Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
doğrumuymuş kızlar... iyi sevindim...hayırlı olsun şifa olsun ozaman hepinize...

ama dün baktım ben dolunay yoktu...:sm_confused:eminim yani...

Olabilir sanırım toprim ne güzel işte giden gitmiş şutarafagitti o yeşil şeyler bi sürü hastalığa sebep oluyormuş inşallah şifasını görürsün.

ben dün akşam yarısnı içtiğimden bu akşamda içsemmi kızlar :uhm: yani sizce :uhm:

sabah lavman falan yaptınmı,gecen nasıl geçti bizim baya bi sıkıntılıydı,keşke hepsini içseymişsin bilmemki içebilirim dersen iç istersen

kızlar bişi sorcam,gün içinde dökebilirmiyiz acaba,
çünkü az önce bendende yeşil yeşil irili ufaklı şeyler döküldü
şok oldum resmen:1shok:

ne güzel, sevindim senin adına,demek sabah tam bir boşaltım olmamış,gün içerisinde de dökülebiliyormuş,kaydirigubbakcemile5

s;a hanimlar masallah hepiniz azimle devam ettiniz..Allah sifanizi versin insAllah
bosa gitti diye uzulmeyin. muhakkak faydasini goreceksiniz.
aksam içtigini zeytin yagi, limon suyu ve sabah yaptiginiz lavmanda alicaksiniz sonuclari, hemen sonucu alamayan hanimlar gun içinde, hatta diger gunlerde dokeceklerdir...
hiç bir sey dokulmedi diyede uzulmeyin, herkesin vucudunda olanlar dokuluyor..
elhamdulillah mart ayindaki yaptigimiz temizlik iyi gecti, faydasinida gorduk.. ben bir de bahar alerjisi için yapmistim onun faydasi olmadi, bahar polenleri ile alerjim basladi tekrar, demek bi kac temizlik sonunda anca faydasini gorecegimi inaniyorum. sonbahar da ins yapmayi dusunuyorum ters giden bir sey olmassa.. vucudumuzdaki olan hastaliklarin hemen gitmesini beklemeyin. zamanla bunu goreceksiniz insAllah...

roze14 canim gecmis olsun insAllah dikkat et kendine...

Allah'a emanet olun

Allah cc hepisinizin sifasini versin insAllah...

Selam ile...

Son düzenleme:
arkadaşlar her ihtimale karşı bugün bişey yemeyip hatta içebilirsek 1 çay bardağı zeytinyağı içip yarın sabahta lavman mı yapsak,sizin fikriniz ne?bişeler yediniz mi?yicekmisiniz?ben iki tane küçük patates haşlamıştım,birini yedim mide bulantım geçsin diye..

miden bulandı bu polemikten sinirlendim nescafe içiyorum. bence marankiye hepimiz yazıp bi güzel döşenmek lazım. daha birkaçgün öncesindeki yazısında taklitlerimizden sakının hiçbir siteye itibar etmeyin sadece bizim siteye bakın diyordu. onun sitesinde var bu yazı onun çalışanlarına böyyle bir yanlışlık yaptırmaya hakkı yok, çünkü milyonlar inanıyor ona profesyonel olmaları lazım artık. ne yazıkkı burda da buram buram ticaret kokusu alıyorum ve midem bulandı. ben şikayetimi ona yazıcam bence sizlerde ona bildirin ki önümüzdeki günlerde bari yanlışlığa yer verilmesin.
sizce haklımıyım

Arkadasarkadaslar hepinize oncelikle gecmis olsun demek istiorum..gercekten buyuk bir badire atlattiniz.bizde gecen ay ozellikle zeytinyagini ictigimiz gece cok zorlanmistik.

Ben 2-3 gundur nedenini biledigim once sol yanimda baslayan daha sonra butun bagirsak bolgeme yayilan agrili sancilar yuzunden yatiorum. aslinda yazmak istemiodum buraya ama doktorun soylediklerinden sonra sizinle paylamayi gorev bildim.

Sancilarim acillik bir hal alinca acile doktora gittik ,doktorun bana sordugu sorular arasinda " BAGIRSAGINA DISARIDAN HERHANGI BIR SEY ALDINMI ?" sorusu olunca ben acikcasi detoxla alakasi olabilirmi die dusunurken detoxtan olabilecegi konusunda iyice suphelenmeye basladim. doktor apandisit olabileceginden suphelendi ama bulgular apandisit olmadigi yonundeydi.dun tekrar gittik doktora ama ne oldugunu inanin anlayamadi.ilk gun sordugu sorudan dolayi ,ben ilk basta bahsetmemistim detoxtan ,dun gittigimde anlattim.doktor beni alayci bir gulumsemeyle dinledi hani nasil oluoda bole islere bulasiosunuz der gibi yorumlar yapti zaten sonrasinda. hele zeytinyagi olayina tepkisi daha bi fazlaydi.aldiginiz yag miktari cok fazla bunun vucuda olumsuz etkileri olabilecegini dusunmedinizmi hic dedi. detoxun bazi destek urunlerle ve tabletlerle yapildigini biliorum ama sizin aldiginiz birkac sebzenin vucudu temizlemek icin faydali olacagini dusunmuoyorum dedi.

ben doktor oldugum halde boyle seyler yapmam,saglik beslenirim sebze meyve agirlikli yerim ,egzersizimi yaparim ve bole seyler yapmamada gerek kalmaz dedi.

aslinda bahsetmek istemiodum sizlere ama icim rahat etmedi.detoxa baglamak istemiodum kesinlikle ama doktorum yorumlarini paylasmak istedim.ve ayrica bir doktor arkadasimlada da paylastim bu detoxu yaptigimi ve inanin oda cok kizdi.

suan icin bagirsaklarimda bir enfeksiyon oldugunu dusunuo doktor ama zamana biraktik dahada kotulesirsem ayrintili tetkikler yapilacak.antibiyotik kullanmayin dio ya Maranki hoca ama maalesef antibiyotik kullaniorum,kullanmayipta napayim solesin o zaman. bu sancilari daha mi cok cekeyim.

neyse arkadaslar umarim bu yasadiklarim detoxtan diildir ve siz benim gibi sanssiz olmazsiniz.amacim kimseyi tedirgin etmek diil dedim ya ins detoxtan diildir.ama ben birdaha kesinlikle detox falan yapmayi dusunmuorum.bende esimde yaptik ama hicbir faydasini gormedim.ve cevremde akrabalarimdan yapanlarda oldu onlarda da bisilerin degistigini soleyen gormedim,belkide ilk defa denio olmamizdandir.ayrica burda dolunay gunu konusunda ki yanlisligi okuyunca dahada cok uzuldum cok eksik bilgiler var hic bir sey net diil bu detoxa dair..bunlar benim kendi dusuncelerim kimsenin mesuliyeti altina girmek istemem faydasi oldu dien cok arkadasta var bu sitede,belkide bana yaramadi bilemiorum.hepinize tekrar gecmis olsun

Arkadaslar

Ben sabah lavman yaptım bırsey cıkmadı ama yenı tuvalete cıktım yesıl ırılı ufaklı bırseyler dusurdumm, bırde ıltıhap gıbı bırseyler

Cok mutlu oldumm cokkkk hihoyyyt

kızlar yemek yemeye başladınız mı? ben hala başlamadım ve hala karasızım, ne yapacağımı bilmiyorum,

Ayyyy londoncugum cok uzuldum canım.cok gecmış olsun...Daha onceden benım dedıgım gıbı bu detoxun hıc bır faydası yok ancak hasta edıyor.... Arkadasları uyardım ama kulak asan olmadı..Inanın ucuz kurtulduk..Gecenler de bır doktor arkadaşla karşılaştım...Bu detox sırasında o kadar kotü vaka ıle karşılaştık kı sorma gitsin dedi..Israrla sakın bı daha yapmamamı soyledi...Allaha binlerce şükür ucuz atlattık..Bir daha asla yapmam....Bizden uyarması ...İsteyen yapar istemeyen yapmaz....

hanimlar bu gunlerde sislik cekmeniz normal. benimde olmustu iki gunden sonra lavaboya gidebildim. sonra normala girdi duzenim...
bu iki gun içinde hafif seyler tuketin. agir seyleri tuketmek mide rahazligi yapiyor dikkat edin ins.

londoncum Allah sifani versin ins detoxdan degildir rahasizligin.
bizlerde ve yakinlarimda oyle bi sikayetleri hiç duymadim canim..
bagirsak enfeksiyonun ne gibi rahasizlikla basladi peki ?

Son düzenleme:
hanimlar bu gunlerde sislik cekmeniz normal. benimde olmustu iki gunden sonra lavaboya gidebildim. sonra normala girdi duzenim...
bu iki gun içinde hafif seyler tuketin. agir seyleri tuketmek mide rahazligi yapiyor dikkat edin ins.

londoncum Allah sifani versin ins detoxdan degildir rahasizligin.
bizlerde ve yakinlarimda oyle bi sikayetleri hiç duymadim canim..
bagirsak enfeksiyonun ne gibi rahasizlikla basladi peki ?

Mntha cim yazimdada belirttigim gibi sol tarafima midemin uzerine dogru ara ara bir sanciyla basladi aniden gaz skistirmasi gibi ve daha sonra siddetlendi,son 2 gundurde tam karnimin ortasinda bir sanci ve sislik gibi rahatsizlik hissi var elimi karnimin uzerine dokunduramiorum cok feci acio. bu sabah daha iyiyim cok sukur,sanirim antibiyotikler etkisini gostermeye basladi.

Ayyyy londoncugum cok uzuldum canım.cok gecmış olsun...Daha onceden benım dedıgım gıbı bu detoxun hıc bır faydası yok ancak hasta edıyor.... Arkadasları uyardım ama kulak asan olmadı..Inanın ucuz kurtulduk..Gecenler de bır doktor arkadaşla karşılaştım...Bu detox sırasında o kadar kotü vaka ıle karşılaştık kı sorma gitsin dedi..Israrla sakın bı daha yapmamamı soyledi...Allaha binlerce şükür ucuz atlattık..Bir daha asla yapmam....Bizden uyarması ...İsteyen yapar istemeyen yapmaz....

Ausgul ablacim saolasin guzel dileklerin icin. Evet bizde buradan ne kadar olumlu seyler olsada olumsuz seyler yasandigini da belirtmek icin yazioruz yasadiklarimizi. benim asil dikkatimi ceken doktorlarin bu olaya tepkili olmalari. adamlar 10-12 sene bosuna okumuolar die dusunuorum. heralde asil meslegi ziraat muhendisi olan Marankiden daha bilgisiz olamicaklari yonunde. dun dedigim gibi doktor arkadasima danistim ve cok kizdi bana ve baksana seninde doktor arkadasin birsuru vakayla karsilasmis. bilemiorum gercekten ne solicemi kafam iyice karisti benneyaptımki

Ausgul ablacim saolasin guzel dileklerin icin. Evet bizde buradan ne kadar olumlu seyler olsada olumsuz seyler yasandigini da belirtmek icin yazioruz yasadiklarimizi. benim asil dikkatimi ceken doktorlarin bu olaya tepkili olmalari. adamlar 10-12 sene bosuna okumuolar die dusunuorum. heralde asil meslegi ziraat muhendisi olan Marankiden daha bilgisiz olamicaklari yonunde. dun dedigim gibi doktor arkadasima danistim ve cok kizdi bana ve baksana seninde doktor arkadasin birsuru vakayla karsilasmis. bilemiorum gercekten ne solicemi kafam iyice karisti benneyaptımki[/QUOTE]

Londoncugum,sanırım sadece senle ben onlıne durumundayız sanırım.Söylediklerine katılıyorum canım...Biz birbirize yardımcı olmayacaz da kim olcak..Fikir alışverişini bırakmayalım canım. Herşeyi paylaşalım...teşekkürler

tekrar gecmis olsun canim.. endiselerinde sende haklisin ama
dr maranki de ookdar yil bu ilmin ihtisasini yapmis yurt disinda. tvlere cikip aciklamasida bu ilmine guvenimesin gosteriyor. benim içim rahat bu konuda inanin.
dokdorlarinda onun uygulmasini yanlis buldugu normal geliyor ardik. ayni kanalda biri sabah digeri oglenden sonra olan sunucunularin dair programa getirdikleri doktorlar dahi ayri fikirdeler.
bu isin onemi ne biliyormusnuz bilincli yapmak. çok dikkat etmek. insanlarin belki lavman sirasinda yapmis oldugu yanlis uygulamar buna yol acabiliyor.
yanlis yaptigimiz bi tedavi bile iyi sonuclar veremeyebiliyor...
ama su gercek ki herkesin bunyesi bu temizligi kaldirmiyor...
çokk dikkat istiyen bir uygulama..

Back
X