Hastalığım

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
29
Kendimi.bildim bileli hastalıklarla mücadele ediyorum ömrüm hastanelerde geçti.
Bir süre iyiydim
kaç yildir uzanamıyorum uzanıp.şöyle bi rahat uyuyamadım.
Bir sürü hastane gezdim bi sonuç alamadım sadece son gittiğim yerde uyku apnesi dediler makine verdiler .psikolojim bitik almadım makineyi hamileliğim doğumum hepsi travma .
2020 de 1 ay arayla 2 kere yoğun bakımda kaldım
Bir kerede 2022 de kaldım
Yavrumdan hep ayrı kaldım hastalığım yüzünden
Nefes alamıyorum yani.gercek anlamda nefes alamıyorum oksijen değerim düşük karbondioksit yüksek ayakta falan düşük olsada iyiyim ama uzandığım an boğulur gibi oluyorum boynumu sıkıyorlar gibi beynim patlıcak gibi oluyorum
Çarpıntı ve ölçütümünse oksijen spo2 yani düşük çıkıyor baş ağrısıyla. Bu derdim3 derman arıyorum
Hayatta en en en değerli şey sağlık. Belki yazımıbiri görür bi yol çıkar diye umut ediyorum sağlıklı olmak istiyorum 2.5 yaşında oğlum var onunla hayallerim var

Annenizin size hamileyken gece kötü bi telefon almış mı
Ve sizden önce ölü düşük bi bebeği var mı eşiminde uyku apnesi var da o yüzden biz çok şükür iyi n düşük seviyeye geldik şimdilik

Yok sanırım bilmiyorum. Tek bildiğim artık sağlıkla nefes almak istiyorum normal insanlar gibi

Neden makina almadınız almak mı istemediniz? Babamın vardı uyku apnesi makine ile uyurdu. Kendisi vefat etti. Makina bizde mevcut eğer isterseniz ücretsiz ulaştırırım size.

Neden makina almadınız almak mı istemediniz? Babamın vardı uyku apnesi makine ile uyurdu. Kendisi vefat etti. Makina bizde mevcut eğer isterseniz ücretsiz ulaştırırım size.
Hem lohusaydim bebegimden ayrı hemde sgk elinde olmadığı için medikalden almamız gerekli.oda ücreti karsilayamadik
Çok teşekkür ederim çok incesiniz Allah razi olsun belki benden daha cok ihtiyaci olan vardir

Annesinin kötü bir telefon alması ya da düşük bebeğiyle nasıl bir alaka kurdunuz?

Hem lohusaydim bebegimden ayrı hemde sgk elinde olmadığı için medikalden almamız gerekli.oda ücreti karsilayamadik
Çok teşekkür ederim çok incesiniz Allah razi olsun belki benden daha cok ihtiyaci olan vardir
Babam vefat edeli 2 yıl oldu elimize duruyo satmak için ilana koyduk satamadık. Kaldı öyle. İhtiyacı olanı bekledik. Senmişsin belki de. Lütfen mesajlarına bak

Annesinin kötü bir telefon alması ya da düşük bebeğiyle nasıl bir alaka kurdunuz?
Gece gelen bi telefonla anne korktuğu zaman hamileyse bebekte hem gece terörü Hemde uyku apnesi görülme olasılığı çok yüksekmiş okuduğum kitaplardan kaynaklı bi kanuda az çok bilgim var

Nefes kampları var ben gitmeyi çok istiyorum benim bir arkadaşım gitmis ve çok faydasını görmüş. çok şiddetli migren ağrıları bende başladığında sufi mefitasyonu yapıyorum.

Babam vefat edeli 2 yıl oldu elimize duruyo satmak için ilana koyduk satamadık. Kaldı öyle. İhtiyacı olanı bekledik. Senmişsin belki de. Lütfen mesajlarına bak
Nasıl bir güzel kalplilik bu! Güzel kalbinizin ekmeğini bir ömür yiyin.

Geçmiş olsun konu sahibi.

Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Ne büyük hayır işliyorsunuz.

Sürekli kötü düşündüğünüz için çekim yasası size hastalık çekiyor.
Ne kadar sağlıklı olduğunuzu ve oğlunuzla çok iyi vakit geçirdiğinizi hayal edin ve gerçekmiş gibi yaşayın.

Ben sağlıklıyım, çok iyi nefes alıyorum şeklinde düşünün ve yaşayın.
Sağlıklı olacağım, olmalıyım şeklinde düşünmeyin. Spo2 değeriniz 98 gibi hissederek hayatınızı devam ettirin.
Sonra ise yaşadığınız huzurlu günlerin keyfini çıkarın.

Sevgiler

Koah mısınız?
Kalbinizde sorun var mı?
Alerjiniz varmı?
Astımınız var mı?
Yoğun bakımda neden kaldınız?
İlk ne zaman nefesinizin yetmediğini hissettiniz?
İstanbul daysanız doktor önereyim

Ya hasta değilseniz

Alerjik astımım var ama doktorlar bu etkiyi yapmaz diyor hatta astım ilaçları daha çok çarpıntı yapıyordu. Yoğun bakımda spinal anesteziye sezaryan oldum doğumdan 2 3 saat sonra fenalastim bilinç bulanıklığı morarma oksijen fazla düşmesi sonucu.2 .yatisimda koronadan yine aşırı oksijen düşüklüğü halsizlik ateş
3.de spinal anesteziye apandist ameliyatı oldum oksijen karbondioksit nedeniyle kaldım
Oksijen düşüyor burundan oksijen verince düzeliyor çıkarınca düşüyor 2020.ye göre şuan daha iyiyim gün içinde ama sabah akşam fark etmez uzandığım an boğulur gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…