Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

ben de başlamayı düşünüyorum

ben bu işe sırf marankinin bir gün televizyonda bağırsaklardaki parazitlerden kurtulma garantisi vermesiyle başladım. bende yıllarca kurtulamadığım her türlü en ağırına varana kadar kullanmadığım ilaç kalmamıştı. bir sene oluyor ve listeyi harfiyen uygulamaya çalıştım sadece şuan net hatırlamıyorum ama bağırsaklara verilen suyu bir miktar az göndermemdi.(sebebi de bu forumu harfiyen okumam ve su göndermeyle ilgili sıkıntı yaşayanları öğrenmemdi) çok şükür kurtuldum bir senedir rahatım. rabbim bir daha göstermesin. tavsiye ederim yapmanızı. uygulama bittikten sonrada bol bol yoğurt tüketmenizi tavsiye ederim. Allah kolaylık versin.(şuan düşünüyorum da büyük cesaret gelmiş yapmışım. çünkü oldukça pinpirikliyimdir:))

yorumları okuyunca midem bulandı (((( kesinlikle yapmayacağım bir kür. Ablam Maranki nin kitabını almıştı, bu temizlenmeyle ilgili bir kürünü yapmıştı sanırım et ve et ürünleri yememişti bir süre sonrasında hastalandı ve çok kötü oldu. Arkadaşlar size tavsiyem bu tarz beslenme genellemeleri herkes için aynı etkiyi yapmayabilir. Bana iyi gelen size alerji yapabilir, dikkatli araştırıp tartıp ölçüp biçmek lazım. herkese iyi haftalar diliyorummmm...

kızlar sanırım 8 kasımda beden temizliği var yine yapanlar varmı aranızda bendede bağırsak sorunları var yapıcam geçer diyorumm

8-15 kasım bende yapmak istiyrum ama lavmansızz istiyorum çünkü ben yapamam öyle lavman falan ... lavmansız olmazmı bu iş?

kızlar antioksidan mide bağırsak sistemlerini boşaltmak vucuttaki fazla suyu atmak için aloe vera suyu var onlardan içerek kilo probleminizden bile kurtulursunuz ...........

canım lavmansız nasıl olur bilmiyorum ama lavman yapmadığında canım hani vuvut temizlenirken pislikler aşağı doğru iniyor ya birisi lavman yapmadan yapmış pislikler aşağıda biriktiği için hastenelik olmuş yani vucudunda kalmış birikmiş sıkıntı yaşamış ama bence o zaman form çayları içilebilir boşaltım için bende yapıcam canım

bu aarada aloa vare suyunu nerden alıyorsunuz kii

kızlar meraba 8-15 kasımdaki detoxu yapacak olan yok mu aranızda? ben yapmayı cok ıstıyorum aslında, şuan konum itibariyle de yapmaya müsaitim- yani evde dinlenebilirim-. ama tek başıma yapmaya biraz korkuyorum, yok mu aranızda yapacak olan??

bende yarın baslamayı dusunuyorum malzemelerımı fılan aldım ama lavman hakında bılgım yokk her gunmu yapılacakk nerden alıyosununuz eczanedenmı

nihancım canım merhaba bende başladım bugün yanlız diilsin:)) hep birlikte yapalım

MERDİYET canım lavman hergün yapılıyor ya sabah 5-7 arası yada akşam 5-7 arası eczaneden yada medikalden alabilirsin canım ben lavmanın yapmak çok istiyorum ama çalışıyorum ama elimden geldiğince hergün yapmaya çalışıcam :))

kızlar nasılsınız ben kahvaltıyı yaptım meyve sularını içtim lavmanı işallah akşam yapabilirim bu arada yeşil çay içiyorum serbest zaten bu arada sanırım çiğ kuru yemişlerde yenilebiliyormuş

27 kasım-3 aralık da kozmik temizlik yapacağım, yapacak arkadaşlar birbirmize yardımcı olalım, ilk defa yapacağım bu lavman nasıl olacak tek başıma bilemiyorum tecrübeli varsa yardımcı olsun lütfen

canım bugün başladı ama kasımın sonundadamı cvar car ise sen o zaman yaparsın bizler yazarız buraya neler olduğunu:) ben 2. kez yapıcam lavmanda çok kolay paketin üstünde anlatıyor zaten hiç korkulucak bişey diil hatta ferahlık rahatlık canlıllık veriyer bağırsaklar temizleniyor

evet bu ay sonunda da varmış, ben 8 kasımı kaçırdım, tecrübelerinizi paylaşın lütfen acemi olanlara yardımcı olursunuz inşallah çok yararlı olur, merakla bekliyorum deneyimlerinizi

başakpamir canım evet sende bu ay sonunda yap mutlaka canım benim 2. günüm dün ilk gün lavman yapamadım malesef ama bugün yaptım tabi şuan çok erken sadece yediklerimi boşaltım oluyor ama sonraki günlerde özellikle 4. günden sonra taşlar yada içimizdeki fazla mikroplar çıkıcak işallah lavmanı yaptım insanın biraz karnı ağrıyor ama sonra geçiyor ralardada çiğ badem yedim yeşil çay içtim sadece salata yedim şimdilik öğünlerde bugün öğlen snaıım sebze çorbası sertbest sebze çorbası içtimm iyi gidiyor şuan :))

2 gun olmasına ragmen hıc lavman yapmadım. meyve suyu harıcınde bı seyde yedım sayılmaz kuru yemıs fılan kucucuk bı karnabahar hasladım onu yedım yesıl cay ve su ama bugun oglenden sonra sol tarafımda bı agrı benı kıvrandırdıı acıle gıttım ve dr ıdrar yolların ıltıhaplı ve tas dusuruyosun dedıı acaba bu detoksun etkısımı

canım benim geçmiş olsun işallah onun etkisiyle sağığına kavuşur şifa bulursun bir an önce ama lavmanıda yapmalısın canım çünü yapılmadığında sakıncalı oluyormuş en azından bir gün yap bigün yapma canım ben korkudan ilk gün sinameki içtim 2 gündürde yapıyorum lavmanı işte

günaydınn kızlarr neden kimsecikler yokkk bi ben mi yapıyorum ki 4. gün baş dönmeleri başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…