Benim kv de bipolar, ama hiç anlattığınız gibi tavırları olmadı bana karşı dünya iyisi bir insandır.. ama ilaçlarını kullanıyor tabi ki, sizin ki tedavi görüyor mu acaba
Cevaplar için teşekkür ederim ama bir insanı sırf hasta olduğu için terk edip gitmek bana adil gelmiyor. Elimden geldiğince yanında olmaya karar verdim başlık da yardımcı oldu sağolsun herkes. :)
Evet sanki hastalıkla alakalı olmadığını düşündüm bende , allah sabır versin gerçekten zorsürekli içtiği ilaçları varmış ama inanın ailecek sır küpüler 6 senedir içlerindeyim bilmiyorum tam olarak...bana yaptıkları hastalığından değil çünkü bir tek bana yapıyor.
Benim ablamda da bipolar bozukluk teşhisi kondu.Kararsız ve yanlış kararlara evet diyen birisi.İlacını kullandığı sürece sorunu yok maneviyatı çok güçlü olduğundan mıdır bilmem çok zor günler atlattı normalde bu tarz hastaların bunalıma girip i... etmesi çok oluyor.Bence de düşün derim çift karakterli yapıda olanları da olabilirMerhabalar.
Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında tanıştığım bir sevgilim var. Sevgili olduğumuz gün bana bipolar bozukluğu olduğunu söyledi, hastalığın ne olduğunu açıkladı, benim için sorun olmadığını söyledim ve devam ettik. Bir süre sonra ortada herhangi bi sebep yokken benden ayrıldı -aslında sebep hastalığından kaynaklandığını düşündüğüm endişelendiydi-,iki ay geçmeden tekrar barıştık.
Onunla çok mutluyum. Birlikte vakit geçirmeyi ve onu çok seviyorum. Hayal etsem bu kadar güzelini hayal edemezdim dediğim bir ilişkiyi yaşıyorum diyebilirim.
Ama hastalığını bilen arkadaşlarım onun hakkında dikkatli olmamı, ilerde bana büyük sorunlar yaşatabileceğini söyleyip duruyorlar. Onu hayatımdan çıkarmamı istiyorlar. Beni seven insanların bu kadar endişelenmesi kafamı kurcalıyor açıkçası. Onu hastalığı yüzünden terk edersem kendimi affedemem. Ama o beni bir anda terk ederse, haklı çıkarlarsa diye de korkuyorum. Konu hakkında tecrübe/bilgi sahibi biri vardır umarım, tavsiyelerine ihtiyacım var.
Bendede Bipolar bozukluğu var ilaç kullanıp düzenli bir hayat olunca korkma her şey güzel oluyor. Yani bende bu böyle. Hastalığımı kabul ettim. Hastalık hakkında çok bilinçliyim, kan düzeyimi sürekli ölçtürüyorum. Yani senin desteğinde çok önemli olacak ilerde. Ben 2 senelik evliyim ve bir sorunum olmadı hiç. Tedavimde bitmek üzere :) Korkma! Eşimi de korkutmuşlar ama o beni sevdiği için benden asla vazgeçmedi. Dilerim sende öyle yaparsın ve birlikte her şeyin üstesinden gelirsiniz bizim gibi :)Merhabalar.
Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında tanıştığım bir sevgilim var. Sevgili olduğumuz gün bana bipolar bozukluğu olduğunu söyledi, hastalığın ne olduğunu açıkladı, benim için sorun olmadığını söyledim ve devam ettik. Bir süre sonra ortada herhangi bi sebep yokken benden ayrıldı -aslında sebep hastalığından kaynaklandığını düşündüğüm endişelendiydi-,iki ay geçmeden tekrar barıştık.
Onunla çok mutluyum. Birlikte vakit geçirmeyi ve onu çok seviyorum. Hayal etsem bu kadar güzelini hayal edemezdim dediğim bir ilişkiyi yaşıyorum diyebilirim.
Ama hastalığını bilen arkadaşlarım onun hakkında dikkatli olmamı, ilerde bana büyük sorunlar yaşatabileceğini söyleyip duruyorlar. Onu hayatımdan çıkarmamı istiyorlar. Beni seven insanların bu kadar endişelenmesi kafamı kurcalıyor açıkçası. Onu hastalığı yüzünden terk edersem kendimi affedemem. Ama o beni bir anda terk ederse, haklı çıkarlarsa diye de korkuyorum. Konu hakkında tecrübe/bilgi sahibi biri vardır umarım, tavsiyelerine ihtiyacım var.
Sizin adınıza sevindim. Umarım hep böyle devam eder. Biz de şuan iyiyiz, bakalım zaman ne gösterecek. :) Teşekkür ederim yardımınız için.Bendede Bipolar bozukluğu var ilaç kullanıp düzenli bir hayat olunca korkma her şey güzel oluyor. Yani bende bu böyle. Hastalığımı kabul ettim. Hastalık hakkında çok bilinçliyim, kan düzeyimi sürekli ölçtürüyorum. Yani senin desteğinde çok önemli olacak ilerde. Ben 2 senelik evliyim ve bir sorunum olmadı hiç. Tedavimde bitmek üzere :) Korkma! Eşimi de korkutmuşlar ama o beni sevdiği için benden asla vazgeçmedi. Dilerim sende öyle yaparsın ve birlikte her şeyin üstesinden gelirsiniz bizim gibi :)
Ne demek her zaman yardımcı olmaya çalışırım aklınızda soru kalsın istemem hassas mevzular nede olsa :)Sizin adınıza sevindim. Umarım hep böyle devam eder. Biz de şuan iyiyiz, bakalım zaman ne gösterecek. :) Teşekkür ederim yardımınız için.
Teşekkür ederim uyarınız için. :)Kaç...akıllı ol ve kaç hayatını zehir etme lütfen kendini düşün..kesin bir tedavisi yok bunun yapma.
Yine acaba ayrıldı mı ay hadi inş diye açtım, yine hayallerimi yıktınTeşekkür ederim uyarınız için. :)
Sen devam et daha hayal kurmayaYine acaba ayrıldı mı ay hadi inş diye açtım, yine hayallerimi yıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?