- 6 Mayıs 2015
- 253
- 603
- 103
- Konu Sahibi mistikkedi01
dimii..çare yok illa düşücez bi günSıkıyorsa geçme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dimii..çare yok illa düşücez bi günSıkıyorsa geçme![]()
Ben yüzüstü yatmıştım,yarıya kadar açarak,iğne olur gibi ,yeterli gelmişti.korkum açıkca anlatmak gerekirse..altına giydiğim tüm kıyafetleri açmak zorundasın ki doktor orayı görsün..hastalığı teşhis etsin..sağolsunshapee yan yatıyorsun dedi hiç yoksa rahatladım..birazcık oda
kendimi arkası kesilmiş delikli bi tayla düşündümdeeSecde eder gibi muayene olunuyor. Tercih varsa bayana gidin. Kıyafeti mecbur çıkaracaksınız . Ya da bi taytin arka kismini kesip giyin![]()
kendimi arkası kesilmiş delikli bi tayla düşündümdeevalla doktor bile buna güler tüm hastaneye anlatır bi hasta böyle geldi diye rezil olurmmm tanınmadığım halde
![]()
hayal dünyamızdaki rezil halimiz gülüyoruz3 yaşındaki kızım yanıma geldi.Ne oldu anne,niye gülüyorsun diye şaşkın şaşkın bana bakıyor.
korkum açıkca anlatmak gerekirse..altına giydiğim tüm kıyafetleri açmak zorundasın ki doktor orayı görsün..hastalığı teşhis etsin..sağolsunshapee yan yatıyorsun dedi hiç yoksa rahatladım..birazcık oda
hayal dünyamızdaki rezil halimiz gülüyoruzminiğin yanakları öp yerime annişininde prensesininde yüzü her zaman gülsün inşaallah
![]()
dimiii..valla yan muayene aklıma yattı aslında...tamam söylerim..konu buraya gelirsee direk içimden seni geçircem haberin olsun..teşekkürlerimi kalpten iletirim sana yarın doktordanSecdeye egilir gibi muayene olunuyor demiş arkadaşlar ben hiç duymadım bu şekilde.
Eger doktorun sanada o şekilde dur derse yan dursam olur mu diye belirt.
%99 tamam öyle dur der diye düşünüyorum, çünkü o şekilde de muayene edebiliyor :)
Şaka bi yana tabi ihmal etmeyin. Bende 1 ay gitmedim utandigimdan sonra dedim ki niye bu kadar sıkıntı cekmisim boşu boşuna kendime eziyet etmisim.kendimi arkası kesilmiş delikli bi tayla düşündümdeevalla doktor bile buna güler tüm hastaneye anlatır bi hasta böyle geldi diye rezil olurmmm tanınmadığım halde
![]()
Utanmana gerek yok normal gibi düşün en azından erkenden tedavini olursun. Randevu almissin doktorun bayan mi erkek mi belli olur doktor ismi vardır.bakmadan tanı koysa olmuyor mu umarım hemcinsime denk gelirim yoksa nasıl olcak bilmiyorum
Korkutmak gibi olmasın ama ben yan yatmadım.korkum açıkca anlatmak gerekirse..altına giydiğim tüm kıyafetleri açmak zorundasın ki doktor orayı görsün..hastalığı teşhis etsin..sağolsunshapee yan yatıyorsun dedi hiç yoksa rahatladım..birazcık oda