HASTAHANELIK OLDUM

yorgunkizz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
82
-8
1
31
Sonunda ağzım burnum kanayana kadar darp edildim hastaneye geldim darp raporu almaya konuyu güncelle demişsiniz ama bilmediğim için güncelleyemiyoruö

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 1.059
Sonunda ağzım burnum kanayana kadar darp edildim hastaneye geldim darp raporu almaya konuyu güncelle demişsiniz ama bilmediğim için güncelleyemiyoruö
Kusura bakmayın ama her defasında '' böyle evlilik mi olur? napıcam şimdi? evliyken yalnız olmak hangimizin suçu? evden kovuldum '' konularını açasıya kadar çoktan ayrılsaydınız darp edilmeden kurtulurdunuz. Buraya yazasıya kadar dünyanın hakaretini yiyorsunuz, evden kovuluyorsunuz siz yine buraya geliyorsunuz. Gideceğiniz yer avukat, hastane.

Öncelikle geçmiş olsun. Şikayet edip evden uzaklaştırma çıkartın bari. Hani o kadar konu açtınız yazılanlar da üç aşağı beş yukarı aynıydı neden beklediniz, niye o eve döndünüz ay ne bileyim of.

Siz en son bir tanıdığınızda kalmıyor mutlusunuz eve döndünüz mü nerede nasıl oldu bu iş

Ah canım çok üzüldüm.Keske bu raddeye gelmeden kapının önüne koysaydiniz o pisliği.
Lütfen şikayetçi olup uzaklastirma karari çıkartın hemen.Kendinize yazik etmeyin daha fazla bosanin hemen

Evden kovulduğun halde ayrılmamışsın, ne olmasını bekliyordun bilmiyorum. Evden kovmuş sonra özür dilemiş, affetmişsin. Yine özür dileyecek, yine affedersen bundan sonraki adımda öldürür muhtemelen, affetme seçeneğin de olmayacak o zaman.

Bundan sonra yeni bir konu gelmezse herhalde artık yaşamadığını varsayabiliriz.

Back
X