- 11 Eylül 2020
- 2.288
- 541
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
4 ay önce ameliyat oldum ve ameliyattan bu yana hastalık hastalığı başladı. Kaç kez doktora gittim bilmiyorum kaç kez kan tahlili yaptırdım. En son psikiyatrye gittim ve şuan antidepresan kullanıyorum. Eskiye göre biraz iyiyim ancak bir yerim acıyınca yada ağrıyınca endişelerim oluyor
Ağzımın içinde yirmilik dişimin yanı, yanağımın içi yumuşak olan yerde kırmızılık var, elimde deydipim zaman küçük bir şişlik hissediyorum ve acıyor
En üzüldüğüm konuda ailemi üzüyor olmam eşim, annem, babam kardeşim o kafaf yorulduki hissediyorum. Bana birşey demiyorlar ancak bıkmış durumdalar.şimdi ağızımın içi kafama takıldı. Hem doktora gitmek istiyorum hem korkuyorum. Bende çok kanser korkusu başladı. Etrafımdq kanser olan,kalp krizi geçirenler var ve etkileniyorum. Aşı yüzünden deniyor keşke aşı olmasaydım
Çocuğum var çalışıyorumProfesyonel yardımı bırakmayın lütfen. Sürekli olumsuz düşündün ve düşündüğün gerçekleşti diyelim ne yapacaksın? Bir hazırlık plan vs yaptın mı?
Çocuğunuz var mı çalışıyor musunuz bilmiyorum ama sosyal ortamlara daha çok katılıp kafanızı dağıtmaya çalışın.
Şimdi internette bilgi kirliliği çok maalesef ufacık bir şey yaz neler neler çıkıyor, çevremizde öyle. Hemen herkes teşhis koyuyor, bence de anlatmayın, diş içinde bir polikliniğe gidip hızlıca bilgi alabilirsiniz.Çocuğum var çalışıyorum
Bazen ailemin beni anlamadığını düşünüyorum. Ağzımın içindeki şişliği söylediğimde bana enfeksiyon ile ilgili olucağını söyledi babam. Birşey anlatmıcam diyorum yine anlatıyorum
Psikolojik tedavi zaman alan bir şey, dikkatinizi başka yerlere çekin, yeni ilgi alanları edinin, yürüyüş ve hareket halinde olmak da çok iyi geliyor.4 ay önce ameliyat oldum ve ameliyattan bu yana hastalık hastalığı başladı. Kaç kez doktora gittim bilmiyorum kaç kez kan tahlili yaptırdım. En son psikiyatrye gittim ve şuan antidepresan kullanıyorum. Eskiye göre biraz iyiyim ancak bir yerim acıyınca yada ağrıyınca endişelerim oluyor
Ağzımın içinde yirmilik dişimin yanı, yanağımın içi yumuşak olan yerde kırmızılık var, elimde deydipim zaman küçük bir şişlik hissediyorum ve acıyor
En üzüldüğüm konuda ailemi üzüyor olmam eşim, annem, babam kardeşim o kafaf yorulduki hissediyorum. Bana birşey demiyorlar ancak bıkmış durumdalar.şimdi ağızımın içi kafama takıldı. Hem doktora gitmek istiyorum hem korkuyorum. Bende çok kanser korkusu başladı. Etrafımdq kanser olan,kalp krizi geçirenler var ve etkileniyorum. Aşı yüzünden deniyor keşke aşı olmasaydım
Ağzımın içinde yirmilik dişimin yanı, yanağımın içi yumuşak olan yerde kırmızılık var, elimde deydipim zaman küçük bir şişlik hissediyorum ve acıyor.O bendede var kist o bendede kanal tedavisinden sonra oluştu.4 ay önce ameliyat oldum ve ameliyattan bu yana hastalık hastalığı başladı. Kaç kez doktora gittim bilmiyorum kaç kez kan tahlili yaptırdım. En son psikiyatrye gittim ve şuan antidepresan kullanıyorum. Eskiye göre biraz iyiyim ancak bir yerim acıyınca yada ağrıyınca endişelerim oluyor
Aşıdan sonra mıKesinlikle terapi ve çok acil bi hareket uğraş meşgale bulmanız gerek. Psikolojinize yürüyüş çok iyi gelir örneğin kendi kendinize termosunuza çay koyun yanına börekle bi yürüyüşe çıkın süreli hayatta aktif olmaya çalışın tabi ki terapi ile birlikte. Bana kızmayın ama bu hayatta tahammülü zor olan bir hallediniz şu anda ç etrafınız için onları yormamanız adına. zaten vesvesenize ehemmiyet verirseniz iyice büyür bu durum gözünüzde . ehemmiyet verirsen şişer ehemmiyet vermezsen söner gider. Kendi ve etrafınızın ruh sağlığı için terapi alın ve kendi kendinizi iyileştirmek için çabalayın sürekli hastalıkla ilgili şeyler araştırmayın. Ben aşıdan sonra kalp krizi geçirdim daha 20 li yaşlardayım ölüm korkusunu sizin gibi sürekli yaşadım yaşıyorum ama kendinizi iyileştirmek siz zorundasınız. Acilen terapi ve hayatta aktiflik gerek
Canım benimde yirmilik dişimin yani şişmişti ve yemek yerken agriyordu şuan yirmilikleri aldırdım rahatladım yeniden doğdum resmen damağıma yanağıma vuruyordular yemek yiyemiyordum4 ay önce ameliyat oldum ve ameliyattan bu yana hastalık hastalığı başladı. Kaç kez doktora gittim bilmiyorum kaç kez kan tahlili yaptırdım. En son psikiyatrye gittim ve şuan antidepresan kullanıyorum. Eskiye göre biraz iyiyim ancak bir yerim acıyınca yada ağrıyınca endişelerim oluyor
Bende kanal tedavisi oldum ama sol tarafımdaki diş içinAğzımın içinde yirmilik dişimin yanı, yanağımın içi yumuşak olan yerde kırmızılık var, elimde deydipim zaman küçük bir şişlik hissediyorum ve acıyor.O bendede var kist o bendede kanal tedavisinden sonra oluştu.
EvetAşıdan sonra mı
Keşke aşı olmasaydım
Ben size bunu bakın bu başıma geldi diyorum ama şimdi sapasağlamm hayata devam etmek zorundayız diyorum. Sizde keşke olmasaydım diyorsunuz. Bu şekilde hayata devam mı edilir. Aa inanmıyorum size gerçekten siz çözüm almaya değil iyice kendinize benzer şeyleri çekip çıkartıp psikolojinizi bozmaya çalışıyorsunuz pesKeşke aşı olmasaydım
Böyle duydukça korkuyorum
İyide ben şuan normal bir psikolojide değilim. Sizin aşıdan sonra kalp krizi geçirdim demeniz beni daha kötü yaptı zaten endişeliyim 4 aydırBen size bunu bakın bu başıma geldi diyorum ama şimdi sapasağlamm hayata devam etmek zorundayız diyorum. Sizde keşke olmasaydım diyorsunuz. Bu şekilde hayata devam mı edilir. Aa inanmıyorum size gerçekten siz çözüm almaya değil iyice kendinize benzer şeyleri çekip çıkartıp psikolojinizi bozmaya çalışıyorsunuz pes
Yani aşı olduğundan dolayı korkan birine aşıdan sonra kalp krizi geçirdim mi denir?Kesinlikle terapi ve çok acil bi hareket uğraş meşgale bulmanız gerek. Psikolojinize yürüyüş çok iyi gelir örneğin kendi kendinize termosunuza çay koyun yanına börekle bi yürüyüşe çıkın süreli hayatta aktif olmaya çalışın tabi ki terapi ile birlikte. Bana kızmayın ama bu hayatta tahammülü zor olan bir hallediniz şu anda ç etrafınız için onları yormamanız adına. zaten vesvesenize ehemmiyet verirseniz iyice büyür bu durum gözünüzde . ehemmiyet verirsen şişer ehemmiyet vermezsen söner gider. Kendi ve etrafınızın ruh sağlığı için terapi alın ve kendi kendinizi iyileştirmek için çabalayın sürekli hastalıkla ilgili şeyler araştırmayın. Ben aşıdan sonra kalp krizi geçirdim daha 20 li yaşlardayım ölüm korkusunu sizin gibi sürekli yaşadım yaşıyorum ama kendinizi iyileştirmek siz zorundasınız. Acilen terapi ve hayatta aktiflik gerek
Aşıdan kalp krizi geçirenler başlarda geçirdi. Aşının üzerinden kaç yıl geçti. Aşıya artık takılmayın. Ayrıca yanağınızdaki de enfeksiyondan olabilir ya da tedaviden hemen sonrası olduysa bir şey tahriş etmiş olabilir. Kanal tedavisinde antibiyotik verdilerse etki eder. Tuzlu suyla vs gargara yapın. Kanal tedavisi için bir daha giderseniz diş hekimine söyleyin durumu. Ağrı varsa aile hekimine gidin. Rahatsız ediyorsa fiziksel olarak, zaten gidin doktora.İyide ben şuan normal bir psikolojide değilim. Sizin aşıdan sonra kalp krizi geçirdim demeniz beni daha kötü yaptı zaten endişeliyim 4 aydır
Ne gibi belirtiler oldu sizde kalp krizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?