Sizin gibi vefalısı denk gelir umarım konu sahibine de. Kadınlar çiçektir bence biz varya fedakarlıkta çığır açarızMerhaba nişanlımla aynı hastalığa sahipsiniz onun başka kronik hastalığı da var ne kadar acı çektiğini çok çok iyi biliyorum, hastalanmaktan acı çekmekten çok yorulduğunu biliyorum, onunla birlikte ben de acı hissediyorum sürekli gözünün içine bakıyorum iyi mi, ağrısı var mı diye, kaç kere hastanede yattı başında bekledim, kaç kere onun ağrısı varken gözyaşlarımı içime atıp onun yüzü gülsün diye güldüm. Peki pişman mıyım bunlar için asla. Çok yakında düğünümüz var onunla bir ömrü paylaşcağım için çok mutluyum. Hiç kimse dört dörtlük değil evet hasta ama kalbi tertemiz bunu biliyorum, evet hasta küçük yaştan beri çok acı çekmiş ama bu acılar onu olgunlaştırmış biliyorum. Hastalığınız stres üzüntü ile daha çok artıyor ama o benim için o kadar sıkıntı çekti ki ben üzülmeyim diye dimdik durdu herkese karşı, şimdi ben hasta diye nasıl vazgeçerim ondan. O her zaman benim başımın tacı hayat arkadaşım hastalıkta sağlıkta diye söz verdik.
Siz de lütfen kendinizle barışın, aşık olun bırakın aşık olsunlar size. Benim sevdiğim yıllarca tek başına savaşmış bu hastalıkla ama artık yalnız değil, biliyorum elini tutuyor olmam bile iyi geliyor ona, size de iyi gelecek inanın. Aşk çok güzel bir şey ilaç gibi, elbet size de ilaç olacak biri çıkacaktır karşınıza. Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa, güç, sabır versin :)
Allah razı olsun Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsınSizin gibi vefalısı denk gelir umarım konu sahibine de. Kadınlar çiçektir bence biz varya fedakarlıkta çığır açarız
Bu hastaligun ne zor oldufunu biliyorum. Kronik oldufunuda biliyorum. Ama bu hastaliga sahip olup da, kocasinin kendisine deliler gibi asik olan evlilikler se biliyorum. Lutfen boyle dusunmeyin. Allaha zor ve imkaniz yok, acil sifalar sihhatler dilerim.Merhaba..küçüklüğümden beri crohn hastasıyım.şu an 30 yaşındayım. Ailem çevrem sürekli beni birileriyle tanıştırıyor evleneyim diye. İstemiyorum diyorum ama dinleyen kim. Bende bi kere görüşüp geçiştiriyorum. Fistülümde var. Ben şimdi nasil anlatayım neyim oldugunu. Her atak gecirdigimde kosa kosa tuvalet aradigimi , kanamalarım, agrilarım oldugunu ve disarida yemek yiyemedigimi, çalışırken zorlandigimi...Türlü bahaneler uyduruyordum. Bu sefer kacma istedigin gibi biri diye yiyorlar beni. Ne yapacagım hic bilmiyorum. Bu hastalik yuzunden esi tarafindan terk edilen psikolojik ve fiziksel siddete maruz kalan kadinlar biliyorum. Eskidenmis o hem hastalikta hem saglikta lafı. Simdi öyle degil ki. Ne yapacagimi bilemiyorum. Siz olsanız bu durumu nasil aciklarsınız
Merhaba nişanlımla aynı hastalığa sahipsiniz onun başka kronik hastalığı da var ne kadar acı çektiğini çok çok iyi biliyorum, hastalanmaktan acı çekmekten çok yorulduğunu biliyorum, onunla birlikte ben de acı hissediyorum sürekli gözünün içine bakıyorum iyi mi, ağrısı var mı diye, kaç kere hastanede yattı başında bekledim, kaç kere onun ağrısı varken gözyaşlarımı içime atıp onun yüzü gülsün diye güldüm. Peki pişman mıyım bunlar için asla. Çok yakında düğünümüz var onunla bir ömrü paylaşcağım için çok mutluyum. Hiç kimse dört dörtlük değil evet hasta ama kalbi tertemiz bunu biliyorum, evet hasta küçük yaştan beri çok acı çekmiş ama bu acılar onu olgunlaştırmış biliyorum. Hastalığınız stres üzüntü ile daha çok artıyor ama o benim için o kadar sıkıntı çekti ki ben üzülmeyim diye dimdik durdu herkese karşı, şimdi ben hasta diye nasıl vazgeçerim ondan. O her zaman benim başımın tacı hayat arkadaşım hastalıkta sağlıkta diye söz verdik.
Siz de lütfen kendinizle barışın, aşık olun bırakın aşık olsunlar size. Benim sevdiğim yıllarca tek başına savaşmış bu hastalıkla ama artık yalnız değil, biliyorum elini tutuyor olmam bile iyi geliyor ona, size de iyi gelecek inanın. Aşk çok güzel bir şey ilaç gibi, elbet size de ilaç olacak biri çıkacaktır karşınıza. Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa, güç, sabır versin :)
Merhaba nişanlımla aynı hastalığa sahipsiniz onun başka kronik hastalığı da var ne kadar acı çektiğini çok çok iyi biliyorum, hastalanmaktan acı çekmekten çok yorulduğunu biliyorum, onunla birlikte ben de acı hissediyorum sürekli gözünün içine bakıyorum iyi mi, ağrısı var mı diye, kaç kere hastanede yattı başında bekledim, kaç kere onun ağrısı varken gözyaşlarımı içime atıp onun yüzü gülsün diye güldüm. Peki pişman mıyım bunlar için asla. Çok yakında düğünümüz var onunla bir ömrü paylaşcağım için çok mutluyum. Hiç kimse dört dörtlük değil evet hasta ama kalbi tertemiz bunu biliyorum, evet hasta küçük yaştan beri çok acı çekmiş ama bu acılar onu olgunlaştırmış biliyorum. Hastalığınız stres üzüntü ile daha çok artıyor ama o benim için o kadar sıkıntı çekti ki ben üzülmeyim diye dimdik durdu herkese karşı, şimdi ben hasta diye nasıl vazgeçerim ondan. O her zaman benim başımın tacı hayat arkadaşım hastalıkta sağlıkta diye söz verdik.
Kardeşim de 32 yaşında crohn şüphesi varken ve biz arsyirma aşamasındayken tanıştığı kiza herşeyi anlattı ve evlendiler. Evliliginin ilk zamanlar i da tahlil tetkik ile geçti .kız hiç sorun yapmadi Allah razi olsun destek oldu .Allah tan kardesimde crohn çıkmadı ama o hep tevekkul içindeydi ciksa da abla Allah tan hayırlısı diyordu.şimdi bir çocukları var ve masaAllah çok mutlular. Gelinimiz yemekleri halen kardesimi n rahatsız olmayacağı şekilde yapıyor.ben şunu gördüm gerçek sevgi varsa eğer gerisi teferruat her şekilde seven sevdigini mutlu ediyor.gerçek sevgi yoksa da sağlam olsan da karşıdaki hasta ediyor.onun için ne sağlığa ne hastalığa güvenmek gerekiyor .sadece karşıdakinin doğru insan olması önemli
Desteğiniz için çok teşekkür ederim insallah allah karşıma sizin gibi merhamet,vicdan ve sadakat sahibi bir insan çıkarır.Merhaba nişanlımla aynı hastalığa sahipsiniz onun başka kronik hastalığı da var ne kadar acı çektiğini çok çok iyi biliyorum, hastalanmaktan acı çekmekten çok yorulduğunu biliyorum, onunla birlikte ben de acı hissediyorum sürekli gözünün içine bakıyorum iyi mi, ağrısı var mı diye, kaç kere hastanede yattı başında bekledim, kaç kere onun ağrısı varken gözyaşlarımı içime atıp onun yüzü gülsün diye güldüm. Peki pişman mıyım bunlar için asla. Çok yakında düğünümüz var onunla bir ömrü paylaşcağım için çok mutluyum. Hiç kimse dört dörtlük değil evet hasta ama kalbi tertemiz bunu biliyorum, evet hasta küçük yaştan beri çok acı çekmiş ama bu acılar onu olgunlaştırmış biliyorum. Hastalığınız stres üzüntü ile daha çok artıyor ama o benim için o kadar sıkıntı çekti ki ben üzülmeyim diye dimdik durdu herkese karşı, şimdi ben hasta diye nasıl vazgeçerim ondan. O her zaman benim başımın tacı hayat arkadaşım hastalıkta sağlıkta diye söz verdik.
Baskılanabiliyor. Ama herkes de farklı seyrediyor. Kiminin remisyonu yıllarca sürerken kiminin ki 1 ay anca idare ediyor. Ben 1 yada 2 yıl arayla atak oluyorum. Ama ben baskılayıcı degilde mesalazin grubu ilac kullaniyorum.İlaçlarla baskılanamıyor mu? Bu acı çekme olayı hangi durumlarda arşa çıkıyor?
Kesinlikle bizler merhametliyiz fedakarız.Sizin gibi vefalısı denk gelir umarım konu sahibine de. Kadınlar çiçektir bence biz varya fedakarlıkta çığır açarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?