Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben sabah meyve suyu içiyordum 3 gündür, pancar suyunu dün akşam üzeri içtim sadece , ya sabah içileciğini bilmiyordum, yarın sabah başlarım inş.ama bir çok sebze meyveyi karıştırınca hiç güzel olmuyor,mesela portakal -havuç, elma -havuç karşmı hiç güzel olmuyo benim midem bulanıyor, bunları ayrı ayrı içsek olmaz mı? mesela bugün sabah sadece portakal suyu içtim , daha sonra bir bardak yeşil çay yanında 5 adet kepekli tuzsuz şekersiz bisküvi yedim, az önce de 3-4 kuru erik, 2 kuru kayısı ,2 hurma yedim, ne çok yemişim şimdi farkettim :roflol: neyse öğlen için de brokoli haşlayıp salatalık dometes getirdim işyerime, akşamda salata yerim , sonra yeşil çayla ceviz ,kuru incir yerim , ya ben çok yiyorum galibaCADIARZU biraz azaltmam lazım
[ı]kızlar bİskÜvİ falan yemeyİn ya ne yapıyorsunuz hİÇbİr hazır gıda konsantre ÜrÜnler yenmeyecek onun yerİne 1 dİlİm kepeklİ Çavdar ekmek ye ÖĞlen arkadaŞım sakın dayanın az kaldıııııııııııııııııııııııı :) hurmada tavsİye ederİm [/ı]
[ı]Çok tok tutuyor Şekerİde dengelİyor. Haydı kızlar sabır [/ı]
günde kaç dilim ekmek yiyebiliriz :jeyyar:
kızlar ben sabah meyve suyu içiyordum 3 gündür, pancar suyunu dün akşam üzeri içtim sadece , ya sabah içileciğini bilmiyordum, yarın sabah başlarım inş.ama bir çok sebze meyveyi karıştırınca hiç güzel olmuyor,mesela portakal -havuç, elma -havuç karşmı hiç güzel olmuyo benim midem bulanıyor, bunları ayrı ayrı içsek olmaz mı? mesela bugün sabah sadece portakal suyu içtim , daha sonra bir bardak yeşil çay yanında 5 adet kepekli tuzsuz şekersiz bisküvi yedim, az önce de 3-4 kuru erik, 2 kuru kayısı ,2 hurma yedim, ne çok yemişim şimdi farkettim :roflol: neyse öğlen için de brokoli haşlayıp salatalık dometes getirdim işyerime, akşamda salata yerim , sonra yeşil çayla ceviz ,kuru incir yerim , ya ben çok yiyorum galibaCADIARZU biraz azaltmam lazım
teşekkür ederim:1rolleyes:
yiyecek ne yapıcam bilemiyorum işte.. sizler kepek veya çavdar ekmeği yiyormusunuz?
:uhm:
biz de ille haşlama mı olması lazım sebzeler:çok üzgünüm:
yağsız tavada öldürüyo gibi yapsak?cokacimcoook
çok şey istiyorum sanırım![]()
Sadece ilk 4 gün 1 dilim ekmek
:1rolleyes: sağolasın:) benden önce cevap vermişsin teşekkürlersebze suyunu düzenli iç canım onun çok faydası var yerimseniben
http://http://www.maranki.com/165_Herkesi-Beden-Temizligine-Davet-
Ediyoruz!.html
liste burda var canım bak oku daha iyi anlarsın ilk 4 gün 1 dilim kepek çavdar ekmeği yenebiliyo hihoyyyt
adreste bir gariplik var tekrar gönderir misin?
Aboov ben buraya az bakim öyle içim suyumu demiştim saat 12 olmuş hala içmedim he :1shok:
Bugün midem bulanmadı diye düşünüyorum o zaman hatırladım :roflol: kalkim hazırlim bari iğğ
olur cnm neden olmasınyerimsenibenbiz de ille haşlama mı olması lazım sebzeler:çok üzgünüm:
yağsız tavada öldürüyo gibi yapsak?cokacimcoook
çok şey istiyorum sanırım![]()
bende vallacokacimcoooktemizlik bi bitsin neler neler yiycem ahh ahh hepsini aklımda liste yaptımm
Aboov ben buraya az bakim öyle içim suyumu demiştim saat 12 olmuş hala içmedim he :1shok:
Bugün midem bulanmadı diye düşünüyorum o zaman hatırladım :roflol: kalkim hazırlim bari iğğ
otur sen daha otur :mymeka:
bis az snra öğle yemeğini yiyeceğiz:dilcikar:
Dalmışım la :ecrin_bebek: bugün beyle oldu napim bide zayıflama topüğüne bakıyodum arada kozmik su kaynamış :roflol:
çizelgenle oynamamışsın :jeyyar: niyeki ne
bende kabağı kavurcam ama bakalım yiyebilcek miyim :tomato: