Hastalığı nişanlıdan gizlemek

Soz ve nisan surecinde kizla birlikte olup mecbur birakma plani olabilir. Nikah islemlerinde ortaya cikar tabi hastalik ama is isten gecmis olur.

Bu konu gerçekse bu işe el atılmalı konu sahibi çok gevşek davranıyor buraya yorum yapan arkadaşların çoğu bulup söylemişti bile eminim yani.

Ben üniversitede öğretim görevlisi bi seksoloğa sordum bu test pahalı ve geç sonuç alınan bir test yapılmıyor o yüzden evlilik öncesi testler sırasında dedi. Ona güvenerek çıkmıyor demiştim.

Aslında asıl bu zorunlu olmalı ve fark neyse de alınmalı bence... Bunun saklanması çok muhtemel ve resmen cinayet yani... =(

tantanis kız arkadaşının facebook ya da instagram hesabı yok mu? İsim soyisim versen burada kaç kişiyiz birimiz bulmasa diğeri bulur.

Ek: Kız arkadaşının hesabından erkek kardeşine oradan da bir şekilde nişanlısına ulaşmak amaç. Erkek kardeşinin facebook hesabının kullanıcı aıdnı bulursak iş daha kolay olur.

Evet bakılıyor iki uc tup kan almışlardı bizden hepatit hiv cinsel yolla bulasan hastaliklar icin
O testler yapilmadan nikah olmuyor zaten. Nikah günü almaya gidince istenen seyler arasında bu da var.
Kondomla prezervatif ayni sey ama kondom her tur cinsel hastaliktan korumuyor.mesela genital ucuk kalıcı bir hastalik ve rahim agzi kanserine sebep olan bir sey. Kondom olsa da bulasiyor. Hiv icin de koruyuculuğu yuzde yuz degil.
Kondom kullanin her iliskide diye tavsiye evliler icin ya da tek esli kisiler icin degil. Kaldi ki evlilikte kondom hastalik icin degil dogum kontrol yontemi olarak kullaniliyor onun dışında da bir sürü dogum kontrol yontemi var zaten.
O sekilde tavsiye cok esliler hayat kadınları ile beraber olanlar icin amaci hiv bulasma ihtimalini dusurmek.

Son düzenleme:
Adamın bilgisini ver yeter. Buluruz kızı ve söyleriz sen arada kalmamış olursun. Bunu yapacak büssürü kişi var burda.

Ayrıca bu Ada'm müsvettesinin evlenene kadar bekleyeceği ne malum.

Ne olur canim soyle bilip susmak cok kotu gunahina girme bilse sanmam evlenir yazik 20 yaşında gencecik..kimseyi dusunme mutlaka anlat ilerde o genc kiza bise olursa vicdanın sizlar yapma

İğrenç herif kızın hayatını mahvedecek..

Nikah için sağlık raporu alınıyor belli oluyor orada zaten. Tabi işini ciddiye alan birine denk gelir inşallah

Anladım. Yani sonuçlar çıkmadan nikah yok öyle mi. Bize de söylüyorlar mı yoksa hasta hakları muhabbeti mi oluyo. Yani diyelim adamda çıktı bundan, kıza söylerler mi?

Anladım. Yani sonuçlar çıkmadan nikah yok öyle mi. Bize de söylüyorlar mı yoksa hasta hakları muhabbeti mi oluyo. Yani diyelim adamda çıktı bundan, kıza söylerler mi?

Eger varsa bilgilendiriyor tabii mesela bizde bir sey yoktu bize evlenmelerine engel bir hastaligi yoktur seklinde belge verdiler. Nikah icin gerekli belgelerden biri de bu. Sonucu bilgilendiriyorlar yani. Hele ki hiv mutlaka soylenir.

Kızı tanımıyorum ben. Olayı bana anlattılar adamla bile çok samimiyetim yok ablasıyla aramız iyi. O da karşı bu işe ama dinletemiyor kardeşine.
ablasinda kizin teli mutlaka vardir. gizlice alip mesaj atardim.

Uzun süredir üye olmak istiyordum fakat bir türlü başaramıyordum. Herkese merhaba. Bu konu için üye oldum.. Öncelikle Tantanis adlı kullanıcıya hitaben yazacağım. 1-Siz bekar mısınız? 2-Hukuk okuyorsunuz ve insanların haklarına yapılan tecavüzler konusunda bilgili ve duyarlı olmayı göze almışsınız demektir. 3-İleride lütfen avukatım olmayınız. 4-Böyle bir kişi sizin hayatınıza girebilir yada evlatlarınız olursa evladınızın başına gelebilir. Belki yaşınızın küçüklüğü nedeni ile ne yapacağınızı bilmiyorsunuz, ya da siliksiniz bilemedim.... Gençsiniz , belki yazacaklarım ışık olur. Hıv pozitif olmak evliliğe engel bir durum değildir. Her şeyden önce, açtığınız konu hakkında hemen bilgi araştırmaya çalışsaydınız, üstelik ileride yapacağınız meslek gereği bu alışkanlığınız olmalı.
O rapor sadece bilgilenmek ve bilgilendirilmek için, müdahale hakkı vermez kimseye. Sadece,var olan bir hastalık var ise, erken tedavi için şanstır. Yani, hıv pozitif bir kişi evlenebilir. Sanırım o doktor, hastasının evlilik hakkının engellenmesini istemiyor ve de bu hakkını kullanmasını istiyor. Muhtemelen, evlilik öncesi kızı da çağırıp bilgi verecek. Hekim işini yapar, mahalle dedikoducusu değildir. Tıbbi bilgi verme yükümlülüğü vardır.. Anlatılır, etik olan budur, bilgilendirilen kişiye bırakılır karar. Burada merak ettiğim şu. Bu şahısla yani erkek ile kız arasındaki yaş farkı. Kız çok mu küçük bu erkek kişisinden. Muhtemelen öyle. 20 yaşındaki kız aşık olmuş ve ayakları yerden kesilmiştir.Ağzı açık dinler adamı o da bir güzel anlatır risksiz yaşamayı. O insan da evlenme hakkını ve çocuk sahibi olma hakkını kullanmak istiyor belli ki. Fakat, bu kız korunabilecek mi, hiç mi çakırkeyif ömrü boyunca alkol almayacak mı ? Her daim kontrollü olmayı başarabilecek mi ? O ablasına ne demeli. Canilik bu. Siz de resmen bir tecavüze seyirci kalıyorsunuz. Yok evlenmeden önce söyleyecek miş. Hiç inandırıcı değil. Burası Türkiye her şeyin bir çaresi var . O şahıs hiç bilgi vermeden kendini çok ta güzel gizleyip bir güzelde evlenir. Siz derhal benimle ve istekli arkadaşlarla irtibata geçiniz. Ben çok profesyonelce müdahale ederim kimseyi incitmeden ve usulünce. Bu alanda hekim arkadaşlarım var. Şöyle düşünün, belki de bu bir sınavınız sizin Tanrı ya da yaradan sizi seçti bu iş için. Güzel olan içinize atmayıp burada danışmışsınız. O zaman güzel kardeşim, bu kız kandırılmadan bilgilendirilmeli, anlatılmalı. Seçim ona bırakılmalı. Ben bu işe hazırım. Bu konudaki duyarlı olma sebebimi sonra açıklarım. Lütfen beni ciddiye alınız. Derhal benimle ya da diğer istekli arkadaşlarla irtibata geçiniz.. Ben hazırım.....

Son düzenleme:
Ya evlenmeden once saglik raporu aliniyor orda cikmiyor mu bu hastalik?

3tup kan aliniyor. Biseylerin cikmasi lazim

Bu herif evlenmeden kızla biseyler yaşayacak.Bulaştırıp evlenmeden önceki testlerde çıkınca haberi yokmuş gibi yapacak.Kız da mecbur kalacak onla evlenmeye.Bunu göremiyor musun konu sahibi.Dakika kaybetmemen lazım kıza ulaşmak için.Ablanın adını soyadını versen bile ulaşır burdaki arkadaşlar kardeşine ordan da kıza.Acele et lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…