Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar hepinize kolay gelsin inşaallah emeklerinizin karşılıgını alırsınız zeytinyagı işin en zor kısmı size tavsiyem kamışla içmeniz ben mart ayında yaptım çok rahatım sakın yag ve limonu karıştırmaya kalkmayın zaten yag üste çıkıyo bide çay bardagı ile yazanlar olmuş dolu dolu bildigimiz su bardagı ama bedenden çıkanları gördükten sonra iyikide yapmışın diceksiniz

Arkadaşlar ben mart ayında da yaptım kozmik temizliği. Zeytinyağı limon karışımını balkonda içtim. Balkonun camını açtım, temiz havayı içime çekerek, büyük bir yudum zeytinyağınından yutar yutmaz hemen limon suyundan yuttum. Tekrar derin derin nefes alarak yeniden zeytinyağı, sonrasında limon suyundan içerek bu şekilde yarım saat içinde bitirmişim. Yine balkonda dizlerimin üstüne oturarak, nefes egzersizlerini yaptım. Temiz havayı içinize çekince yağın tadı kokusu pek kalmıyor. Vakit kaybetmeden sıcaksu torbalarımı sağ tarafıma bağlayarak hemen yattım uyudum. Gece bir ara uyandığımda mide bulantısı hissettim ama kendimi zorlayarak uyudum. Gece boyunca ara ara uyandım çarpıntılarım oldu bir çok arkadaşın olduğu gibi. Ama sabah lavman saatinde çok rahat uyandım, sanki ben içmemişim zeytinyağını. Yastığınızı yükselterek yatın, bulantıların geçmesine faydası oluyor.

kaydirigubbakcemile5derya51 ve aytünci arkadaşlarımıza ;tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz

Arkadaşlar korkunç bir hata yaptım sayemde eşimde yaptı nolur yardım edin. Yoksa boşa mı gitti bütün çabamızzzz :1no2:

Biz yanlışlıkla öğle yemeğimizi yedik (12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar). Üstüne üstlük simdi burayı okumadan öncede bir elma ve portakal yemiştim

Offffff boşamı gitti şimdi??? Yapmayalımmı z.yağı limonu bugun (hem zaten bugun bizim 4. günümüz. P.tesi başlamıştık)

NOLUR FıKıR VERıNNNNNNNNN

Son düzenleme:
nasıl yani ben anlamadım sanırım :uhm: bide şu bardak olayını anlamadım he su bardağı yazmıyoki 150 gr. yazıyo yani ölçüsü bu değilmi :uhm:

nasıl yani ben anlamadım sanırım :uhm: bide şu bardak olayını anlamadım he su bardağı yazmıyoki 150 gr. yazıyo yani ölçüsü bu değilmi :uhm:

kuzu zaten 1 su bardagı ortalama 150, 200 ml civarı
yani kurtuluşun yoh içecen 1 su bardagı yag ve limon suyunu:jeyyar::jeyyar:

aaaaaaa ben de yedim, ben öğlen yeniyor akşam yenmiyor sanıyordum,biraz brüksel lahanası yedim,ayrıyeten yeşil çayla birlikte biraz ceviz,incir ,kayısı,hurma yedim,

kuzu zaten 1 su bardagı ortalama 150, 200 ml civarı
yani kurtuluşun yoh içecen 1 su bardagı yag ve limon suyunu:jeyyar::jeyyar:

Anladık la :jeyyar: su değil yani sonuçta -tatlicadiarzu- ne kadar az içsem o kadar iyi bana -tatlicadiarzu-

aaaaaaa ben de yedim, ben öğlen yeniyor akşam yenmiyor sanıyordum,biraz brüksel lahanası yedim,ayrıyeten yeşil çayla birlikte biraz ceviz,incir ,kayısı,hurma yedim,

Canım sen en azından biraz bruksel yemısın... incir kayısı vb. serbest zaten. Ben yandımm... karışık sebze haslaması ile 1 portakal 1 elma yedimmm senağlama

Arkadaslar gecen kozmik temizlikte zeytinyagi ve limonu icerken ayri ayri icmek istediysem de daha cok midemi bulandirmisti. cunku yagi tek basina mideniz bulanmadan icmek biraz zor. hatta zeytinyagini tek basina icmeye calistigim an hala aklimdan cikmio.tavsiyem karistirip icmeniz yonunde. bu arada ictikten sonra mumkunse temiz havali bir ortamda nefes hareketlerinizi yaparsaniz mide bulantiniz azalio.ve nefes hareketlerinden sonra hemen yatin derim cunku ayakta kaldiginiz muddetce mide hareket ettikce bulanti fazlalasio.en iyisi mumkun oldugunca uykuya dalmaya calismak.ben cok sukur cikarmamistim. bu arada zeytinyagini ictigim gece kalp carpintisi, soguk ter ve asiri halsizlik gibi durumlar yasamistim ve cok korkmustum.daha sonra yapan arkadaslarimin bircogundada ayni sikayetleri yasadiklarini gordum. sanirim ozellikle bundan dolayi tansiyon hastalarinin kesinlikle yapmamasi gerektigi vurgulanio. saglik problemleri yasayan arkadaslarin doktora danisarak bu karisimi icmelerini tavsiye derim.bunlar benim yasadiklarim size belki fikir verir die yazdim.Hepinizin Allah yardimcisi olsun..

Arkadaşım z.yağını ve limonu bu akşam için. Yemeseniz daha iyi olurdu ama sorun değil, siz de herkesle beraber bugün içeceksiniz. Emekleriniz boşa gitmez merak etmeyin. Bu saatten sonra bişeyler yememeye dikkat edin.

London ve deryanın dediklerini değerlendirecek olursam -tatlicadiarzu- en iyisi ilk başta karıştırmadan denemek sanırım yani içemezsek karıştırabiliriz ne kadar mantıklıyım yaa şakkıdı

Gerçi ağzıma yağ sadece kendisi olarak değdimi çok huylanırım ben karışık içerim bak akşam içtim içiyorum içmek üzereyim diye yazıcaksınız he kaydirigubbakcemile

Behlül ve bihtere dalıp içelim belkim daha kolay olur -tatlicadiarzu- nasıl içtiğimizi anlamayız kaydirigubbakcemile3

Bazı arkadaşlar karıştırarak içtiklerini söylüyor ama, ben önce karıştırıp içeyim dedim, karışmıyor ki, yağ üste çıkıyor. Mecburen tekrar ayrı ayrı bardaklara hazırladım:bbo: Size kolay gelsin arkadaşlar...

Sağol canımcım :1hug:

arkadaşlar tansiyon, şeker hastaları rutin ilaçlarını alabiliyormu acaba, ben marankiden bişey duymadım sitesinde de gözüme çarpmadı sadece 2 ilaç var yasak olan kanı sulandıran ilaç onlarda bileniniz varmı
aklıma o kadar çok soru geliyorki iyiki sizler burada toplanmışsınız kafamçokkarıştı

canim burda bir arkadas yazmisti gecmiste yazilanlari okuyabilirsen ki biraz zor olur sanirim bulmak,kayinpederi kozmik beden temizligi suresince ve sonrasindada kalp yada tansiyon(hangisi oldugunu tam hatirlayamiorum) haplarini icmeyi biraktigi icin kalp krizi gecirip yogun bakimda vefat etmis die birsey okumustum. yani dikkatli olun herzaman rahatsizligi olanlarin doktor kontrolunde bu temizligi yapmasi soylenior Maranki tarafindan sitesinde de mevcut bu uyari bakabilirsiniz. aman dikkatli olun..saglik bulayim derken sagliginizdan olmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…