Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
günaydın arkadaşlar, Rabbime şükürler olsun,sona geldik ,ne güzel, ama bugün sabah elimde olmayan sebeplerden dolayı lavmanı yapamadım ; akşam yapacam, yatmadan önce su ısıtcıya su koydum sabah lavman yapmak için kalktığımda baktım su yok,uçmuş gitmiş ben de anlamadım nasıl olduğunu,ama kapağı biraz açıktı sanırım tam kapatmamışım,peki nereye gitti 1750 ml su,neyse sabah tekrar koydum akşam gidince yapacam inş.,birde lavman setinin asılan kısmı yırtılmış tamamen kopmak üzere bugün gitmeden önce lavman seti almam lazım,

bonus arkadaşım biraz daha dayan,sonucu çok güzel olacak inş.,biraz daha sabret,sonra keşke devam etseydim dememek için bugünde dayan,yarın yavaş yavaş geçiyoruz zaten,bugün lavmanını yap,sonra sebze sularını iç,daha olmassa bir biti çayı yap,yanında fındık ceviz,incir vs. ye,kendine gelirsin,öğlende sebzeni ye,akşama bişey yemicez zaten,hadi aslansın sen ,kaplansın sen :teselli:,eşim gayretlendirmek için bana hep böyle der,bende sana diyorum kaydirigubbakcemile5,

Mehlikasu deyince aklıma geldi ben dün lavmanda yapmadım :1no2:

kızlar dün benim de canıma tak dedi bozmanın eşiğine geldim, ama şunun şurasında 2 gün kaldı dayan dedim kendime,aşam çok acıkmıştım bir avuç bulguru biraz ıspanakla az suda pişirdim,ama tuzsuz salçasız olduğundan tadı hiç iyi değildi,sırf aç olduğum ve bugün aç kalacağımdan ötürü yedim,şimdide sebze suyumu içecem,

kızlar bişi sorcem:utangac:
regl oldum yarın sabah lavmanı nasıl yapıcamsenağlamasenağlama
hey allahım yaa bula bula son günü buldu olucak:çok üzgünüm:

teşekürler canım yemedim .hatta masaya bile oturmadım cocuklarla oyun oynama bahanesiyle kalktım çok iyi oldu.çok mutluyum çok bu badireyıde atlattım.hihoyyyt:teytey:

eferem kıs sana,iyi etmişin bak yarın bitiyoo zatii:lepi:
gelsin yemeklercokacimcoook

teşekürler canım yemedim .hatta masaya bile oturmadım cocuklarla oyun oynama bahanesiyle kalktım çok iyi oldu.çok mutluyum çok bu badireyıde atlattım.hihoyyyt:teytey:

tebrik ederim,bravo,çok iradeliymişsin kaydirigubbakcemile5 ,

slm arkadaşlar hamam yerine küveti dolduracağım olur heralde demiii... yaaa bugün yağı nasıl içeceğim çok zor olacak yaa merak ediyorum yarın vücudumuzdan birşeyler çıkacakmı? çıkmazsa boşamı yapmış olacağım onuda bilmiyorum?

hergün sizlerin yazdıklarını takip ediyorum vee çok yardmcı oldunuz hepinize teşekkür ederiiiiim :))) lavmanı yapıyorum ama bekleyemiyorum ilk yarım sonrada bir litre yapıyorum inşallah faydasını görürüüüz

Ya bee sebze suyunu içmedim aç durmayı tercih ediyorum bişey yiyemiyozmu :uhm:

Back
X