Maalesef hiv virüsü taşıyan kişide dış eti kanaması olursa ya da varsa öpüşme ile de geçiyor. Eşya ile geçmiyor fakat yine bilmeden bir küçük kan damlası minnacık bişey de olsa aynı kişi ile havlu vs kullanıldığında geçiyor. Çok dikkatli okunduğunda ancak bulaşmazbulasmaz esas bulaşma yeri kan ve cinsel temas.Ben de öyle biliyorum. Öpüşmeyle eşya kullanımıyla falan geçmeyeceğini de biliyorum.
Sorun bundan çok adamın durumu gizlemesi zaten. Kız zorunda mı bi salaklık yüzünden hayatı boyunca tedbirli davranmaya. Söylersin kabul eder devam edersiniz anlarım da böylesi çok acımasız.
La bu ne :) :) :) :)pislik herif çüksüz kalasıca
arkadasa katiliyorum.Söyle.
Sen söylemelisin mutlaka.
20 yaşındaki kız AIDS olup 30 yaşında ölürse bunun vebali senin de boynuna düşer. Kondom yırtılır, %100 korumaz derken o kıza mutlaka HIV bulaşır.
Ailesine telefon aç söyle.
Havlu veya kan damlası; senin cildinde de yara gibi bi açıklık varsa ancak o şekilde, hıv li kana çıplak ten değdiğinde bulaşcak diye bişey yok, ayrıca hıv aşamasında öyle kolay kolay bulaşmaz kanda ki virüs oranı çok düşüktür, hastalık aids evresinde bulaşma olayı yani son evre çok daha yüksektir. Yanlış bilgi vermeyelimMaalesef hiv virüsü taşıyan kişide dış eti kanaması olursa ya da varsa öpüşme ile de geçiyor. Eşya ile geçmiyor fakat yine bilmeden bir küçük kan damlası minnacık bişey de olsa aynı kişi ile havlu vs kullanıldığında geçiyor. Çok dikkatli okunduğunda ancak bulaşmazbulasmaz esas bulaşma yeri kan ve cinsel temas.
Evet doğru yanlış bilgi değil. Hiv tedavi edilir ancak asla geçmez. Aids hiv bulaşmış ve tedavi edilmeyip düzenli doktor kontrolü yaptırmamiz kişilerde hastalığın son evresidir. Hiv virüsü bulaşmış kişilerde grip gibi basit hastalıklar bile neredeyse tedavi edilemez aşamaya geliyor. Hiv bağışıklık sistemini cokertiyor ve ölüme sebep oluyor. Dengeli ve düzenli beslenerek ilaç ve tedavileri yaptırarak sadece ömür uzatılabiliyor. Ve bu sırada kesinlikle hiçbir şekilde hasta olmamak gerekiyor. Minnacık bir hastalık bile vücut direncini düşürüp sistemi cokertiyor ve kişi tedavi olamıyor. Aids hiv virüsü bulaşmış ve bağışıklık sisteminin çökmüş olduğu kişilerdir de denebilir. Elimizde vücudumuzda yara vs turu şeyler varsa sizin dediğiniz gibi bulaşır. Yani kişide kan ile her şekilde bulaşır. Kan olmayan durumlarda ancak bulaşma olmaz tabi karşı tarafta da bu mikroplari kabul edecek yaralanmalar turu şeyler yok ise.Havlu veya kan damlası; senin cildinde de yara gibi bi açıklık varsa ancak o şekilde, hıv li kana çıplak ten değdiğinde bulaşcak diye bişey yok, ayrıca hıv aşamasında öyle kolay kolay bulaşmaz kanda ki virüs oranı çok düşüktür, hastalık aids evresinde bulaşma olayı yani son evre çok daha yüksektir. Yanlış bilgi vermeyelim
Bence de sen bu konuyu hiç açma, senden şüphelenilmesin. Biraz zaman geçince onlar söylemezse birileri aracılığıyla söyletmelisin. Bu süreçte kızın sosyal hesaplarını bulabilirsin.Biraz daha bekleyip nişandan biraz önce buradan birine isim verip facebooktan kıza söylemesini isteyeceğim sanırım. Bu arada ablaya konuyu açmam aklına gelmek istemiyorum. Üstüme kalırsa benim açımdan da büyük sorun olabilir. İnşallah kendisi söyler o zamana kadar
Biraz daha bekleyip nişandan biraz önce buradan birine isim verip facebooktan kıza söylemesini isteyeceğim sanırım. Bu arada ablaya konuyu açmam aklına gelmek istemiyorum. Üstüme kalırsa benim açımdan da büyük sorun olabilir. İnşallah kendisi söyler o zamana kadar
Buradan birine söylemeyin. Deşifre etmeye ne hakkınız var kızı bi hesap açmak zor bişey değil.. Tek bilen sizseniz sizin yaptığınız ortaya çıkar bu arada. Ne zor bişey ya ayyy allah koru yarabbim.Biraz daha bekleyip nişandan biraz önce buradan birine isim verip facebooktan kıza söylemesini isteyeceğim sanırım. Bu arada ablaya konuyu açmam aklına gelmek istemiyorum. Üstüme kalırsa benim açımdan da büyük sorun olabilir. İnşallah kendisi söyler o zamana kadar
Bişey sormak istiyorum ya. Cahilliğime verin. Hani nikah zamanı test yapılıyo ya ciğer filmi falan. O zaman bu tarz testler de yapılıyo mu?
Abla karşı olsa kızı uyandırırdı. Allah başa vermesin kardeştir gene de. O kadar zor bi durum ki kardeşin bi yanda masum bi insan bi yanda.
Şimdi bişey daha soracağım bunu hep merak ettim.
Kondomla prezervatif aynı şey dimi? Yani iki adı var? Hani kondom kullanın diyolar ya, e kondom prezervatifle aynıysa prezervatif de hamilelikten koruyosa "ilişkide hastalıklardan korunmak için kondom kullanıb" diyolar ya hani. E çocuk nasıl olacak?
Sandığım gibi çocuk olmayacaksa neden her ilişkide hastalıklardan korunmak için kondom kullanın diyolar.
Kondom prezervatiften farklıysa kondomda çocuk olabiliyosa, e spermden hastalık bulaşır ki. Ben mi aptalım konu mu karışık.
Not: googledan bunca şeyi nası aratıym dedim ondan size sordumhazır konu açılmışken kafamdaki deli soruları savıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?