tekrar gecmis olsun canim.. endiselerinde sende haklisin ama
dr maranki de ookdar yil bu ilmin ihtisasini yapmis yurt disinda. tvlere cikip aciklamasida bu ilmine guvenimesin gosteriyor. benim içim rahat bu konuda inanin.
dokdorlarinda onun uygulmasini yanlis buldugu normal geliyor ardik. ayni kanalda biri sabah digeri oglenden sonra olan sunucunularin dair programa getirdikleri doktorlar dahi ayri fikirdeler.
bu isin onemi ne biliyormusnuz bilincli yapmak. çok dikkat etmek. insanlarin belki lavman sirasinda yapmis oldugu yanlis uygulamar buna yol acabiliyor.
yanlis yaptigimiz bi tedavi bile iyi sonuclar veremeyebiliyor...
ama su gercek ki herkesin bunyesi bu temizligi kaldirmiyor...
çokk dikkat istiyen bir uygulama..
saolsasin cnm ama inanki ben hicbirseyi yanlis yaptigimi dusunmuorum. hatta bircok konuda cevremde yapan kisilerden daha cok dikkat ederek davrandim.sonucta sadece kendim yapsam neyse annem babam ve esim benim israrimla basladilar ve sirf onlarin mesuliyetine girmemek icin herseyi en ince ayrintisina kadar arastirmaya calistim bu siteyide bu sayede buldum zaten. simdi diorsunki bilincli yapmak en onemlisi ,burdaki butun arkadaslarimiz zaten birbirlerinden destek ve bilgi alarak uyguluolar peki daha hangi gun zeytin yaginin icilecegi konusunda bile net bilgi edinemedigimiz sevgili maranki sitesi ve teldeki cevap veren arkadaslarin insanlari surekli celiskide birakan cevaplariyla ne kadar bilincli bir detox yapilabilir soruorum?? ve sizin yorumunuza birakiorum..