Yalan söylediğimi düşünüyor olabilirsiniz bir şey söyleyemem tabii.Olayda çok mantık hatası var ama neyse....Doktor böyle bir şey demez...O tanıdık niye sana anlatıyor? Zaten evlilik öncesi sağlık testleri yapılıyor, devlet istiyor zaten, orada çıkar bu durum. Doktor zaten bu durumun ortaya çıkacağını biliyor olmalı ya neyse....Senin bir şey yapmana gerek yok, devlet yapıyor zaten....
bencede yaaa yazık kızcagızaKızı bul mesaj at. Sen atmazsan bana ver özelden ben atarım hayati bişey bu.
çok sinir oldum ya kendi yemiş bi halt madem öyle evlenme bulaşmaması imkansız öpüşecekler ilişki olacak hadi korundu diyelim kondom yırtılır bi şey olur öpüşürken muhakkak geçer zaten diş etlerinden falan bile bile böyle bir şey yapması ahlaksızlık kan tahlili yapılırken çıkar umarım ama tahminime göre önce dini nikah kıyıp kızla ilişki kuracak sonrada zaten bulaştı diyip evleneceklerO kadar açık yazmayaydın iyiydi
Gereken bilgileri bulunca buraya yazacağım zaten ne yapalım diye. Ama numara bulabileceğimi sanmıyorum pek.ablası lafta karşı demekki. çok düşünse kendi söylerdi. ben olsam ankesörlüden falan arar isim vermeden sesimi değiştirerek söylerdim. siz kızı tanımıyormuşsunuz ona bir şey diyemiycem. hem bu adam evlenip ne amaçlıyor çocuk da yapamazlar bildiğim kadarıyla yazık günah kıza yani
Pislik ,vicdansız uçkur düşkünü kendi suçunun vebalini kızcağıza da ödetecek.Bugün duyduklarım karşısında şok oldum.
Bir tanıdığımın erkek kardeşi yabancı bir firmada çalışıyor. Eğitim için yurt dışına çıkmış yaklaşık bir yıl önce. HIV virüsü kapmış bir kadından.
Adam şimdi evlenmeyi düşünüyormuş. Saf bi kız bulmuş kendine 20 yaşında. Durumu anlatmamış bile nişanlandıktan sonra düğüne yakın söyleyecekmiş mecbur bırakacak kızı bir yerde.
Nasıl insanlar var ya o adamın kendini bilmezliği yüzünden gencecik kızın hayatı nasıl etkilenecek.
İşin garibi doktoru da söyleme diyormuş. Henüz AIDS değil belki ama HIV pozitif sonuçta, sürekli tedbirli davranmak zorunda kalacaklar. Baştan söylemek gerekmez mi böyle şeyleri?
Bir şey de yapamıyorum kötü hissettim kendimi.
Aklıma evlenmeden bir şey yapacağı gelmemişti hiç. Burada sizler söyleyince kızı mecbur bırakmak adına yapabileceğini düşünüyorum artık. Kesinlikle bir şey yapacağım susamam böyle bir konuda.Ya nasıl ulaşılır ki kıza? Tanımıyosun hiç ama bi şekilde ulaşmanın yollarını bul..Cok üzüldüm ve o kızın yerinde biz de olabilirdik. Birşeyler yap lütfen..bunu yaparsan belki de hayatının en iyi şeyini yapmış olacaksın. Çocuk olursa doğacak çocuk da HIV ile doğacak.Kaç kisinin hayatı söz konusu. O adam bu kötü kalbinin ve bencilliginin içinde kendi pisliğinde boğulsun..Harekete geç lütfen.. Evlenmeden önce birşeyler yasamamislardir inşallah
Bana da sanki ablası kendi söyleyemiyor da, siz söylersiniz belki diye duyurmuş gibi geldi.Aklıma evlenmeden bir şey yapacağı gelmemişti hiç. Burada sizler söyleyince kızı mecbur bırakmak adına yapabileceğini düşünüyorum artık. Kesinlikle bir şey yapacağım susamam böyle bir konuda.
Olabilir onun için de zor bir durum. Kardeşini ikna etmeye çalıştığını ama olmadığını söyledi. Kendi söylemeye de çekiniyor belli ki. Anne baba bilmiyormuş.Bana da sanki ablası kendi söyleyemiyor da, siz söylersiniz belki diye duyurmuş gibi geldi.
Bu adamın öz ana babası biliyor da, kendi oğulları "evlilik" yaşasın diye, bile bile başka birinin evladının canını yakacaklarsa, Rabbim topunun cezasını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?