Hastalığı nişanlıdan gizlemek

Arkadaşlar; siz niçin tetkike takılıyorsunuz. Yazdıklarımı okuyunuz lütfen...

Öğrenmesi önemli değil. Öğrendi diyelim, zekası nedir, kültürü nedir, biliyor muyuz? hayır. O zaman bu sıradan bir durum değil ki.. Bu kız bilgilendirilecek. İşte bu kadar basit.

Hakkında yaptığınız mesleki yorumu kesinlikle kabul etmiyorum. Söylediklerinizi ben de düşünebiliyorum elbette, yukarıyı okursanız bunun bir evlenme engeli olmadığını zaten söylemiş olduğumu görürsünüz.
21 yaşındayım. Bu olayı duyduğumda ilk tepkim benim böyle bir evlilik yapmamı ister miydiniz ki başkasının yapmasına engel olmuyorsunuz şeklindeydi. Sorduğunuz tüm sorulara cevap vermek adına söylüyorum, adam 27 yaşında ve evet bekarım.
Takdir edersiniz ki düşünmem gereken bir hayatım da var. Daha önce defalarca söylediğim gibi bu adamın nasıl biri olduğunu bilmiyorum. Benim söylediğim ortaya çıkarsa güvenliğimi sağlayabilecek misiniz bu eleştiriyi yazarken düşündünüz umarım?
Aman bana ne diyecek biri olsaydım kalkıp konu açıp ne yapayım diye sormazdım. Çözüm bulmaya çalışıyorum zaten.
Sizin gibi karşısındakini anlamadan konuşabilen müvekkillerim olsun istemem zaten, isabet olmuş değerli kararınız.

Doktor da söyleme demiş şahsa.. Bu şahıs, kısa yoldan bir yuva kuracak, cinsel yaşamını da garantiye alacak, çocuk ta yapacak, ileride hasta olursa çilekeş kızımız da bakacak.. Kurgu bu kadar net.... Ya da tam tersi... Erkek iş ciddileşsin kız bağlansın diye bekliyor, bağlanınca söyleyecek.. Ya da yatacak kızla bir an önce nikahtan önce.

Arkadaşım; sinirlenme sakin ol..
1- Konuyu açarak danışma girişiminizi takdir ettim yazımda.. Geri bildirimde bulunmuşsunuz.. Bu konudaki nezaketimi görmezden gelmenizi hemen eleştiririm.
2-Zaten benim gibi bir müvekkil eğer gerçek yaşamınızda bu duyguları taşıyorsanız, hemen büronuzu ter keder.. İnsani değerler ön planda ve öncelikli benim gibiler için.
3- Yazım uyarı niteliğinde ve duyarlılığınızı artırmaya ve cesaretlendirmeye yönelik, lütfen böyle kabul ediniz.
4- Güvenlik mi?? Güvenlik endişeniz nedeni ile buna seyirci kalmayı seçiyorsanız, benim gibi birini hiç eleştirme hakkına sahip değilsiniz. Kaldı ki internet ortamında tanımadığım halde ben ve benim duygumdaki insanlar size açık davette bulunduk.. Sizinki can bizimki ne. Ayrıca yazımın sonunda özellikle bu konudaki hassasiyetimin bir nedeni var demişim değil mi???? küçük bir ipucu size... Madem avukat olacaksınız, bence o vurguyu önemseyin.. Demek ki bir yaşanmışlığım var..... Ne yazmışım bu konu için üye oldum demişim.... Demek ki neymiş,,, Ben bilerek bu işi ve konuyu ciddiye alarak önemseyerek yazıyormuşum.... Magazinsel hissetmiyormuşum değil mi. Bir du vurgularımı tekrar düşünerek hissetmeye çalışınız beni..

8 saattir kütüphanede olunca verdiğiniz ince ipuçlarını ve sağladığınız müthiş desteği fark etmemiş olabilirim.
Size laf yetiştirmekle geçirecek vaktim yok gerçekten. Elimden geleni yapıyorum zaten.
Kalkıp isim vererek insanları internet ortamında ifşa edemem de. Kızın, adamın ailesinin silinmeyecek bir platformda açıkça anılmasını istemek yersiz. Bulduğum zaman birine dm atıp konulmasını isterim.

Değerli arkadaşım; 1-Kaç saattir ne yaptığınızla ilgisi yok ve olamaz eleştirimiz. 2- Sizce bu kadar hissederek yazan birinin ve diğer arkadaşların burada açık kimlik ibraz ediniz gibi bir dayatmam ya da dayatmamız olabilir mi? Tabi ki olamaz ve olmadı da.. Fakat kimlik belirtmeyinizi önce yazmadığımız için 1-0 galip değilsiniz. İnternet ortamında ifşa etmenize biz zaten izin vermeyiz. Ne yazmışım, bize ulaşınız irtibata geçiniz lütfen demişim.... Siz nasıl anladınız bunu???? Gayet açık, net, anlaşılır yazmışım.. Forumdaki arkadaşlar değerlendirsinler çağrımı nasıl yaptığımı...dm atmak konulmasını istemek ne demek anlamadım onu... Siz kişiler üzerinden gitmeyiniz.örn benim gibi. Siz öze takılınız. Yani bir yaşama... Bir yaşamı kurtarmak var. Ablası biliyor, gıkını çıkarmıyor, muhtemelen bu gencin annesi de biliyordur , ailesinin diğer üyeleri de. Paravan evlilik te olabilir. Türkiye de çok böyle. Gizlenen eşcinsellikler. Ablasının , ailesinin, oğullarını aklama, baş göz etme telaşı da olabilir bu vurdum duymazlığın altında. Belki de cahillerdir. Evlenince düzelir diyor bile olabilirler.

Laf yetiştirmek .????? Görmezden geliyorum ve gençliğinize veriyorum üslubunuzu. 8 saat kütüphanede kalınca anlamamışsınız deme Kabul ettiniz yani.

Söylemek istediğim kafam gerçekten çok yorgun sizi net anlamamış olabilirim.
Kişilere takılı kalmış değilim zaten. DM direkt mesaj. Konulmasını da telefon yapmış konuşmasını olacak.
Benim halihazırda söylemiş olduğum ve yapacağım şeyleri bana tekrar tekrar söylemekteki amacınız nedir anlamadım.

Laf yetiştirmek .????? Görmezden geliyorum ve gençliğinize veriyorum üslubunuzu. 8 saat kütüphanede kalınca anlamamışsınız deme Kabul ettiniz yani.
Neden kendinize vazife edindiniz üstüme üstüme gelmeyi? Şuan yapabileceğim hiç ama hiç bir şey yok. Üslup konusunda siz benden çok daha iyisiniz zaten, yorum yapmıyorum. Öyle uzun uzun maddeleyerek düzgün bir üslupla mı konuşmuş oluyorsunuz? Rica ediyorum susun artık. Arkadaşlar yardımcı oldular sağolsunlar. Ben de karar vermiş bulunuyorum ne yapacağım konusunda. Tekrar bir yardım istersem yazarım zaten.

Sizin hangi yapmak istediğinizi ben kopya ederek size söylemişim ? Lütfen altını çizerek görmemi sağlayınız. Ben soru sordum size. Siz nasıl bir anlam çıkardınız? Yapabileceğiniz şeyleri siz yazdınız, ben kopya çektim , size onlar üzerinden tavsiyede mi bulunmuyorum... Nerede???? Yazdıklarımın hepsi benim düşüncelerim ve önerilerim. Bir tane gösterin bakalım, hangi planınızı alıp, öneri olarak size geri sunmuşum.?

Vazife edinmek; susun artık, üslubunuz uzun yazınca iyi mi oluyor ? .. Bilmem üslubum gayet iyi benim. Çok ta saygılı yazışırım ben. Üstünüze geliniyor gibi mi anladınız siz.

19 sayfa boyunca konuşulmuş şeyleri tekrarlıyorsunuz şuan. Çizmekle uğraşamam. Vaktim yok o kadar. Varın siz okuyun.

Vazife edinmek; susun artık, üslubunuz uzun yazınca iyi mi oluyor ? .. Bilmem üslubum gayet iyi benim. Çok ta saygılı yazışırım ben. Üstünüze geliniyor gibi mi anladınız siz.
Gerçekten zorluyorsunuz şuanda beni. Anlatamıyorum sanırım, normal bir zamanımda konuşmuyoruz bunları. Sizi yanlış anladığım noktalar olmuş olabilir, yorgunum. Konuyu kişisel konuşmaya çevirdiniz bunun hiç gereği yoktu. Ben anladım anlamam gerekenleri, teşekkür ederim. Iyi akşamlar.

kim o bana soyle ben ifsa ederim durumu
yazik gencecik kiza yaa

sonunda bir karar vermiş olmanız güzel umarım bu kararınız bahsi edilen kızcağız ve ailesine durumu bildirmek ve bir felaketi önlemek olur

sözlendim ,nişanımdan 2 gün önce hepatit )b)li olduğumu söyledim ve içim gayet rahat eşim 10 sn düşünmedi bile ne bileyim ben yarın ne olacağımı dedi -aşılarını yapındı ve halada yapınıyor

aıds çok çok daha ciddi bi hastalık nasıl çeker ahını

sonunda bir karar vermiş olmanız güzel umarım bu kararınız bahsi edilen kızcağız ve ailesine durumu bildirmek ve bir felaketi önlemek olur
Ben zaten böyle bir amaçla konu açtım, bir şey yapamıyorum fikir verin en azından diye. Ama farklı bir niyetim varmış gibi davranılması hoş değil gerçekten.

Arkadaşım; tekrar tekrar okuyunuz lütfen diyaloğumuzu.. Kim hırçınlaşmış ..Tekrar tekrar cevap hakkını doğuran sizsiniz. Siz bana ithamda bulunursanız, tabi ki açıklamasını yapacağım. Siz bana sunmayın, ben yazmayayım. 19 sayfa boyunca ben yazmadım. Diğer üyelerinde yazdıkları içerik olarak aynı o nedenle lütfen bu uyarıyı diğer çözüm üretmeye çalışan arkadaşlara da yapınız. Sadece 19 sayfa uyarısını bana yaparsanız, ben alınırım. Ben de yorgunum, bu durum benden üste çıkmanızı sağlamaz üstelik gribim. Genele olan eleştirinizi benim üzerimden yapıp bir de iyi akşamlar demenize izin vermem. Bunlar hariç iyi akşamlar sözünüzü çok hoş karşılarım. Ben de nezaketle iyi akşamlar derim tabi ki. İyi akşamlar.

Bu çok daha ciddi bir durum evet. Öyle olmasa bile söylenmesi gerek zaten en başından. Size de çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…