Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
benımde bugun 4 gunum hıc lavman yapmadım bugun alıp yapıcamsalata ve sebze haslaması dısında hıc bır sey yemedımm sabah kesme seker buyuklugunde puaca ısırdım pışmanim

canım benim olsun çok büyük bişey diil sonuçta bak öyle kaçamakların önüne geçmek için hememn eline bi salatalık na bileyim bi mandalina al badem ceviz ya canım sebze çorbasıda içebilersin bende dün lavman ypamadım hep dışardaydım üzülrüm sinameki içtim bende ama bugaün yapıcam hemen eve gidicem işten sonraa ayyy çok açımm ama yaa normaldede iştahlı birisi diilim ama ayy yasaklar insani acıktırıyor:)

bende cok acıkıyorum
saat 1.30 ben hala s sebzelerımı sıkıp ıcmedım bıle pancarın toprak kokusu hıc hosuma gıtmedıı ama az kaldı ınsallah faydasını gorucez nıye kımsecıkler yokk

canım vallahi kimsecikler yok evet çok faydalı oluyor önce yaptınmı bilmiyorum ama ben bir kez daha yaptım canım yanlız sebze meyve suyunda saatlere dikkat etmek gerekiyo ahmet hocanın internet sitesinde saatler varcanım peki lavman yapabildin mi ben dün yaptım çok şükür minik siyah parçacıklar döküldü benden az kaldı son 4 gün işallah :) lavman yaparken içine sirke ve limon koyuyorum ben mikropları öldürüyormuş bu arada sen kilo verdin mi canım ben sanırım 2 yada 3 kilo verdim vucudumdan anlıyorum şuan en çok çekindiğim cuma günün içilicek o zeytinyağı limonn :))

günaydınnnn kozmikçelerrr nerelerdesinizzz :))) lavmanı yaptım dün inanılmaz bir bağırsak boşaltımı oldu çok fazla oldu diğer günlere ggöre veee az kaldııı

başakcım canım allah şimdiden kolaylık versin bitanem vallahi şuan son sınırlarımı zorluyorum:))) ben bi kez daha yapmıştım fakat bu kadar zorlanmamıştım canım yanlız anladımki aç kalmamamk gerekiyor zorlandığın an ağzına bişeyler atmak gerekiyor bu kez az yedim sanırım ondan oldu zor geçiyo ama şifa bulucaz biliyorum canım benden minik siyah parçalar döküldü zaten hep çiğ şeyler yediğimiz için devamlı lavaboya gidiyorum lavmanıda yapınca mide hep boş:) aslında cuma son ama cumarteside yapmayı düşünüyorum tam temizlenme açısından canım

gelişmeleri direkt görmek size daha da şevk veriyordur eminim beden temizliği günlerinde dışarı çıksak acaba tansiyonumuz falan düşer mi, dersaneye gidiyorum ben sıkıntı olur mu onu merak ediyorum :44:

canım yağ ve limon cuma diilmiydi birde akşam içilicek gündüz diil ki canım neyse artık peki nasıldı canım bişeyler çıktımım senden bende bugün akşam içicem işallah

başakcım canımm evet gelişmeler var çok şükür ama açlık hat safada :) tansiyonun düşmez canım normal hayatına devam edebilirsin yanlız yiyeceklerinide hep yanında ğötür ve asla aç kalma aç kalmak hem bünyeyi zayıflatıyor hemde her an temizlikten vazgeçmek istiyor insan benim hiç kaçamağım olmadı bol kuruyemiş ve taze mayve ye canım aralarda

kimsecikler yazmamış ben yazayım yaptım temizliğimi ve bitti ve yanlışlıkla fazladan bir gün yapmışım yani toplamda 9 gün oldu içimde kötü olan ne varsa çıktı çok ferah rahatım ayrıca bence insanlar yediklerinin kıymetini bilmeli ve çok yemek yorgunluk baş ağrısı yapıyormuş bunu anladım

ayın 20 sı 27 arası tekrar varmıs ben bı daha yapmak ıstıyorum ama bır hafta arayla yapmak vucudu nasıl etkıler acaba bılgısı olan varmı

bende 27de başlayacağım, salı günü alışveriş yapacağım kızlar, neler almam gerek yeşillik,kuru yemiş ne almam lazım liste yapacağım yardımcı olunnn

canım sabah için pancar tabe kırmızı olanından tüm yeşillikleri alabilirsin maydonoz tere roka salatalık sonra yeşil elma canım kuruyemişte al ama çiğ olanlarından almanı tavsiye ederim sanra bütün mevsim sebzeleri canım

bugün itibariyle detoksa başladım ilk gün sabah lavman yapılacakmış ama uyanamadım 5te akşam yapsam da olur sanırım, yani detoks boyunca akşamları yapsam olur mu çok merak ediyorumm

canım ben lavmanı hep akşam yapmıştım işte olduğum için sadece son gün sabah yapmıştım

bende öyle yapmayı düşünüyorum canım, sabah zor oluyor, akşam kaçla kaç arasında yapmam gerek acaba yatmadan hemen önce mi yapsam:18:

canım hele sen bittiğinde bir gör kendini tüy gibi hafif olucaksın canım :) bitanem lavman saatli yapılıyor akşam 5-7 arası canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…