Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
merhaba, ben marankinin kampına katılmıştım, gercekten bedenim de temizlenmisti
cok sancılı adetlerim agrısı cok hafiflemişti ancak beden temizligi yaparken kesinlikle patates filan yemeyin, onemli olan bagırsakları bosaltmak
patates zaetn kabızlık yapar.. baska bir doktor da bana sadece 7 gun boyunca sebze suyu meyve suyu ic dedi, hatta mumkun oldugu kadar ac kalmanız onemli
ne kadar cok ackalırsanız o kadar iyi sonuc alırsınız, saın tok tutacak seyler yemeyin,
meyve suyu mıdeden direk bagırsaklara gectigi ve mideyi calıstırmadıgı icin cok iyi bir secim.

sebze yemegi bile yenmemeli..,

bir de hergun lavman yapmak zararlı olabilir. bagırsaklardaki yaralı bakterileri de atıyorsunuz.. sadece sebze meyve suyu icip son 3 gun lavman yeterli diye biliyorum.

onemli nokta meyve suyu taze sıkılmış olmalı, hemen 30 dk. iöinde tuketilmeli.. sorularınız varsa cevaplayabilirim, marankinn kampına katılmış biri olarak

Patatesle ilgili bilgi için tesekkurler..Birde kepekli ekmek veriyorlarmis sanirim kamplarda dogrumu..? Hiçbir konusmasinda patatesle alakali birsey soylemedigi için bende yenilebilir diye dusunuyordum aslinda... Birde irmik lapasi hakkinda bilginiz varmi?

kepekli ekmegi sadece dogu bolgesinden gelen 2 cifte vermisti maranki ilk 2 gun 1 er dilim. baska kimseye vermedi. Irmik lapasını duymadım.

kırmızı pancar icin baska bir doktor bana 50 gramdan basla havuc suyu ile karistir dedi.ilk baslarda mide bulantısı ve bas donmesi yapabilir, sonra alısırsın dedi. kanserli hastalara filan da veriyor. organları temizleyici fevkalade birsey.
elma suyu da katılabilir ama tek cesit elma olacak ya kırmızı ya yesil. ama asıl onemli olan mumkun mertebe ac kalmak. Eşi elmas maranki bile halsiz dusmustu bayagı. bunlar normal..

bendeki kitabdan bazı notlar aktarayım.

- temizligin yapılacagı aksam saat 17.00 den sonra hicbirsey yenilmez ve icilmez.
- Saat tam 19.00 da sag tarafına karaciger uzerine ılık su torbası koyularak yatılır(su torbası sıcak olmamalı)
- 50 gram sızma zeytinyagı 50 gramn limo suyu ile karsitirilip yudum yudum icilir. 15 dk.lık aralıklarla bu işlem tekrarlanır
- toplam icilmesi gereken zeytinyagı 250 gram, limon suyu 250 gramdır.
- orta boylu ve orta kilolu insanlar icin 250 gram zeytinyagı+250 gram limon suyudur.
- boylu ve kilolu insanlar icin 300 gram zeytinyagı+300 gram limon suyu
- kısa boylu zeyıf ve genc olanlar, 50 kilodan agır olmayanlar icin 200 gram zeytinyagı+200 gram limon suyu yeterlidir.

limon suyu her defasında iciliken taze sıkılmalıdır.(50 ser gramlık yapıp yudum yudum iciyoruz ya)

- eger yag icme esnasında mide bulanırsa agzı acıp derin derin nefes alıp vererek, yutmamak ve emmemek kaydıyla nane veya ayva cignenerek bulantı durdurulabilir.

yag icme araları

bendeki kitabdan bazı notlar aktarayım.

- temizligin yapılacagı aksam saat 17.00 den sonra hicbirsey yenilmez ve icilmez.
- Saat tam 19.00 da sag tarafına karaciger uzerine ılık su torbası koyularak yatılır(su torbası sıcak olmamalı)
- 50 gram sızma zeytinyagı 50 gramn limo suyu ile karsitirilip yudum yudum icilir. 15 dk.lık aralıklarla bu işlem tekrarlanır
- toplam icilmesi gereken zeytinyagı 250 gram, limon suyu 250 gramdır.
- orta boylu ve orta kilolu insanlar icin 250 gram zeytinyagı+250 gram limon suyudur.
- boylu ve kilolu insanlar icin 300 gram zeytinyagı+300 gram limon suyu
- kısa boylu zeyıf ve genc olanlar, 50 kilodan agır olmayanlar icin 200 gram zeytinyagı+200 gram limon suyu yeterlidir.

limon suyu her defasında iciliken taze sıkılmalıdır.(50 ser gramlık yapıp yudum yudum iciyoruz ya)

- eger yag icme esnasında mide bulanırsa agzı acıp derin derin nefes alıp vererek, yutmamak ve emmemek kaydıyla nane veya ayva cignenerek bulantı durdurulabilir.

yag icme araları

Hele bir su zeytinyagi gunune gelelimde onu o zaman dusunucem ben.. :)) Televizyoklarda surekli ac kalmak yok diyor Maranki o yuzden cabuk ogutuleceks eyleri yemenin sakincasi olmaz saniyorum yoksa halsiz kalinir en azindan ben kendi adima yaziyim 2 aylik bile olmayan surekli ilgi alaka emmek isteyen bir bebegim var var ilk okula ve anaokuluna giden 2 cocugum ve calisan esim var..Hepsini idare edebilmem icin ayakta ve saglikli olmam lazim...Ben ac kalamam haa agir seyler yasak seyler yemem ama mecburen bisiler yerim bebegimi dusunmek zorundayim..

Zeytinyagini ben gecen sefer limonla karistirip icmistim ama yudum yudum icmedim o sekilde hayatta icemem karistirip kamisla 3-4 kerede ictim o bile buyuk basari benim için.. :))) Gercekten zor ama insallah bitiricem bir sekilde... Yanliz su nane ve ayva olayi cok hosuma gitti bunu yanimda hazir bulundurucam zeytinyagini icerken...Tesekkuler..

Ben bu kez maalesefki başlayamadım. ıki ay önce mide tedavimi bitirdim ama çok fazla açlığa dayanamıyorum. Özellikle işyerinde tüm enerjim bitiyor ama sadece sebze, meyve suyu karışımını bağışıklığı güçlendirsin diye sabahları bir süre içmeyi planlıyorum.

maranki tv de saba tümer in proğramında ,lk 3 gün 1 dilim kepek ekmeği yenilebilir dedi.Hatta lahana yla ilğili bir tarif verirken başemal sostan bahsetti Neyi nasıl yapacağımı şasırdım.

maranki tv de saba tümer in proğramında ,lk 3 gün 1 dilim kepek ekmeği yenilebilir dedi.Hatta lahana yla ilğili bir tarif verirken başemal sostan bahsetti Neyi nasıl yapacağımı şasırdım.

Ayy lahanali tarif nasildi keske alsaydin lahana aldim en kucugu bile o kadar buyukki napicam ben o kadar lahanayi besamel sosluysa yenir lahanada olsa... :)) Yanliz besamel sosta sut var nasil olcak o sos?

Ben bu kez maalesefki başlayamadım. İki ay önce mide tedavimi bitirdim ama çok fazla açlığa dayanamıyorum. Özellikle işyerinde tüm enerjim bitiyor ama sadece sebze, meyve suyu karışımını bağışıklığı güçlendirsin diye sabahları bir süre içmeyi planlıyorum.

Gecmis olsun canim...Allah sifalar versin...

Valla ben gecen bu temizlikten sonra hamile kaldim zaten dusunmedigim halde hemde...Insallah seninde guzel haberlerini aliriz...Allah tez vakitte sanada anneligi nasip etsin hayirli evlatlarin olsun... :))

sağolasın alsebe hayırlısı diyelim

ben şu lavman işini bugün de çok az bekletebildim acaba onunda faydası olurmuCADIARZU2-3 dakika falan

bir de benim her yerim ağrıyor bugün kollarım, sırtım ,bu iyi bir şey sanıyorum öyle fazla da acıkmıyorum

yapanları tebrik ediyorum. iyi cesaret.
10 günün sonundaki gelişmeleri merak ediyorum. tam olarak nasıl bir sonuç elde ettiniz. bir de bir su bardağı zeytin yağını nasıl içtiniz. mide şikayeti olmadı mı?
bağırsaklarınızın temizlenmesi nasıl oldu

yapanları tebrik ediyorum. iyi cesaret.
10 günün sonundaki gelişmeleri merak ediyorum. tam olarak nasıl bir sonuç elde ettiniz. bir de bir su bardağı zeytin yağını nasıl içtiniz. mide şikayeti olmadı mı?
bağırsaklarınızın temizlenmesi nasıl oldu

Canim sonuclari yazmistik zaten biz faydasini gormesek zaten inan yapmak zor is...Zeytinyagini limonla karistirip ben kamisla cam kenarinda ictim...Zaten sabahlari sebze suyunu icince alisiyorsun herhalde kotu seyler icmeye ya zeytinyagi zor olmadi korktugum kadar.. :))))

Mide sikayeti olmadi ama ben birkac saat sonrasinda cikarttim...
Bagirsaklarin temizlenmesine gelince yaparken dokuluyordu bisiler..O sitesindeki resimlerde dokulen seyler gercekten dokuluyor diyim sana..Tabii hepsi degilde bazilari dokuluyor....

Alsebe - 2 aylik bile olmayan surekli ilgi alaka emmek isteyen bir bebegim var demissin.

Emziren anneler icin, zeytinyagı icildigi gun saat 23.00 den sabah 11.00 e kadar bebegi emzirmemeli,

sütünü sagarak atmalı diyor bendeki kitapda. Eger ertesi gun halsizlik veya mide bulantısı gibi

rahatsızlıklar devam ederse, bu durum temizlenme işleminin devam ettigine ve vücudun icindeki

zehirleri atmayı sürdürdügüne isarettir.Boyle bir durumda anne iyilesene kadar bebegi emzirmemelidir.

Bebege 100 gram ılık suya 1 ca kasıgı dogal bal karıstırarak 4saat arayla 2 defa verilebilirmiş.

Aclık icin elmas Maranki demisti ki en guzel tedavi metodu ac kalmaktır diye. Hasta hucreler yok oluyormus. Ahmet Maranki televizyonda herseyi acıklamamıyor, cok tepki alıyor ama yurtdısında bu detokslar, lavmanlar cok yaygın. Aclık merkezleri bile var

Ayrıca halsizlikler, mide bulantıları, vucudn agrıması vucudun hasta hucreleri yok ettigine isaret. yırtıcı

hayvanlar yaralandıkları zaman hicbirsey yemezlermis

Alsebe - 2 aylik bile olmayan surekli ilgi alaka emmek isteyen bir bebegim var demissin.

Emziren anneler icin, zeytinyagı icildigi gun saat 23.00 den sabah 11.00 e kadar bebegi emzirmemeli,

sütünü sagarak atmalı diyor bendeki kitapda. Eger ertesi gun halsizlik veya mide bulantısı gibi

rahatsızlıklar devam ederse, bu durum temizlenme işleminin devam ettigine ve vücudun icindeki

zehirleri atmayı sürdürdügüne isarettir.Boyle bir durumda anne iyilesene kadar bebegi emzirmemelidir.

Bebege 100 gram ılık suya 1 ca kasıgı dogal bal karıstırarak 4saat arayla 2 defa verilebilirmiş.

Aclık icin elmas Maranki demisti ki en guzel tedavi metodu ac kalmaktır diye. Hasta hucreler yok oluyormus. Ahmet Maranki televizyonda herseyi acıklamamıyor, cok tepki alıyor ama yurtdısında bu detokslar, lavmanlar cok yaygın. Aclık merkezleri bile var

Ayrıca halsizlikler, mide bulantıları, vucudn agrıması vucudun hasta hucreleri yok ettigine isaret. yırtıcı

hayvanlar yaralandıkları zaman hicbirsey yemezlermis

Ayy ne diyorsun sen yaaa..O gece emzirilmeyecekmi simdi? Bunu bilmiyordum ben...O buyuk bir problem benim için...Bunu hiç duymadim....Eyvahlar olsun.............!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bilgi almak için telefonlari bulamiyorum bilen varsa yazabilirmi bana bu konuyu sormam lazim benim....

Bendeki kitapta oyle yazıyor, sütte bebek icin zararlı maddeler olabilir. sonucta vucut kendini temizliyor. Hatta kitapta karaciger temizlendikten sonra, hazmolamayan ve deri altında, kaslar arasında depolanan ve yıllarca saklanan yag kalıntılarını(margarin ve transgenik yaglar) kan vasıtasıyla yani sivilce ve cıbanlarla dısarı atmaya calısır.

bir de gecen aylarde beden temizli yapanların bazılarında birsey cıkmamıs acaba saglıklı mıyız demisler.
bu tedaviden sonra birsey cıkmaması mumkun degil..biz cok yanlıs besleniyoruz. hicbirsey cıkmamıssa karaciger cok zehirli demek ya da bazı seyleri yanlıs yaptılar.

hicbirsey cıkmaması icin o kisi sadece cig besleniyorsa bu normal.. Raw foodcular gibi.. veya kan grubuna gore beslenmeli ya da her ogun sadece tek cesit ve tamamen dogal yenmeli.. yoksa mumkun degil. Hangimiz boyle yapıyorz acaba?

Bendeki kitapta oyle yazıyor, sütte bebek icin zararlı maddeler olabilir. sonucta vucut kendini temizliyor. Hatta kitapta karaciger temizlendikten sonra, hazmolamayan ve deri altında, kaslar arasında depolanan ve yıllarca saklanan yag kalıntılarını(margarin ve transgenik yaglar) kan vasıtasıyla yani sivilce ve cıbanlarla dısarı atmaya calısır.

bir de gecen aylarde beden temizli yapanların bazılarında birsey cıkmamıs acaba saglıklı mıyız demisler.
bu tedaviden sonra birsey cıkmaması mumkun degil..biz cok yanlıs besleniyoruz. hicbirsey cıkmamıssa karaciger cok zehirli demek ya da bazı seyleri yanlıs yaptılar.

hicbirsey cıkmaması icin o kisi sadece cig besleniyorsa bu normal.. Raw foodcular gibi.. veya kan grubuna gore beslenmeli ya da her ogun sadece tek cesit ve tamamen dogal yenmeli.. yoksa mumkun degil. Hangimiz boyle yapıyorz acaba?

Yazdigin (sutle alakali olan yani) mantikli aslinda...Ben son gunu yapamam o zaman benim kizim emmeden durmaz hayatta..hatta benim yarin sinavim var yarin 4 saat surebilecek nasil sorun cikartmaz diye az once konuda actim...O zaman emzirenler için boyle boyleee diye ayri bir sekilde acmalari lazimdi ben yapip yapip emziriyorum bebegimi bak karin agrisi falan ondanmi oluyor acaba diye simdi pipiriklendim....

Ayy lahanali tarif nasildi keske alsaydin lahana aldim en kucugu bile o kadar buyukki napicam ben o kadar lahanayi besamel sosluysa yenir lahanada olsa... :)) Yanliz besamel sosta sut var nasil olcak o sos?

o tarifi ben de dinledim yalnız o şifalı yemek tarifi idi bence bu programa uygun değil ben az önce lahanadan yemek yaptım soğan sarımsak az zeytinyağda çevir sonra 1havuç lahana üzerine domates koyup 5 dakika düdüklüde pişirdim ama daha yemedimcokacimcoookcokacimcoook

alsebe ondan olmsı muhtemel. dedigin gibi belirtmeleri gerekiyor.

bir de bebekler icin

- Bebegi emzirdikten sonra aglatmak, hareket ettirmek ve asırı sallamak zararlıdır, hazım bozulur mide ve bagırsaklarda gaz olusur.
- Bebek sık sık yani 2-3 saatte bir azar azar emzirilmeli. bu sekilde bebek sütü daha kolay hazmeder.
- Asırı emilen sütün hazmı zordur. bu sebeple bebeklerde kusma ve gaz sancısı görülür
- Bebeklerde gaz ve karın sismesi annesin karisik ve bozuk yemek yemesinden olabilir(asırı pismis sebze, ısıtılmış yemek vs kastettigi)

benim doktorum yemekler arasına en az 5 saat koy dedi. Yemeklerden 5 saat sonra meyve yiyebiliyorsun.Oncesinde degil, mayalanmaya sebep oluyor.

bir seferde tek cesit meyve yenmeli.. 2 meyve arası 1 saat olabilir.Ancak sebze yemeklerden hemen sonra da tuketilebilir.

diye yazıyor kitapta..

yalnız sen son gun zeytinyagı icmeyip lavman yapmazsan karaciger temizlemen tamamlanmıs olmaz, organları rahatlatmıs olursun sadece..

Back
X