- 1 Eylül 2018
- 40
- 2
- 6
- 44
- Konu Sahibi Gulnur8111
-
Aynen dedigin8z gibi migdeme vuruyor ishal yapiyor vcudum istemsiz seyyriyor neler nelbende Mide bulantısı fobisi vardı en ufak bir durumda hemen bulantı geliyordu istifra etmek istiyordum edince rahatlayacağımı düşünüyordum 3 senedir bu sürecin içerisindeyim denemediğim bitki çayı vs kalmadı en sonunda psikologlardan destek alarak olayın kendi bakış açım ve düşünme tarzımla ilgili olduğunu çözüp kendi davranış duygu düşüncelerimi kontrol etmeye çalışmaya basladım ilk etapta o his geldiğinde kendime sorular sordum şu an bu his beni nereye vardırıcak böyle düşünmeye devam edersem hayatımda ne değişecek bana ne yararı olucak somut olarak elimde ne var vs bu sorular ile birlikte büyük ölçüde o hissimide bastırdım
Slm ben baslıgı acan siz hangi ilaclari kullandinizBende de var bu illet senelerdir kurtulamadim beynime mıh etmiş ilaçlardan da çok fayda göremedim kapana kısılmış gibiyim
Sırasıyla lustral prozac efexor en son citoles .Slm ben baslıgı acan siz hangi ilaclari kullandiniz
Suan dysrel. Ozaprin ve cpralex kullaniyorum siz tek tek mi denediniz bu ilaclariSırasıyla lustral prozac efexor en son citoles .
Citoles aslında biraz ise yaradı tekrar kullanicam. Bu ilaçlar herkeste farklı etkiler gösteriyor tabii İlaç kullandiniz mi hiç?
Kısmen doğru,kısmen yanlış ilaç ve gayret.İkisi beraber işe yarıyorAnlıyorum sizi ben de öyleydim işte bi dönem devamlı hastane hastane geziyordum kaç farklı doktora gitmiştim ama dediğim gibi çare kesinlikle düşünce yapınızı değiştirmek ilaçla falan olacak şey değil maalesef
Evet ilaclari bırakmayın düzenli kullanın Bende baslicam yenidenSuan dysrel. Ozaprin ve cpralex kullaniyorum siz tek tek mi denediniz bu ilaclari
Sizinbtek ilac yeterli oldumuEvet ilaclari bırakmayın düzenli kullanın Bende baslicam yeniden
Kesinlikle yeterli değil imkânınız varsa terapi alın yoksa olabildiğince sosyal olmaya çalışın ben bu durumu insanlarla beraberken çok daha az yaşıyorum Şuan hastaneye gidemiyorum ilaç alamadım Covid yüzünden sosyal ortamım da yok en geç mayıs ayında tekrar gidiecm doktora.İ ilaçlara mecburuz sanırımSizinbtek ilac yeterli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?