sizi şahsen tanımıyoruz ki yani kendi adıma tanımıyorum siz ne yorum yaptıysanız değerlendirmemi (kendi adıma) ona göre yapıyorum/yaptımBen zaten böyle bir amaçla konu açtım, bir şey yapamıyorum fikir verin en azından diye. Ama farklı bir niyetim varmış gibi davranılması hoş değil gerçekten.
Hala aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz. Arkadaş bana kişisel giydirmelerle döşeli bir önsöz yazmamış. Tanımadan kişiliğim hakkında yorum da yapmamış. Belli ki ilk sayfayı okuyup yazmış. Sizin gibi saldırmak farklı bu farklı. Bir önceki mesajınıza sırf şu ikili konuşma devam etmesin diye cevap vermedim. Hala devam ediyorsunuz. Görüşünüzü belirtiniz, anladığımı söyledim, iyi akşamlar dedim. Teşekkür etmeyi unutmuşum onu da edeyim, ve tekrar iyi akşamlar dileyeyim. Hoşçakalın.Bakınız sizden bir arkadaş bana verin bilgileri ben ifşa ederim diye yazmış, Bu arkadaşımıza ne yazacaksınız bakalım.
Yo neden alınayım size değildi lafım. Hiç bir şey bilmeden kişiliğime saldırmaya kalkan şahsaydı.sizi şahsen tanımıyoruz ki yani kendi adıma tanımıyorum siz ne yorum yaptıysanız değerlendirmemi (kendi adıma) ona göre yapıyorum/yaptım
alınmaca gücenmece yok
doğru kararı vermeniz güzel umarım korkularınız yersiz çıkar (görmeyi beklediğiniz tepki vs)
aklımız sizde kalmasın sonra,endişelendirmeyin bizi :)
SevgiliSizin kişiliğinize saldıran şahıs ben miyim..? Giydirme vs gibi sözcükler kullanırsanız ben size hep yazarım hanımefendi. Bunları kullanmazsanız yazmam ben. Kişiliğinize nerede giydirme yapan şahıs pozisyonundayım? Gördünüz mü yazışmak nasıl oluyor... Siz böyle tanımlamalar yapıp, iyi akşamlar ve de teşekkür derseniz, ben yazarım. Fakat, bu yakıştırmaları ve suçlamaları yapmadan iyi akşamlarınız ve teşekkürünüz kabulümdür ve de ben de nezaketle karşılarım. Bu uyarıyı önceki yazımda da yaptım. Siz şahsi tespitler yaparsanız hakkımda, ben açıklamasını yapmak ve ithamlarınız karşısında soru sormak durumunda kalıyorum. Bu tavrı siz başlattınız. Ayrıca, hala sizin hakkınızda bir tespit üzerinden gitmiyor satırlarım. Sizin benim hakkımdaki tespitleriniz üzerinden gidiyor. Dikkatinizden kaçmasın istedim.
Konu çok uzamisSevgiliMune , rica ediyorum beni arkadaştan kurtarın ya da konuyu kapatın. Gerek duyduğum zaman açmanız için mesaj atar devam ederim konuya. Gereksizce uzuyor mesele.
Hayır yarın ablayla görüşeceğim telefonda numarasını bulabilirsem almaya çalışacağım bulamazsam isim soyisim öğrenip bir yol çizerim en azından. Facebook kullanmadığım için ablanın gönderilerden ve arkadaşlarından göremiyorum kızı.Konu çok uzamis
Özetler misiniz
Son durumda ne yapılacak kız bulunabildi mi ?
Adamın adını biliyorsanız sahte hesaptan tehdit etseniz ?Neden kendinize vazife edindiniz üstüme üstüme gelmeyi? Şuan yapabileceğim hiç ama hiç bir şey yok. Üslup konusunda siz benden çok daha iyisiniz zaten, yorum yapmıyorum. Öyle uzun uzun maddeleyerek düzgün bir üslupla mı konuşmuş oluyorsunuz? Rica ediyorum susun artık. Arkadaşlar yardımcı oldular sağolsunlar. Ben de karar vermiş bulunuyorum ne yapacağım konusunda. Tekrar bir yardım istersem yazarım zaten.
Aslında bunu ablasına söylemeyi düşündüm başta. Hemen söylemezseniz ben söylerim diye. Direkt adama söylemeyi akıl edememiştim, yarın ablayla görüşelim böyle de yapabiliriz haklısınız.Adamın adını biliyorsanız sahte hesaptan tehdit etseniz ?
Ya ben nişanlına ve tüm çevrene söylerim
Ya da sen kendin sadece kıza açıklama yaparsın diye ?
Seni anlıyorumHayır yarın ablayla görüşeceğim telefonda numarasını bulabilirsem almaya çalışacağım bulamazsam isim soyisim öğrenip bir yol çizerim en azından. Facebook kullanmadığım için ablanın gönderilerden ve arkadaşlarından göremiyorum kızı.
O müthiş bir iyi niyet örneği olmakla birlikte çok UtopikBakınız sizden bir arkadaş bana verin bilgileri ben ifşa ederim diye yazmış, Bu arkadaşımıza ne yazacaksınız bakalım.
Kızdan önce adama ulassin bence .sosyal medyadan ulasmayi denesen kiza
Susamam zaten nasıl susulur böyle bir konuda. Sorun şu ki final dönemindeyim, bu saatte okuldayım hala düşünün. Ara ara yazıyorum buraya ama kalkıp ablanın yanına gidemedim konuşmak için, onunla son bi konuşup net şeyler öğrenmem gerek. Yoksa kesinlikle susmak bana ne demek gibi bir niyetim yok. Hala ders çalışabilmemi bencillik olarak görenler olabilir ama aylardır bunun için emek veriyorum, her şeyi bırakıp bu işin peşine düşersem de benim koca dönemim yanacak.Seni anlıyorum
İnternet ortamında kimseye guvenemezsin
İfşa olmaktan cekiniyorsun
Haklısın
Ama bu susmani anlıyorum demek değil
Eminim bir şeyler yapacaksindir
Sahte hesapla vs ulaşmaya çalış olur mu ?
Bunu kız için değil kendin için Yao en azından.
Vicdan çok değişik bir şey çünkü
Elinden geleni yapsan arastirsan bile bu yeterli olur
Ulaşmaya calissan yani .
Elbette sana git hadi kıza söyle diyemem .
Ama sahte hesap alternatifini değerlendir.
Belki tedavi edilebilir asamadadir. Gerçi pek bilmiyorum bu hastalığı.
Bi süre gozlemle istersen
tatlum bi an film sahnesinde hissettim kendimiKızdan önce adama ulassin bence .
Böyle bir durumun olduğunu biliyorum sana süre veriyorum
Bu süre içinde açıklamazsan tüm çevrene söylerim gibi
Sahte hesapla tabi
Hukuk okuyorsun sanirimSusamam zaten nasıl susulur böyle bir konuda. Sorun şu ki final dönemindeyim, bu saatte okuldayım hala düşünün. Ara ara yazıyorum buraya ama kalkıp ablanın yanına gidemedim konuşmak için, onunla son bi konuşup net şeyler öğrenmem gerek. Yoksa kesinlikle susmak bana ne demek gibi bir niyetim yok. Hala ders çalışabilmemi bencillik olarak görenler olabilir ama aylardır bunun için emek veriyorum, her şeyi bırakıp bu işin peşine düşersem de benim koca dönemim yanacak.
Heyecanı severiztatlum bi an film sahnesinde hissettim kendimi
Gerçekten çok mantıklı bu söylediğiniz. Eve gidince anneme adamı göstersene bi der hesabını öğrenirim.Kızdan önce adama ulassin bence .
Böyle bir durumun olduğunu biliyorum sana süre veriyorum
Bu süre içinde açıklamazsan tüm çevrene söylerim gibi
Sahte hesapla tabi
Öyle umut ediyorumHukuk okuyorsun sanirim
Ben de. Anlıyorum o yüzden yoğunluğunu.
Yok derslerine bak sen şimdi
Yani bu süre içinde hemen ilişkiye girmeyeceklerdir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?