tavsiye ederim. Doğumu da kısmet olursa kendisinde gerçekleştireceğim. Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum :)

BU onu güncellemek istiyorum ama puan aktif giden varmı Nagihan hanıma genelde güzel şeyler duyuyorum beklemek dışında

Arkadaslar muayene ucreti ve dogum ucreti ne kadar? Benim ikiz hamileligim..dogum fiyati ikuzde degisiyor mu? Bir de kac gun oncesinden randevu aliyorsunuz kontrole gitmek icin?
merhaba cik onceden yazmissiniz ama benim de ikiz gebelik ve doktor arayisindayim kime takip yaptirdiniz ve memnun musunuz lutfen beni biraz bilgilendirir misiniz

Merhabalar, bende medipol mega hastanesinde Nagihan Kaya da dogum yaptım , benim ilk çocuğum normali doğum(yurtdışında doğdu) , ikinci doğum sezeryan Nagihan hanım da dogum yaptım, sezeryan ,2 gun hastanede kaldım ve vucudum şişmeye başladı kollarım ve ayaklarım morarmaya başladı o süreç içersinde agrı kesici yapılıyor bu normal olur oyle deniliyor, eve geldik ateş 40 derecenin altına duşmuyor tekrar ayni gün hastaneye gittik, hersey normali acil de bir serum taksınlar dedi,acile gittik acilde boş yatak yokmuş yapmadılar ayni gun çıkışında yapılsa fark etmiyor ,başka hastaneye acile gittim ultrason yapıldı ve kalın barsak yapışık cıkıyor ve enfeksiyon Nagihan hnm telefonlara çıkmıyor asistanı yok cıktı ,yok ameliyatta diyor sağlık bakanlığı na şikayette bulunduk ama helen calışıyor ben 2 aydır çocuğumukucagıma alamadım sonradan ıyı bir doktora denk geldim hayatımı kurtardı Asya hastanesi ( Mudtafa bey)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…