Hastalığım

Nefes kampları var ben gitmeyi çok istiyorum benim bir arkadaşım gitmis ve çok faydasını görmüş. çok şiddetli migren ağrıları bende başladığında sufi mefitasyonu yapıyorum.
her konuda sizin spiritüellinize karşı çıkıyor gibi oluyorum da o nefes kamplarına gidip nefes alış verişi bozulan sorun yaşayanda çok insan var , onlarda bize geliyor.
inanın bu tarz şeylerin çoğu eğitim veren kişinin para kaldırması üzerine kurulu.

Geçmiş olsun. Uyku apnesi için hastanelerde özel odalar oluyor orada kaldınız mı hiç. Uyku apnesi var mı yok.mu ona bakıyorlar cihazlar ile

Geçmiş olsun. Uyku apnesi için hastanelerde özel odalar oluyor orada kaldınız mı hiç. Uyku apnesi var mı yok.mu ona bakıyorlar cihazlar ile
Evet ege üniversitesinde kaldım 1 gece cihazsız 1 gece cihazla .rapor çıkardılar makina için ama alamadım hem psikolojik olarak hem maddi olarak..

Allah yardımcınız olsun deneye geldım. Umarım hepsi hemen bıter

Ben sizi l2020 yılında açtığınız bir konunuzu okumustum ozmn yorum yapmıştım hamileydiniz hastalıklarının vardi ve ya ben ölcem ya çocuğum demiştiniz okdr üzülmüştüm ki isminizle çok dua ettim sonra size özelde de yazdm hatta sayfanizada yazmışım bakın çok şükür üstünden iki sene geçmiş. Dogurmussunuz bende çok sevindim. Yaşadıklarımız zordur elbet ama bir piskiyarri ilçede görüşün derim uzun süren hastalıklar piskolojimizi de etkiler ve olmayan şeyleride artık varmış gibi dusunebilirz

Allah razı olsun belki dizlerin duasıyla kurtuldum hiç tanimadihim insanların güzel kalpli dualarıyla belkide rabbim kurtardı beni o zorluklar dan o çıkmazdan..biraz kendimi iyi hissedince tekrar doktorlarla görüşü cem inşallah çok yıpratıcı ama çocuğum için güçlü olmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…