Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yapmak istiyorum kozmik beden temizliğini ama bazı sorularım olcak. Mesela lavman setini nerden satın alıyosunuz?Fiyatı ne civarda? Her sabah lavman yaparken yeni bir set mi kullanıyorsunuz?
Yiyecek içecek listesini okudum ama biraz karışık. Kısaca açıklama yaparsanız çok sevinirim kızlarrrr
lavman setini eczanelerden yada medikallerden bulabilirsin 3 yada 5 tl bişey aynı setle yapıyorsun yanlız eczaneler işte bunun suyu hazır içinde falan diyolar başka türde gösteriyorlar siz içine suyu kendiniz koyacaksınız alırken ona dikkat edin serum torbası gibi bişey olacak marankinin sitedede varr resimleri
Düşük tansiyon, alerji, ..vs gibi çeşitli hastalıkları olan kişilerin dikat etmesi gerekiyormuş.
Benim kronik alerjim var karaciğerim zorlanıyor. Doktorum izi vermedi kesinlikle.
Detoks amaçlı içtiğim karışık bitki çayı ile bağırsaklarım çok fazla çalışmış ve alerjim tetiklenmişti.
Doktorum o zaman kesinlikle tavsiye etmediğini söyledi..
Aslında çok niyetine girmiştim, Sayın Maranki'nin söyledikleri mantıklı geldi fakat cesaret edemiyorum..
arkadaşlar hacamatı merak edenler hacamat info adresine bakabilirsiniz orda güzel anlatmışlar........
kızlar ben az önce yaptım ilk lavmanımı ve dolayısıyla da ilk beden temizliğime başlamış bulunuyorum. ilk defa yaptım hayatımda lavmanı. kendi kendime yaptım, eşimi uyandırmadım :)) sonuçta ne olacağını bilemedim ama çok korkardım bundan da öyle korkulacak bişey değilmiş. önce yarım litreyi doldurdum lavmana, onu yaptım. gözlerime inanamadım, küçük küçük parça parça dışkılar çıktı, sonra 1,5 litreden yaptım. maranki en az 5 dk beklemesi gerekir vücutta suyun diyor ma bu gün ben bekletemedim, refleks olarak doğru tuvalete koştum, eve yapmayım diye( o da çok ilginçti ince ince jel gibi bişeyler çıktı, çok garip, bişeyler çıkar diyodular okuyorduma am ilk yapmada çıkar mı acaba???
slm kızlar konuya ilgili 55 sayfa yazı okudum artık boynum ağrıdı zaten karar verdim gibi bişey yalnız zeytinyağı limon karışımına fena takıldım yasakkelime onu atlatırsam yapmayı düşünüyorum bende egzama ,hemoroid var acaba oumlu etkilenirmiyim bilemiyorum
beden temizliği kimse yapmayacak sanırım zira hala kimse bişey yazmıyor yani bi hazırlık göremedim ben yarın başlıyorum nasipse bugünden ne varsa yiyorum canım ne çekiyorsa...![]()
Canim bence yeme..Ben 1 hafta oncesinden eti falan kesmeyi dusunuyorum oncesinde kendimi hazirliycam yani..
Kizlar benim temizlik birdahaki aya kaldi kizim hastalandi..Agzi oldugu gibi yara ve sisti ilac kullaniyoruz kucaktan inmiyor..Su anda kendimi dusunemiycem yani...Insallah birdahaki aya kismetse yapicam..Cok istiyordum bu ay yapip atlatmayi..