Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir sanırım toprim ne güzel işte giden gitmiş şutarafagitti o yeşil şeyler bi sürü hastalığa sebep oluyormuş inşallah şifasını görürsün.
ben dün akşam yarısnı içtiğimden bu akşamda içsemmi kızlar :uhm: yani sizce :uhm:
kızlar bişi sorcam,gün içinde dökebilirmiyiz acaba,
çünkü az önce bendende yeşil yeşil irili ufaklı şeyler döküldü
şok oldum resmen:1shok:
Dün özellikle ayı takip ettim. Kapı gibi dolunay vardı. Bence içiniz rahat olsun.
hanimlar bu gunlerde sislik cekmeniz normal. benimde olmustu iki gunden sonra lavaboya gidebildim. sonra normala girdi duzenim...
bu iki gun içinde hafif seyler tuketin. agir seyleri tuketmek mide rahazligi yapiyor dikkat edin ins.
londoncum Allah sifani versin ins detoxdan degildir rahasizligin.
bizlerde ve yakinlarimda oyle bi sikayetleri hiç duymadim canim..
bagirsak enfeksiyonun ne gibi rahasizlikla basladi peki ?
Ayyyy londoncugum cok uzuldum canım.cok gecmış olsun...Daha onceden benım dedıgım gıbı bu detoxun hıc bır faydası yok ancak hasta edıyor.... Arkadasları uyardım ama kulak asan olmadı..Inanın ucuz kurtulduk..Gecenler de bır doktor arkadaşla karşılaştım...Bu detox sırasında o kadar kotü vaka ıle karşılaştık kı sorma gitsin dedi..Israrla sakın bı daha yapmamamı soyledi...Allaha binlerce şükür ucuz atlattık..Bir daha asla yapmam....Bizden uyarması ...İsteyen yapar istemeyen yapmaz....