Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
sabah 6 da lavman yaptım korktuğum kadar olmadı önce 500 ml yi 5 dk beklettim ama 2 litre yi 2 dakka zor tuttum acaba akşam yine mi yapsam sabah da sebze meyve suyumu içtim şimdi yeşil çay yapıyorum yanında biraz ceviz yesem mi ki öğlene kozmik pırasa yemeği pişirdim tarifi internetten aldım.şimdilik iyi gidiyor anlayacağıız. alkisalkisalkisalkis

Canim yaaa benim bildigim toplami 2 litre olucak yani ilk 500 ml ile beraber..Ikinci sefer 1.5 litreyi vericeksin bagirsaklara..Sen nasil 2 litre yaptin patlatican bagirsaklarini... :roflol: :roflol: :roflol:

Aksama gunes batarken yapicam bende lavmani..Sabah imkanim olmaz cocuklardan yapmaya aksamlari yapicam ben..

ben de bugün başladım akşam lavmanı yapacağım gün batımında
sabah sebze sularını sıktım içtim
öğlen dışarda olduğum için birşey yemedim
ama akşamüstü salata yapıp içeceğim inş.

sizlere de kolay gelsin ;)

Sanada kolay gelsin canim..Bence bisiler yemeye dikkat et sivida cok al ben oyle yapmadim gecen ay basagrisi oldu bende felaket sekilde biraktim...Bu sefer agrisada ilac icip tamamliyicam Allah nasip ederse insallahhhhhhhhhhhhhhh................

Yanliz yine ispanagi unuttum almayi..Yarinda ispanaksiz icmek zorundayim sebze suyunu...

Ama kocaman lahana aldim sevmem ama artik lahanali yenilebilir bisiler bakip netten onu yiyicem bu hafta icinde...

ben sabahki karışıma havuç elma kırmızı pancar ve lahana koydum ıspanak koymadım ama karışımın tadı berbat değildi hatta güzeldi bile:içelim:

Bu kozmik pirasa nasil oluyor ki???

soğanı sarımsağı havucu zeytinyağında az çevir üzerine 1 adet limonu kabuklarını soyup küp şeklinde doğra pırasayı koy ve 2 yemek kaşığı bulgur koyup az pişireceksin soğuyunca da yiyeceksin ama az pişecek ve kendi suyuyla ben sevdim valla

Canim yaaa benim bildigim toplami 2 litre olucak yani ilk 500 ml ile beraber..Ikinci sefer 1.5 litreyi vericeksin bagirsaklara..Sen nasil 2 litre yaptin patlatican bagirsaklarini... :roflol: :roflol: :roflol:

Aksama gunes batarken yapicam bende lavmani..Sabah imkanim olmaz cocuklardan yapmaya aksamlari yapicam ben..

kozmik beden seti aldım demiştim ya içindeki klavuzda yazıyor aslında maranki de sitesinde çok açık ifade etmemiş her iki şekilde de okumuştum ama klavuzda da öyle yazınca ona uydum fakat fazla geldi sanırım yarın sabah ben de senin gibi yapacağım inşallah bekleyebilirim bu kez:kedi:

ben de bugün başladım akşam lavmanı yapacağım gün batımında
sabah sebze sularını sıktım içtim
öğlen dışarda olduğum için birşey yemedim
ama akşamüstü salata yapıp içeceğim inş.

sizlere de kolay gelsin ;)

sana da kolay gelsin umarım iyi gider sonu da güzel olurvereliniortak

İyi akşamlar hepinize kolay gelsin canlar a.s. 15 gün önceki deneyim hüsranla sonuçlandı devam edemedim. Nisan ayındaki beden temizliğini nasılda yapmışım kendime hayret ediyorum doğrusu CADIARZU

Allah herkese gerekli şifayı versin inşallah :Saruboceq:

Yanliz yine ispanagi unuttum almayi..Yarinda ispanaksiz icmek zorundayim sebze suyunu...

Ama kocaman lahana aldim sevmem ama artik lahanali yenilebilir bisiler bakip netten onu yiyicem bu hafta icinde...

ben sabahki karışıma havuç elma kırmızı pancar ve lahana koydum ıspanak koymadım ama karışımın tadı berbat değildi hatta güzeldi bile:içelim:

Ispanakta koyulmasi lazim diye biliyorum ben yarin onuda bir sekilde temin edicem..Senin pirasa yemegi gibi olmus onun yendigine eminsin degilmi? Birde irmik lapasi yenilebilir diyordu bugun irmikte aldim ki hiç sevmem irmik ama tok tutar diye dusundum...

Bugunum cok guzel gecti kendimede hakimim hiçbir terslik olmadi...Insallah yarinda boyle gecer...

Sadece cok sivi alamadim belki simdiden sonra yesil cay icerim emzeiriyorumda kizimi sutum azamlasinda..

Ispanakta koyulmasi lazim diye biliyorum ben yarin onuda bir sekilde temin edicem..Senin pirasa yemegi gibi olmus onun yendigine eminsin degilmi? Birde irmik lapasi yenilebilir diyordu bugun irmikte aldim ki hiç sevmem irmik ama tok tutar diye dusundum...

Bugunum cok guzel gecti kendimede hakimim hiçbir terslik olmadi...Insallah yarinda boyle gecer...

Sadece cok sivi alamadim belki simdiden sonra yesil cay icerim emzeiriyorumda kizimi sutum azamlasinda..

Evet bildiğin pırasa sadece az pişecek biraz diri yani marankinin tarifi öğle yemeği için önerisiydi hatta yarına da kaldı yarın da ondan yemeyi düşünüyorum

bu arada benim günümde iyi geçti ama çok erken uykum geldi vakit geçmiyor sanki

ben de hiç sıvı ihtiyacı hissetmiyorum 3 bardak yeşil çay içtim gün boyu su neredeyse hiç içmedim sakıncası var mı acaba

valla bebekle helal olsun sana :nazar:nasıl yapıyorsun benim niyetim de bu temizlikten sonra yeniden anne olmak kısmet:emir_bebek:

Evet bildiğin pırasa sadece az pişecek biraz diri yani marankinin tarifi öğle yemeği için önerisiydi hatta yarına da kaldı yarın da ondan yemeyi düşünüyorum

bu arada benim günümde iyi geçti ama çok erken uykum geldi vakit geçmiyor sanki

ben de hiç sıvı ihtiyacı hissetmiyorum 3 bardak yeşil çay içtim gün boyu su neredeyse hiç içmedim sakıncası var mı acaba

valla bebekle helal olsun sana :nazar:nasıl yapıyorsun benim niyetim de bu temizlikten sonra yeniden anne olmak kısmet:emir_bebek:

Valla ben gecen bu temizlikten sonra hamile kaldim zaten dusunmedigim halde hemde...Insallah seninde guzel haberlerini aliriz...Allah tez vakitte sanada anneligi nasip etsin hayirli evlatlarin olsun... :))

Sanada kolay gelsin canim..Bence bisiler yemeye dikkat et sivida cok al ben oyle yapmadim gecen ay basagrisi oldu bende felaket sekilde biraktim...Bu sefer agrisada ilac icip tamamliyicam Allah nasip ederse insallahhhhhhhhhhhhhhh................

sana da kolay gelsin umarım iyi gider sonu da güzel olurvereliniortak

çok teşekkürler arkadaşlar
şu dakikaya kadar güzel gitti
sabırlıyımdır :)
öğlen bişeyler yiyememem dışarda oluşumdandı ama
yarın inş. düzenli şekilde yiyeceğim
öğlen ne yapıp yesem diye dşünüyorum ama :S

bir arkadaşım patates haşlaması önerdi
patates yeniyor muydu yaa?

Yeniyor sanirim patates ben gecen seferde patates salatasi yapip yemistim bayada tok tutuyordu... :)))))))))))

Albesecim yaa bundan sonra hangi tarihte yapılcak bilgilendiğin bir yer var sanırım. Ben pazartesi sanıyordum ve malzemelerimi alamamıştım. Birde yeni düşük yaptım vücudum çok yıprandı die hemen yapma dedi bi kaç kişi. Onun içinde başlayamadım hemen .

Bu haftadan sonra hangi tarihlerde başlayacak acaba? bilgin oluyormu?.

Albesecim yaa bundan sonra hangi tarihte yapılcak bilgilendiğin bir yer var sanırım. Ben pazartesi sanıyordum ve malzemelerimi alamamıştım. Birde yeni düşük yaptım vücudum çok yıprandı die hemen yapma dedi bi kaç kişi. Onun içinde başlayamadım hemen .

Bu haftadan sonra hangi tarihlerde başlayacak acaba? bilgin oluyormu?.

Canim kasimdada var yeniden tarihine bakarim ben bugun yazarim sana....Bende daha yeni dogum yaptim herkes temizlenmistir vucudun dedi ama ben ilk yaptigimdaki kadar enerjik ve saglikli bulmuyorum kendimi o yuzden yapmaya karar verdim henuz bebegim iki aylik bile olmadi... :))) Yinede sen bilirsin...

merhaba, ben marankinin kampına katılmıştım, gercekten bedenim de temizlenmisti
cok sancılı adetlerim agrısı cok hafiflemişti ancak beden temizligi yaparken kesinlikle patates filan yemeyin, onemli olan bagırsakları bosaltmak
patates zaetn kabızlık yapar.. baska bir doktor da bana sadece 7 gun boyunca sebze suyu meyve suyu ic dedi, hatta mumkun oldugu kadar ac kalmanız onemli
ne kadar cok ackalırsanız o kadar iyi sonuc alırsınız, saın tok tutacak seyler yemeyin,
meyve suyu mıdeden direk bagırsaklara gectigi ve mideyi calıstırmadıgı icin cok iyi bir secim.

sebze yemegi bile yenmemeli..,

bir de hergun lavman yapmak zararlı olabilir. bagırsaklardaki yaralı bakterileri de atıyorsunuz.. sadece sebze meyve suyu icip son 3 gun lavman yeterli diye biliyorum.

onemli nokta meyve suyu taze sıkılmış olmalı, hemen 30 dk. iöinde tuketilmeli.. sorularınız varsa cevaplayabilirim, marankinn kampına katılmış biri olarak

Canim kasimdada var yeniden tarihine bakarim ben bugun yazarim sana....Bende daha yeni dogum yaptim herkes temizlenmistir vucudun dedi ama ben ilk yaptigimdaki kadar enerjik ve saglikli bulmuyorum kendimi o yuzden yapmaya karar verdim henuz bebegim iki aylik bile olmadi... :))) Yinede sen bilirsin...

Canım benim çok saol. Ben düşük yapalı bu gün bir hafta diycek daha.. Canım Allah bebeğinide size bağışlasın anneli babalı büyüsün inş. :)):ecrin_bebek:

kızlar dün misafirim vardı başlıyamadım.Bu sabah meyve sularımı içerek başladım.Bana en zor gelen kısmı bu sular.ıstifra etmemek için zor duruyorum.Pancarın kokusu hala burnumda.Aç kalmaya razıyım zaten geçen seferde bu karışımı içememiştim.Eşimle birlikte yapıyoruzBana destek amacı ile başladıPekde bi rahat içti meyve sularını .:umursamaz:

kızlar dün misafirim vardı başlıyamadım.Bu sabah meyve sularımı içerek başladım.Bana en zor gelen kısmı bu sular.İstifra etmemek için zor duruyorum.Pancarın kokusu hala burnumda.Aç kalmaya razıyım zaten geçen seferde bu karışımı içememiştim.Eşimle birlikte yapıyoruzBana destek amacı ile başladıPekde bi rahat içti meyve sularını .:umursamaz:

Valla al bendende o kadar simdi ictim sebze suyunu midem allak bullak oldu..Birde ben oyle yudum yudumda icemiyorum bir kerede iki kerede içtim içtim yoksa kalir....Oruc daha kolay geliyor bana bu temizlikten inan...Pancar cok agir en faydalisida oymus ama herkesin harci degil onun suyunu icebilmek...akannehir akannehir

Back
X