Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Ben ilk kez yapıyorum diğer arkadaşlarda cevap verirler ama sanırım devam edilmez yani karaciğer temizlendikten sonra tekrar başa dönülmez dimi :uhm:

Ufffff kafam çok karişti benim :1no2:... Tecrübeli arkadaşlar cvp verirse çok sevinirim. Yarın zeytinyağı limon içsem tekrar devam edecekmiyim (pazar günü bitiyor çünkü benim)?????senağlama

normalde çok güçlü oldugumu düşünüyordum ama buiş beni bile bitirdi.benim güçlü olmam lazım evdekiler isyanda.onun için yiyorum azda olsa.

:QUOTE=hoha;6179409]Ufffff kafam çok karişti benim :1no2:... Tecrübeli arkadaşlar cvp verirse çok sevinirim. Yarın zeytinyağı limon içsem tekrar devam edecekmiyim (pazar günü bitiyor çünkü benim)?????senağlama[/QUOTE]

nebilllimm ayrı bardaklarda yapamam gibi geliyor ikisini bi bardakta içerim:enbuyukkk::teytey::sm_cool:

kızlar öglen ne yiyonuz,yarın aç kalcazya,içimden bi his nedense bu gün daha çok yememi söylüyo,
ben 1 lahana yapragı ve 1 elma yiycem nefsime uymassam tabi

ben brüksel lahanası haşlayıp getirmitim işyerime onu yedim, ya siz çok az yiyorsunuz 1 yaprak ne ki, ben yarm kilo brüksel lahanasının yarısından fazlasını hatta tamamına yakınını yaptım,400 gram falan,üzerine çok az zeytinyağı gezdirdim ve yarım limon sıktım,ama hepsini yemedim, birazı kaldı onuda dolaba koydum yarın öğlen yemeyi düşünüyorum,ama belli olmaz ilerleyen saatlerde yiyebilirim,ben salataya ve haşlamalara biraz zeytinyağı katıyorum,bazı sebzeler yağda çözülüyormuş yağ eklemeden vitamini olmuyormuş onun için çok az ekliyorum.

Ufffff kafam çok karişti benim :1no2:... Tecrübeli arkadaşlar cvp verirse çok sevinirim. Yarın zeytinyağı limon içsem tekrar devam edecekmiyim (pazar günü bitiyor çünkü benim)?????senağlama

evet cuma günü devam edecez,ctesi- pazar iyice temizlenmediğini düşünenler lavman yapacak (ben yapmyı düşünüyorum)ve yavaş yavaş yemeğe geçecez,

ben yağla limonu ayrı bardaklara yapıp içmeyi planlıyorum bi yudum ondan 1 yudum ondan zaten yavaş içilmesi gerekiyomuş 3 5 saate kalmaz biter heralde kaydirigubbakcemile3

bide arkadaşlar hangi gün başlanrsa başlansın yağ yarın ama snra 2 3gün daha devam etmek sizin insiyatifinize kalmış maranki devam edilebilir diyo

ben bulgur falan yasak diye biliyorum:uhm:
bide zeytin yagınıda sadece sabahki sebze suyunu koycaz,valla marankinin sitesinde öyle yazıyo,sadece haşlama ve salata diye

bende bununla ilgili bulgur olabılır diye okumuştum unun için azıcık koyuyorum çooook faydası oluyor. hemde o hayvansal gıda degilkikaydirigubbakcemile4:lepi:

Ben yengeme dedimki nasıl içtin o zeytinyağını kız tadı güzel oluyo limonla salata suyu gibi dedi he -tatlicadiarzu- ben onun yalancısıyım kaydirigubbakcemile3 yarın akşam yazıyo listede küveti sıcak su doldurup içine girelim bence en güzel ısıtma yöntemi bu olur :ecrin_bebek:

bende suyumu geç içtim halada midem bulanıyo bişey yemeyi düşünmüyorum :smiley-cool:

ben yağla limonu ayrı bardaklara yapıp içmeyi planlıyorum bi yudum ondan 1 yudum ondan zaten yavaş içilmesi gerekiyomuş 3 5 saate kalmaz biter heralde kaydirigubbakcemile3

bide arkadaşlar hangi gün başlanrsa başlansın yağ yarın ama snra 2 3gün daha devam etmek sizin insiyatifinize kalmış maranki devam edilebilir diyo

:roflol: o kadar yavaş demedik kızım ya 20 dk da yazıyo valla eyi oku kaydirigubbakcemile

7. gün beden ısıtılır , mümkünse hamama gidilir , Karaciğer , Safra ve Kalın bağırsak , Böbrek , Dalak , Akciğer ve Pankreas ısıtılır. Saat 20:00 den sonra önceden hazırlanmış özel saf 1 bardak 150 gr. Zeytin yağı yudum yudum 20 dk gibi bi sürede 1 bardak 150 gr.taze sıkılmış limon suyuyla birlikte 1yudum zeytin yağı 1yudum limon şeklinde veya karıştırılarak yudum yudum içilir.

Sonra nefes teknikleri yani burnun sol tarafından nefes alıp tutup biraz bekledikten sonra sağından verilir daha sonra aynı işlem sağdan alınıp beklenip soldan verilerek bu işleme 20 dk devam edilir.bu hareket diz üstünde namaz şeklindeki gibi oturularak yapılır.

Not: Alveo bulamayan veya kullanmayanlar sadece belirtilen terkipli suylada temizlik yapabilirler.

Bu sırada karaciğer ve karın bölgesine termoform konularak sıcak tutulur.Bu pozisyonda önce yarım saat sağ tarafa sonra sol tarafa dönerek Termoformla ısıtma devam ettirilerek uyunur.

8.yani pazartesi günü sabah Dolunay günün sabahı 05-07 arası yukarıda tarif edildiği şekli ile Sulu lavman seti ile detoks yani arınma yapılarak Kozmik Beden temizliği tamamlanmış olur.

8. gün ve sonraki günlerde yemek düzenine , saatine , şekline ve türüne dikkat ederek beslenmeli daha çok hayvansal gıdalardan uzak Sebze , Meyve yenmeli ve suları içilmelidir.

8. gün tam bir boşaltma yapılmadığını düşünenler ve diğerleri 9. gün sabahı da Lavman yapabilirler…

_______
Devamı için tıkla
:roflol: http://http://www.maranki.com/17_Uygulama-Sekli-.html

bulgur konulabiliyor,hatta bir kaç çeşit tahıl yazıyordu şimdi hatırlamıyorum ama onlar karıştırılıp lapa yapılıp yenilebilir yazıyordu sitede,

1 -Alsebe
2- Madam sembol
3-buse burcu
4-toprak 0782
5-merdiyet
6-bonus
7-Emos
8-zeytin gözlü
9 -rose14
10-merdiyetin annesi
11-toprağın kocişi
11-alsebenin kocişi
12-zeytinin kocası
13- Akrep33

işte nisan ayının kozmikçileri
bu listeye benide eklermisiniz bende katıldımmmkaydirigubbakcemile2

Bu kadarız sanırım yani bırakanlar oldu hihoyyyt

-buse burcu
-toprak 0782
-bonus
-Emos
-zeytin gözlü
-rose14
- Akrep33
-mehlikasu
-meham
-tubi

slm kızlar ben bugün biraz halsizdim sabah kalkıp lavmanı yapamadım bi de üstelik regl oldum akşama yapmaya çalışıcam artık ben limon ve zeytin yağını ayrı ayrı içmeyi düşünüyorum bide limonu bir bardaktan daha fazla içicem belki o zaman yağı bastırırda miğdem bulanmaz

Back
X