geçen ay yapanlar bu şekilde yapmıştı ordan biliyorum
istersen topigi baştan bi oku,en azından geçen ay yapanları
sevgili hoha hangi gün başlanırsa başlansın yağ içimi bu akşam olacak
nasıl yani ben anlamadım sanırım :uhm: bide şu bardak olayını anlamadım he su bardağı yazmıyoki 150 gr. yazıyo yani ölçüsü bu değilmi :uhm:
Arkadaşlar korkunç bir hata yaptım sayemde eşimde yaptı nolur yardım edin. Yoksa boşa mı gitti bütün çabamızzzz :1no2:
Biz yanlışlıkla öğle yemeğimizi yedik (12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar). Üstüne üstlük simdi burayı okumadan öncede bir elma ve portakal yemiştim
Offffff boşamı gitti şimdi??? Yapmayalımmı z.yağı limonu bugun (hem zaten bugun bizim 4. günümüz. P.tesi başlamıştık)
NOLUR FİKİR VERİNNNNNNNNN
kuzu zaten 1 su bardagı ortalama 150, 200 ml civarı
yani kurtuluşun yoh içecen 1 su bardagı yag ve limon suyunu:jeyyar::jeyyar:
aaaaaaa ben de yedim, ben öğlen yeniyor akşam yenmiyor sanıyordum,biraz brüksel lahanası yedim,ayrıyeten yeşil çayla birlikte biraz ceviz,incir ,kayısı,hurma yedim,
Arkadaşlar korkunç bir hata yaptım sayemde eşimde yaptı nolur yardım edin. Yoksa boşa mı gitti bütün çabamızzzz :1no2:
Biz yanlışlıkla öğle yemeğimizi yedik (12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar). Üstüne üstlük simdi burayı okumadan öncede bir elma ve portakal yemiştim
Offffff boşamı gitti şimdi??? Yapmayalımmı z.yağı limonu bugun (hem zaten bugun bizim 4. günümüz. P.tesi başlamıştık)
NOLUR FİKİR VERİNNNNNNNNN
London ve deryanın dediklerini değerlendirecek olursam -tatlicadiarzu- en iyisi ilk başta karıştırmadan denemek sanırım yani içemezsek karıştırabiliriz ne kadar mantıklıyım yaa şakkıdı
Gerçi ağzıma yağ sadece kendisi olarak değdimi çok huylanırım ben karışık içerimbak akşam içtim içiyorum içmek üzereyim diye yazıcaksınız he kaydirigubbakcemile
Behlül ve bihtere dalıp içelim belkim daha kolay olur -tatlicadiarzu- nasıl içtiğimizi anlamayız kaydirigubbakcemile3
Bazı arkadaşlar karıştırarak içtiklerini söylüyor ama, ben önce karıştırıp içeyim dedim, karışmıyor ki, yağ üste çıkıyor. Mecburen tekrar ayrı ayrı bardaklara hazırladım:bbo: Size kolay gelsin arkadaşlar...
arkadaşlar tansiyon, şeker hastaları rutin ilaçlarını alabiliyormu acaba, ben marankiden bişey duymadım sitesinde de gözüme çarpmadı sadece 2 ilaç var yasak olan kanı sulandıran ilaç onlarda bileniniz varmı
aklıma o kadar çok soru geliyorki iyiki sizler burada toplanmışsınız kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?