bitki çayı ve çerezler serbest,kuru incir ceviz falanşakkıdı
benim belim çok agrıyo yaaa offff:çok üzgünüm:
acaba lavman yaparken üşüttümmü ne:uhm:
dün bi arkadaş sormuştu kim hatırlamıyorum.. yağdan snra kusarsak ne olucak diye
mümkün mertebe kusmamaya çalışın demiş maranki hoca 8 gibi falan içicez ya mesela gece 3 gibi kusarsak bişey olmuyomuş ama hemen içer içmez kusarsak tekrar içicekmişiz
Allah aşkına yağı içerken burda olalım ya -tatlicadiarzu- destek oluruz birbirimize bide bu bir bardak dediği hangi bardak 150 gr dediğine göre çay bardağıdır dimi :uhm:
Allah aşkına yağı içerken burda olalım ya -tatlicadiarzu- destek oluruz birbirimize bide bu bir bardak dediği hangi bardak 150 gr dediğine göre çay bardağıdır dimi :uhm:
hee çay bardağı:mymeka:
su bardağı su:içelim:
kızlar biraz yattım belimin agrısı sanki biraz geçti ama felaket üşüyorum,klimayı falan açtım bu sıcakta, akşam bende burdayım zeytin yagı içmek için nasıl içceksek
bonus kuzum sen iç çay bardagında
bide cuma yazıyo normal yemege geçmek için
7. Gün
10 Nisan 2009 Cuma
05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Spirulina, Zencefil ürünlerini, karaciğer rahatsızlığı olanların Enginar, kilo fazlalığı olanlar Piren’li Bitkisel Karışım veya Yeşil Çay’ı detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Spirulina ve Zencefil’den her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir.)
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir
altta yazıyo ben yarın akşama çorba yapıp içicem sıcak yemege hasret kaldımcokacimcoook
arkadalar siz kaç kilo verdiniz,ben sadece 1,5-2 kilo verebildim :çok üzgünüm:
kızlar biraz yattım belimin agrısı sanki biraz geçti ama felaket üşüyorum,klimayı falan açtım bu sıcakta, akşam bende burdayım zeytin yagı içmek için nasıl içceksek
bonus kuzum sen iç çay bardagında
bide cuma yazıyo normal yemege geçmek için
7. Gün
10 Nisan 2009 Cuma
05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Spirulina, Zencefil ürünlerini, karaciğer rahatsızlığı olanların Enginar, kilo fazlalığı olanlar Piren’li Bitkisel Karışım veya Yeşil Çay’ı detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Spirulina ve Zencefil’den her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir.)
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir
altta yazıyo ben yarın akşama çorba yapıp içicem sıcak yemege hasret kaldımcokacimcoook
teşekkürler toprak
ben onu hiç görmemişim nedense
şey yalnız ben pazar başladım da.. c.tesi akşam mı normale geçiş olacak ? fisfisfis
hayır canım sende geçebiliyorsun yarın normal yemegecokacimcoook
aynı bizim gibişakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?