Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Kolay gelsin canim senden baska yapan yok sanirim..Tek kalmissin ama yilma... :) Tekrar kolay gelsin Allah sifasinida versin...

Ben de yapmak istiyorum kozmik beden temizliğini ama bazı sorularım olcak. Mesela lavman setini nerden satın alıyosunuz?Fiyatı ne civarda? Her sabah lavman yaparken yeni bir set mi kullanıyorsunuz?

Yiyecek içecek listesini okudum ama biraz karışık. Kısaca açıklama yaparsanız çok sevinirim kızlarrrr

Ben de yapmak istiyorum kozmik beden temizliğini ama bazı sorularım olcak. Mesela lavman setini nerden satın alıyosunuz?Fiyatı ne civarda? Her sabah lavman yaparken yeni bir set mi kullanıyorsunuz?

Yiyecek içecek listesini okudum ama biraz karışık. Kısaca açıklama yaparsanız çok sevinirim kızlarrrr

lavman setini eczanelerden yada medikallerden bulabilirsin 3 yada 5 tl bişey aynı setle yapıyorsun yanlız eczaneler işte bunun suyu hazır içinde falan diyolar başka türde gösteriyorlar siz içine suyu kendiniz koyacaksınız alırken ona dikkat edin serum torbası gibi bişey olacak marankinin sitedede varr resimleri

Düşük tansiyon, alerji, ..vs gibi çeşitli hastalıkları olan kişilerin dikat etmesi gerekiyormuş.
Benim kronik alerjim var karaciğerim zorlanıyor. Doktorum izi vermedi kesinlikle.
Detoks amaçlı içtiğim karışık bitki çayı ile bağırsaklarım çok fazla çalışmış ve alerjim tetiklenmişti.
Doktorum o zaman kesinlikle tavsiye etmediğini söyledi..
Aslında çok niyetine girmiştim, Sayın Maranki'nin söyledikleri mantıklı geldi fakat cesaret edemiyorum..

lavman setini eczanelerden yada medikallerden bulabilirsin 3 yada 5 tl bişey aynı setle yapıyorsun yanlız eczaneler işte bunun suyu hazır içinde falan diyolar başka türde gösteriyorlar siz içine suyu kendiniz koyacaksınız alırken ona dikkat edin serum torbası gibi bişey olacak marankinin sitedede varr resimleri

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım.
Eşim bi türlü anlamak istemiyo neden yapmak istediğimi. Saçma sapan şeylerle uğraşma dedi. Hele lavman olayına iyice köpürdü. Diyet yapmak istiyosan yap ama bunu kabul etmem dedi.
Ondan gizli de yapamam ki...Sonuçta aynı evde yaşıyoruz. Sabahın köründe lavman yapçak olsam, farkına varır.Akşam da yapsam anlar, çünkü tam işten geldiği saate denk geliyo.Offff
Neyse....Yapanlara sağlıklı günler diliyorum.....

kızlar ben az önce yaptım ilk lavmanımı ve dolayısıyla da ilk beden temizliğime başlamış bulunuyorum. ilk defa yaptım hayatımda lavmanı. kendi kendime yaptım, eşimi uyandırmadım :)) sonuçta ne olacağını bilemedim ama çok korkardım bundan da öyle korkulacak bişey değilmiş. önce yarım litreyi doldurdum lavmana, onu yaptım. gözlerime inanamadım, küçük küçük parça parça dışkılar çıktı, sonra 1,5 litreden yaptım. maranki en az 5 dk beklemesi gerekir vücutta suyun diyor ma bu gün ben bekletemedim, refleks olarak doğru tuvalete koştum, eve yapmayım diye :(( o da çok ilginçti ince ince jel gibi bişeyler çıktı, çok garip, bişeyler çıkar diyodular okuyorduma am ilk yapmada çıkar mı acaba???

Düşük tansiyon, alerji, ..vs gibi çeşitli hastalıkları olan kişilerin dikat etmesi gerekiyormuş.
Benim kronik alerjim var karaciğerim zorlanıyor. Doktorum izi vermedi kesinlikle.
Detoks amaçlı içtiğim karışık bitki çayı ile bağırsaklarım çok fazla çalışmış ve alerjim tetiklenmişti.
Doktorum o zaman kesinlikle tavsiye etmediğini söyledi..
Aslında çok niyetine girmiştim, Sayın Maranki'nin söyledikleri mantıklı geldi fakat cesaret edemiyorum..

Canim bence sen onlara bir mail at asistani donuyor genelde cevapliyor yani...Iyice acik bir mail at durumunu bildir...

kızlar ben az önce yaptım ilk lavmanımı ve dolayısıyla da ilk beden temizliğime başlamış bulunuyorum. ilk defa yaptım hayatımda lavmanı. kendi kendime yaptım, eşimi uyandırmadım :)) sonuçta ne olacağını bilemedim ama çok korkardım bundan da öyle korkulacak bişey değilmiş. önce yarım litreyi doldurdum lavmana, onu yaptım. gözlerime inanamadım, küçük küçük parça parça dışkılar çıktı, sonra 1,5 litreden yaptım. maranki en az 5 dk beklemesi gerekir vücutta suyun diyor ma bu gün ben bekletemedim, refleks olarak doğru tuvalete koştum, eve yapmayım diye :(( o da çok ilginçti ince ince jel gibi bişeyler çıktı, çok garip, bişeyler çıkar diyodular okuyorduma am ilk yapmada çıkar mı acaba???

Gecmis olsun belkide cikar ilk yapmada...Ciktiysa gozun aydin..Allah sifasini versin insallah...Bu ayin 31 inde bende yapicam insallah..Bir aksilik olursa araliktakinde yapicam ama bir an once yapip atlatmak istiyorum..Bu ayin sonunda yapicak olan varmi arkadaslar. Grup olalim?

slm kızlar konuya ilgili 55 sayfa yazı okudum artık boynum ağrıdı zaten karar verdim gibi bişey yalnız zeytinyağı limon karışımına fena takıldım yasakkelime onu atlatırsam yapmayı düşünüyorum bende egzama ,hemoroid var acaba oumlu etkilenirmiyim bilemiyorum

slm kızlar konuya ilgili 55 sayfa yazı okudum artık boynum ağrıdı zaten karar verdim gibi bişey yalnız zeytinyağı limon karışımına fena takıldım yasakkelime onu atlatırsam yapmayı düşünüyorum bende egzama ,hemoroid var acaba oumlu etkilenirmiyim bilemiyorum

Egzamayı bilmiyorum ama bende de hemoroid vardı beden temizliğinden sonra tamamen geçti. Limon zeytinyağı karışımını içerken ben hiç etkilenmemiştim zorlanmadım ama geceyarısı çok fena başdönmesi ve ağrılarla uyanmıştım. Sonradan okuduğuma göre bu karaciğerde çok fazla birikmiş toksik maddenin dışarı atılması yüzündenmiş. Bu defa daha rahat geçer herhalde diye umut ediyorum

beden temizliği kimse yapmayacak sanırım zira hala kimse bişey yazmıyor yani bi hazırlık göremedim ben yarın başlıyorum nasipse bugünden ne varsa yiyorum canım ne çekiyorsa...:1:

Kizlar benim temizlik birdahaki aya kaldi kizim hastalandi..Agzi oldugu gibi yara ve sisti ilac kullaniyoruz kucaktan inmiyor..Su anda kendimi dusunemiycem yani...Insallah birdahaki aya kismetse yapicam..Cok istiyordum bu ay yapip atlatmayi..

beden temizliği kimse yapmayacak sanırım zira hala kimse bişey yazmıyor yani bi hazırlık göremedim ben yarın başlıyorum nasipse bugünden ne varsa yiyorum canım ne çekiyorsa...:1:

Canim bence yeme..Ben 1 hafta oncesinden eti falan kesmeyi dusunuyorum oncesinde kendimi hazirliycam yani..

Canim bence yeme..Ben 1 hafta oncesinden eti falan kesmeyi dusunuyorum oncesinde kendimi hazirliycam yani..

maalesef ne varsa yedim et dersen 2 gündür sarma da kıyma vardı onu yedim ama tavuğu 1 haftadır ara ara yedim yoğurt yumurta ne varsa yiyordum aslında ben beden temiziği yapma kararını yeni aldım o nedenle beslenmem normal şeklindeydi. artık nasip bakalım neler yaşayacağız inşallah bu işten sağlıkla ayrılırım. ama bişey sorcam size daha önce yaptınız sonuçta:) sabah meyve sebze suyu öğlen sebze haşlaması bunu ben buharda yapcam akşam yemek yerine sadece salatamı yicez salataya ne koyucam mesela çiğ soğan yenilir mi az yemek gerekiyormuş ama ne kadar az ben yeşil salata çok severim az a elim gider mi bilmem ayrıca salatadan sonra yatana kadar bişey yemicez mi cevaplarsanız sevinirim

Kizlar benim temizlik birdahaki aya kaldi kizim hastalandi..Agzi oldugu gibi yara ve sisti ilac kullaniyoruz kucaktan inmiyor..Su anda kendimi dusunemiycem yani...Insallah birdahaki aya kismetse yapicam..Cok istiyordum bu ay yapip atlatmayi..

bu arada geçmiş olsun Allah şifa versin kızınız kaç yaşında bademcikler şiştiyse zencefil bal karışımını kaşıkla verin ağzında yara varsa karanfil çiğneyecek yaştaysa yaraya iyi gelir acil şifalar...

slm kızlar ben sabah sebze meyve suyumu içtim ıspanak,pancar, elma ve havuç suyu gayet lezizdi. acıktım ama siparişleri eşim daha getirmedi haftasonu evde değidi o nedenle lavmanı da akşam yapıcam inşallah.. sanırım benim dışımda yapacak yok burda yalnız mıyımsenağlama

Back
X