- 30 Eylül 2022
- 82
- -8
- 1
- 31
- Konu Sahibi yorgunkizz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin mi darp etti ?Sonunda ağzım burnum kanayana kadar darp edildim hastaneye geldim darp raporu almaya konuyu güncelle demişsiniz ama bilmediğim için güncelleyemiyoruö
Kusura bakmayın ama her defasında '' böyle evlilik mi olur? napıcam şimdi? evliyken yalnız olmak hangimizin suçu? evden kovuldum '' konularını açasıya kadar çoktan ayrılsaydınız darp edilmeden kurtulurdunuz. Buraya yazasıya kadar dünyanın hakaretini yiyorsunuz, evden kovuluyorsunuz siz yine buraya geliyorsunuz. Gideceğiniz yer avukat, hastane.Sonunda ağzım burnum kanayana kadar darp edildim hastaneye geldim darp raporu almaya konuyu güncelle demişsiniz ama bilmediğim için güncelleyemiyoruö
Bir dahakine darp edildim ne yapmalıyım başlığı ile gelmez umarım.Ne zaman şikayetçi olacaksınız daha neyi bekliyorsunuz
Sonunda ağzım burnum kanayana kadar darp edildim hastaneye geldim darp raporu almaya konuyu güncelle demişsiniz ama bilmediğim için güncelleyemiyoruö