Hastalığı nişanlıdan gizlemek

Söylemeyeceğim demedim ben de zaten. Facebook kullanmıyorum kalkıp burda isim vermem zaten özel mesaj atıp bir kişiden söylemesini isteyeceğim. Şuan söylersem riskli benim için de, karşımda nasıl bir adam var bilmiyorum sonuçta. Manyak birisi belli ki. Bu süreçte kızın facebook hesabı varsa onu bulmam gerek..

Olayda çok mantık hatası var ama neyse....Doktor böyle bir şey demez...O tanıdık niye sana anlatıyor? Zaten evlilik öncesi sağlık testleri yapılıyor, devlet istiyor zaten, orada çıkar bu durum. Doktor zaten bu durumun ortaya çıkacağını biliyor olmalı ya neyse....Senin bir şey yapmana gerek yok, devlet yapıyor zaten....

Yalan söylediğimi düşünüyor olabilirsiniz bir şey söyleyemem tabii.

Abla gerçekten yakınımız, dertleşmek istemiş o yüzden anlatmış.

Doktor da niye söyler bilemem tabii ki. Yanlarında değildim sonuçta.

O kadar açık yazmayaydın iyiydi
çok sinir oldum ya kendi yemiş bi halt madem öyle evlenme bulaşmaması imkansız öpüşecekler ilişki olacak hadi korundu diyelim kondom yırtılır bi şey olur öpüşürken muhakkak geçer zaten diş etlerinden falan bile bile böyle bir şey yapması ahlaksızlık kan tahlili yapılırken çıkar umarım ama tahminime göre önce dini nikah kıyıp kızla ilişki kuracak sonrada zaten bulaştı diyip evlenecekler

ablası lafta karşı demekki. çok düşünse kendi söylerdi. ben olsam ankesörlüden falan arar isim vermeden sesimi değiştirerek söylerdim. siz kızı tanımıyormuşsunuz ona bir şey diyemiycem. hem bu adam evlenip ne amaçlıyor çocuk da yapamazlar bildiğim kadarıyla yazık günah kıza yani

Gereken bilgileri bulunca buraya yazacağım zaten ne yapalım diye. Ama numara bulabileceğimi sanmıyorum pek.

pislik herifin ablası kızı uyarsın oda kardeşi gibi vicdansızmış

rabbim bizi ve çocuklarımız böyle şerefsizlerden korusun

Pislik ,vicdansız uçkur düşkünü kendi suçunun vebalini kızcağıza da ödetecek.

Daha önce birlikte olduğu kız arkadaşı süsü verilerek engellenmeli bi çirkin giz! Kız bunu bilerek evlense kimseye söz düşmez, ama böyle iğrenç bir şeyle kandırılıp bir de o adamla evli olmak ne kadar iğrenç..

Sorumluluğunu taşımamalısın... Söylemen ve ortak olmaman umuduyla... Kondom yırtılıp bir kan kazası olursa HIV bulaşacak ve kız bu sebeple ölürse kendini affetmeyecceksin bunu düşün...

Hiçbir doktor soyleme demez.Yalan soyluyorlardir. Zaten bu tur hastaliklarin taramasi yapiliyor. Nikah icin gun alirken biz de yaptirdik.
Tabio muhtemelen nikah aşamasına gelene kadar kizla birseyler yasamayi planliyordur o sekilde mecbur kalacak...
Kesinlikle acilen kizi bulup derhal soylemelisin soyleyemiyorsan da bana gerekli bilgileri ver ben söyleyeyim bir hayat kararmasin

töbe yaa,bunudamı duyacağız,akli sıkıntıları olan,uyuşturucu kullanan,dayak kötk kumar alışkanlıklaırnı ,eşcinsel olduğunu gızleyıp evlendırırlerdeı çocuklaını eskiden mıllet,şimdi hıv liyide evlendıyor

Ya nasıl ulaşılır ki kıza? Tanımıyosun hiç ama bi şekilde ulaşmanın yollarını bul..Cok üzüldüm ve o kızın yerinde biz de olabilirdik. Birşeyler yap lütfen..bunu yaparsan belki de hayatının en iyi şeyini yapmış olacaksın. Çocuk olursa doğacak çocuk da HIV ile doğacak.Kaç kisinin hayatı söz konusu. O adam bu kötü kalbinin ve bencilliginin içinde kendi pisliğinde boğulsun..Harekete geç lütfen.. Evlenmeden önce birşeyler yasamamislardir inşallah

Aklıma evlenmeden bir şey yapacağı gelmemişti hiç. Burada sizler söyleyince kızı mecbur bırakmak adına yapabileceğini düşünüyorum artık. Kesinlikle bir şey yapacağım susamam böyle bir konuda.

Bana da sanki ablası kendi söyleyemiyor da, siz söylersiniz belki diye duyurmuş gibi geldi.

Bu adamın öz ana babası biliyor da, kendi oğulları "evlilik" yaşasın diye, bile bile başka birinin evladının canını yakacaklarsa, Rabbim topunun cezasını versin.

Olabilir onun için de zor bir durum. Kardeşini ikna etmeye çalıştığını ama olmadığını söyledi. Kendi söylemeye de çekiniyor belli ki. Anne baba bilmiyormuş.

sizin göreviniz uyarmak bence..Kimliğinizi acıklamadan sosyal medyadan ulasabilirsiniz.

doktor hangi kafayla söyleme der ki ?
düpedüz yalan bu
mutlaka ailesine ulaşın kızın yazıktır ya Allah kahretsin böylelerini yerin dibine batsınlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…