Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
bitki çayı ve çerezler serbest,kuru incir ceviz falanşakkıdı
benim belim çok agrıyo yaaa offff:çok üzgünüm:
acaba lavman yaparken üşüttümmü ne:uhm:

dün bi arkadaş sormuştu kim hatırlamıyorum.. yağdan snra kusarsak ne olucak diye

mümkün mertebe kusmamaya çalışın demiş maranki hoca 8 gibi falan içicez ya mesela gece 3 gibi kusarsak bişey olmuyomuş ama hemen içer içmez kusarsak tekrar içicekmişiz

bitki çayı ve çerezler serbest,kuru incir ceviz falanşakkıdı
benim belim çok agrıyo yaaa offff:çok üzgünüm:
acaba lavman yaparken üşüttümmü ne:uhm:

Olabilir kız bende bu sefer çok sancılandım belkide ondan oldu -tatlicadiarzu-

Allah aşkına yağı içerken burda olalım ya -tatlicadiarzu- destek oluruz birbirimize bide bu bir bardak dediği hangi bardak 150 gr dediğine göre çay bardağıdır dimi :uhm:

Allah aşkına yağı içerken burda olalım ya -tatlicadiarzu- destek oluruz birbirimize bide bu bir bardak dediği hangi bardak 150 gr dediğine göre çay bardağıdır dimi :uhm:

destek olucaz tabiki canım birbirimize buraya kadar geldik çok şükür kızzz çay bardağıyla içersek daha iyi ben su bardağıyla içecez zannediyordum:enbuyukkk:

kızlar cuma yavaştan yemeğe geçicez diyo arkadaşlar ama marankinin sayfasında c.tesi yazıyor.. hatırlatayım dedim...:1no2:

8. Gün

"11 Nisan 2009 Cumartesi

- Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir."

zeytin :mymeka: ölçüden neyim haberin yokmu kızım bir su bardağı 210 ml diye biliyorum ben.

Netten baktım bardak ölçülerine bir su bardağı sıvı yağ 250 ml geliyo CADIARZU

yani şimdi çay bardağıylamı içecegiz net bişey diyiinn ajda bardağı varya onlar büyük onla içelim

6. Gün
9 Nisan 2009 Perşembe

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Spirulina, Zencefil ürünlerini, karaciğer rahatsızlığı olanların Enginar, kilo fazlalığı olanlar Piren’li Bitkisel Karışım veya Yeşil Çay’ı detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Spirulina ve Zencefil’den her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir.)

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

Bugüne mahsus olarak;
Gündüz bedeni ısıtma, hamam
Akşam saat 20.00'den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı(yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)
Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması
Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış
Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir.

7. Gün
10 Nisan 2009 Cuma

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Spirulina, Zencefil ürünlerini, karaciğer rahatsızlığı olanların Enginar, kilo fazlalığı olanlar Piren’li Bitkisel Karışım veya Yeşil Çay’ı detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Spirulina ve Zencefil’den her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir.)
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

kızlar nefes egzersizini unutmayalım,zeytin yağını içtikten sonra sol taraftan nefes alınıp tutup biraz bekledikten sonra sağdan verilir,daha sonra sağdan nefes alıp beleyip soldan verilir bu ileme 20 dk. devam edilir .

kızlar biraz yattım belimin agrısı sanki biraz geçti ama felaket üşüyorum,klimayı falan açtım bu sıcakta, akşam bende burdayım zeytin yagı içmek için nasıl içceksek
bonus kuzum sen iç çay bardagında
bide cuma yazıyo normal yemege geçmek için
7. Gün
10 Nisan 2009 Cuma

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir

altta yazıyo ben yarın akşama çorba yapıp içicem sıcak yemege hasret kaldımcokacimcoook

arkadalar siz kaç kilo verdiniz,ben sadece 1,5-2 kilo verebildim :çok üzgünüm:

evet ya aynen,sıcak yemeeeeeeeksositososito

teşekkürler toprak
ben onu hiç görmemişim nedense
şey yalnız ben pazar başladım da.. c.tesi akşam mı normale geçiş olacak ? fisfisfis

geçen ay yapanlar bu şekilde yapmıştı ordan biliyorum
istersen topigi baştan bi oku,en azından geçen ay yapanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…