Hastalığı nişanlıdan gizlemek

yaa aklima ne geldi evlenirken aids hiv testi istiyo doktorlar rapor icin ozaman cikar iste
O zamana kadar birlikte olup mecbur bırakma ihtimali olabileceğini düşündü arkadaşlar haklı olarak. Bir de adam ben söyleyeceğim evlenmeden önce doktora gideceğiz o açıklayacak demiş zaten. Ama nişandan sonra, kızın bağlanmasını ve kendine aşık olmasını bekliyor belki de. Bilemeyiz. Her türlü kıza yazık yani..

Sn Tatanis; Kurtarın beni bu insandan sözünüzü affetmem mümkün değil. Beni bu pozisyona düşürmenize izin vermem. Sizi tehdit etmiyorum, sadece sizin yazdıklarınıza cevap veriyorum. ( diğer arkadaşlara açıklama)Burada ben konuyu açan arkadaşa, müdahale et, tehdit et demedim. Bu çözümleri başka arkadaşlar sundular. Ben, bana ulaşınız ki bunu yürekten dedim , bir de benim gibi biz yapalım diyen samimi hissettiğim yazıları görünce yazdım. Ben tekrar ediyorum.. Ben sorumluluk alıyorum. Ben o adama da kıza da ulaşırım. Zaten belki bir şey yapabilirim diye yazdım. Yazdıklarımı en baştan okursanız arkadaşlar, bu konu için üye olduğumu göreceksiniz. Tekrar ediyorum. Benim tehdit edilmek , korkmak ifşa olmak gibi çekincem yo, olmadığı için açık ve net yazıyorum.

ozman yapacak bi sey kaliyor kiza ulasman ve durumu anlatman gunaha ortak olma sen soyle gerisi ona kalmis

ozman yapacak bi sey kaliyor kiza ulasman ve durumu anlatman gunaha ortak olma sen soyle gerisi ona kalmis
Aynen kız kabul eder ya da etmez bu onu ilgilendirir bilsin de. Biz bunları düşünürken adamın aklı başına gelmiş olsa da kıza kendisi söylemiş olsa ne güzel olur :))

nasil ya ??? tedbirli davransa ne olacak ya cocuk isterlerse cinselle yolla bulasmiyormu bu meret ? Siz peki nasil duydunuz bunu ? Oyle arkadasa falan anlatilacak bir sir da degil ki. eger eminseniz valla bir dost diyerekten gizli mektup mu yazarsiniz mesaj mi atarsiniz haber verin. Ya resmi nikah icin kan testi yapiliyor bulasici ve genetik hastaliklar icin orda cikmasi lazim normalde ama oyle bir hastalik cikinca doktor uyariyormu, resmi olarak ne onlemler aliniyor hicbir bilgim yok. Biz tahlillerimizin sonucunu doktora goturmustuk doktor okuduktan sonra raporu imzalamisti.
Hatta esim akdeniz anemisi tasiyicisi onun hakkinda bilgi vermisti ikimize, yani HIV cok cok daha onemli birsey dokturun gozden kaciracagini yada bilerek gizleyecegini yada bahsettiginiz kisinin saklayabilecegini sanmiyorum ama yinede belli olmaz.

Hanımefendi konuyu sabote ettiğinizin farkında misiniz? Konu sahibine ilk mesajdan sataşıp durmussunuz. Kızcağız duyar duymaz buraya konu açmış onca işin arasında fikir ediniyor. Kaldı ki bana ne yardım etmem gibi bisey demedi hiç çözüm bakiniyoruz niye geriyorsunuz? Yok avukatın olmayın filan.. Ne alaka?? Sonraki tüm cevaplarinizda da aynı tavır söz konusu. Herkes konuyu okuyunca irrite oldu öfkelendi ama konu sahibi sunulan çözümlere bananeci bir tutumla yaklasmadi zaten, sakin olun yardım etmeye çalışan insanları germeyin. Elbette kendini de düşünmek zorunda buradan rahat yorum yapılıyor ama adamın ne tur biri olduğunu bilmiyoruz. Hasbelkader konu sahibinden şüphelenip zarar vermek istese kurtarabilecek misiniz?

Hay Allah razı olsun. Sabahtan beri ya sabır diyorum. Bir şey değil banlanacağım yok yere. Anlatamadım derdimi bir türlü, kendimden şüphe etmeye başlamıştım artık.

Doktor saklayalım dememiş zaten sakın kendin söyleme hazır olunca kızla birlikte gel ben durumu açıklarım demiş. Adam da evlilikten önce söyleyecek anladığım kadarıyla. O arada kötü bir şey olmasından korkuyoruz.

Ama o noktaya kadar gelmek demek nikah gunu almak demek farkindasiniz dimi, soz nisan bitmis dugun hazirliklari bitmis kiz belkide cesaret edemeyecek belkide korkacak ne oldugunu anlamayacak yazik yaa. Allahim adamdan kadina kadindan bebege bile gecebilir, bunlar evleniyo hicmi cocuk istemeyecekler yani. Ayy korkunc yaa cidden...

Sn Nadasta; Belli ki dikkatli okumamışsınız. Lütfen şimdi yazdıklarımı dikkatli okuyunuz. Ben konuyu açan arkadaşa , kendi özgür iradem ile avukatım olmayın demedim yazmadım.. Dikkat lütfen. Konuyu açan arkadaş, bana sizin gibi müvekkilim olsun istemem dediği için, ben de ;;; ben de sizzin gibi avukatım olmasını istemem demişim. Yani, konunun özü ben yazılan üzerinden devam etmişim. Anlaşıldı sanırım.. Ayrıca, konuyu geren ben değilim. Arkadaş özele, şahsıma indirgeyerek yazma üslubuna devam ettiği için, ben kişinin örnekleri üzerinden yazdım. Özgür iradem ile gerdiğim ve konuyu uzattığım yok. Bu kadar net olay. Geren yok, ben hiç değilim. Burada tamamen insani yardım duygusu ile varım. Kurtarmak mı? Niçin ? Gerek yok. Muhatap olurum ben. Bunu yazdığıma göre gardımı alabilirim demek ki. Gücüm var yani. Ben kendimi kollarım. Konuyu açana gerek yok, zarar görmesini tabi ki istemem. Ben muhatap olurum.. Bunu yazabildiğime göre, sağlam olduğum anlaşıldı sanırım.

Evet bunu bildiğimiz için çözüm arıyoruz. Ilk mesajımdaki kızı mecbur bırakmaktan kastım buydu. Belki de mecbur hissedecek kendini. Engellemek için mesaj atacağım.

Bence dönüp ilk mesajınızı okuyun bir. Neler söylemişsiniz bakın. Kibliyorum artık gerçekten dayanılmaz oldunuz.

Bu her şeyden önce kul hakkı.
Zavallı kız keşke biri söylese durumu.
Ne vicdansız insanlar var yahu.

Evet bunu bildiğimiz için çözüm arıyoruz. Ilk mesajımdaki kızı mecbur bırakmaktan kastım buydu. Belki de mecbur hissedecek kendini. Engellemek için mesaj atacağım.

Valla kiza mi haber verirsiniz artik bir aile buyugunemi haber edersiniz bir sekilde haber edin, kizin yasi kucukmus eger durumun ciddiyetini anlamazsa direk anne babasina soyleyin bence. Tamam adamda yapmis bir hata omur boyu cekecek cezasini en cok kendi hayati mahvolacak belki ama bu sekilde masum insanlarin hayatini tehlikeye atamaz haber verin cok buyuk sevap islemis olursunuz, ablada kendi soyleyecegine size kardesinin dedikodusunu yapmis ona hayret ettim. O kardes gencecik kiza hastalik bulastiracak belki hastalikli bir bebekleri olacak aile faciasi yasanacak diye dusunmuyor engel olmuyorda, sirf ortamin kotusu olmamak icin susup suca ortak oluyor.
Kim bilir belkide size bilerek soyledi, cunku soylenecek bir sir degil yani.

Siz o adamın adını soyadıno yaşadığı yeri söyleyin ben bulurum nişanlısını.

Birisi daha söyledi bunu belki de kendi söyleyemedi siz söyleyin diye size anlattı diye. Bilmiyorum mantıklı olabilir.

Lütfen siz okuyunuz. Bakın siz yazıyorsunuz ben de yazıyorum.. Şahsımla ilgili değerlendirme yapmayınız... Siz can nasıl kurtulacak lütfen ona odaklanınız. Sabote ettiğimi yazan arkadaş, kabul etmediğimi anlamış olduğunuzu umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…