Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Arkadaşlaaar,
Maranki Hoca show tv de ...birçok şey anlatıyor.
Yayın sonuna doğru da Mayıs ayındaki kozmik beden temizliğinden bahsedecek.

Arkadaşlar 3-10 Mayıs tarihlerinde AFYON KOREL OTELDE KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİ PROGRAMA katılcak kimse var mıı??? ben katılmayı düşünüyorum fiatlardan haberiniz varmı???

hadi kızlar bu ay hiç yapan olmıycakmı :çok üzgünüm:
annem bugün bana pancarları almış ben inşallah yapıcam ama yanlız bırakmayın beni yerimseniben

slm kızlar

bende bu ay eşimle birlikte yapıcam inş.

Ancak pazarlarda kırmızı pancar bulamadık. benle birlikte 3 arkadaım daha yapıcak inş.

Daha önce yapan arkadaşlar ortalama bir kişi için bir haftalık sebze suyunda kaç tane kırmızı pancar kullandınız sorabilirmiyim?

Birde biz eşimle yapıcaz demiştim. Eşim çalışıyor işyeri 1 saat uzaklıkta evimize. ben sabah işe giderken öğle yemeğini yapıp versem olurmu acaba? bunun hakkındada bilgisi olan varmı?

Birde daha önce yapanlar, kendinizi bitkin vede halsiz hissediyormusunuz?

Çok soru sordum farkındayım ama, yardımcı olursanız çok memnun olurum. :Saruboceq:

mayısta beden temızlıgı yapıcak arkadaslar ısımlerımızı y yazalımmı kımler yapıyoo bır bırımıze testek oluruz

slm kızlar

bende bu ay eşimle birlikte yapıcam inş.

Ancak pazarlarda kırmızı pancar bulamadık. benle birlikte 3 arkadaım daha yapıcak inş.

Daha önce yapan arkadaşlar ortalama bir kişi için bir haftalık sebze suyunda kaç tane kırmızı pancar kullandınız sorabilirmiyim?

Birde biz eşimle yapıcaz demiştim. Eşim çalışıyor işyeri 1 saat uzaklıkta evimize. ben sabah işe giderken öğle yemeğini yapıp versem olurmu acaba? bunun hakkındada bilgisi olan varmı?

Birde daha önce yapanlar, kendinizi bitkin vede halsiz hissediyormusunuz?

Çok soru sordum farkındayım ama, yardımcı olursanız çok memnun olurum. :Saruboceq:

inşallah bulursunuz pancar yaklaşık 1 1,5 kilo yetiyor bir kişiye hergün sabahları içmek için 1 adet sıkıyorsun 7,8 tane lazım işte sayarak al istersen gün içinde de tüketirim dersen fazla al canım
öyle yemeggi haşlama bol bol yeşillik. ben haşlama yemememiştim hep salata yedim eşinin yanına yıka koy yerimseniben
ben marta yapmıştım eskisinden daha enerjiğim
tabi yaparken bazen zorlanıyorsun sabır gayret lazım.önemli olan istemek istedikten sonra yapılıyor a.s.

Yattim gari :) nisandaki temizliğede katılmıştım inşallah bu seferde yapmayı düşünüyorum.
Pancar hariç eksiğim yok onuda yarın ya da cumartesi alıcam.

Bu sefer diğerinde yaptığım acemiliği yapmamayı düşünüyorum beni tek tedirgin eden geçen ay ki gibi adet günümün gelecek olması o gün çok kötü olmuştum açlık ve adet migreni tetikliyo inşallah bittiğinde olurum :Saruboceq:

kızlar bende yapacağım bu ay bir kaç eksiğim var onlarıda tamamlayacağım. marankinin sitesinde hergun ne yenilecek yazıyor

Herkesi Beden Temizliği'ne Davet Ediyoruz! : AHMET MARANKİ

bu linkten ulaşabilirsiniz. bende deneyecem bakalım. peki dedikleri gibi vucuttan bazı şeyler çıkıyormu gerçekten onları görmekten korkuyorum açıkçası benneyaptımki. benide ekleyin listeye bakalım neler olacak

offff geçmiş sayfaları okuyunca korktum bende hasta olursam hadi? eşim zaten istemiyo yapmamı başına iş açacan diyor ne yapcam şaştım kaldım ya fisfisfis kendi ürünleri çok pahalı sadece eldekilerle yapcam umarım sorun olmaz yoksa eşim çok kızacak bana

birde bu lavman ve detoks aynı şeymi. detoksun açılımı ne kızlar bilen varsa yazsın

Son düzenleme:
acıgül sen buna mı pahalı diyorsun:1shok: Biz anneme aldık o tabletlerden üç kutusu hemen hemen bu fiyata. Bize de pahalı gelmişti ama şimdi ucuzlamış çok. Biz bu tabletleri üç sene önce almıştık bi de. O zamanlar bu kadar meşhur değillerdi Marankiler. Ama o tabletler sayesinde annemin yüksek tansiyonu düzeldi çok şükür. Ben de kurdeşenim için içeyim o zaman vallahi yine uygunmuş.

Bir de pancar bulamıyorsanız diğer meyve ve sebzelerin suyunu içebilirsiniz arkadaşlar. Benim annem hep yapıyor bu temizliği.a.s

offff geçmiş sayfaları okuyunca korktum bende hasta olursam hadi? eşim zaten istemiyo yapmamı başına iş açacan diyor ne yapcam şaştım kaldım ya fisfisfis kendi ürünleri çok pahalı sadece eldekilerle yapcam umarım sorun olmaz yoksa eşim çok kızacak bana

birde bu lavman ve detoks aynı şeymi. detoksun açılımı ne kızlar bilen varsa yazsın

canım bende bunu anlamıyorum lavman + detoks yazıyor
altta meyva sebze suyu yazıyor
detoks meyva sularıysa kastı neden tekrar meyva suyu diyor buna bi acıklık lazım

canım bende bunu anlamıyorum lavman + detoks yazıyor
altta meyva sebze suyu yazıyor
detoks meyva sularıysa kastı neden tekrar meyva suyu diyor buna bi acıklık lazım

canım sanırım meyveyi normal yiyorsun sebzeninde suyunu içiyorsun ama mesela 8. günde falan sadece detoks diyor lavman yazmıyor. alta o yazıyı ekleyecem. bu detoks ne onu bulamadım bir türlü.

8. Gün

10 Mayıs 2009 Pazar

- Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

9. Gün

11 Mayıs 2009 Pazartesi

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

nedir bu detoks :sm_confused:

makro marketten aldım bende pazarda bulamadım pancarı. öyle büyük yerlere bakın olabilir oralarda.

birde lavmandaki suyun bağırsaklara boşalması nekadar zaman alıyor kısa sürede bitiyormu.

Son düzenleme:
makro marketten aldım bende pazarda bulamadım pancarı. öyle büyük yerlere bakın olabilir oralarda.

birde lavmandaki suyun bağırsaklara boşalması nekadar zaman alıyor kısa sürede bitiyormu.

he canım bende biliyorum bu detoks nedir bilen acıklasın
lavman suyu 1,2 dk bitiyor hemen doluyor bağırsaklara da tutmak biraz iş işte

hadi kızlar bu ay hiç yapan olmıycakmı :çok üzgünüm:
annem bugün bana pancarları almış ben inşallah yapıcam ama yanlız bırakmayın beni yerimseniben

Yalnız kalmazsın canım biz zeytinyağını beraber içmiştik burda kaydirigubbakcemile3
bonus kıs bende yapmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum yaaa

Ya ben yağı tam içemedimdi biliyon bide 5. günde migren çok fena yaptı dayanamdım o yüzden tekrar denemek istiyorum.
Sen gayet düzgün yapmıştın la öle hatırlıyom -tatlicadiarzu- ama burda olursan daha iyi olur benim açımdan :1rolleyes:
deli deliye muhtaçtır -tatlicadiarzu-

bonuscum bende marta hemen çıkarmıştım yağı ondan tekrarlıycam sizde yapın zeytingözlüyle beraber hadi bekliyorum bak ilk sefer acemilikler oluyor bu sefer daha iyi olur gibi geliyor bana zeten son bu sefer sonbahara kalmasın

bonuscum bende marta hemen çıkarmıştım yağı ondan tekrarlıycam sizde yapın zeytingözlüyle beraber hadi bekliyorum bak ilk sefer acemilikler oluyor bu sefer daha iyi olur gibi geliyor bana zeten son bu sefer sonbahara kalmasın

bende yapcam ama korkuyorum hala. bugun eşim eksikleri alacak. birde şunu sorcam zeytinyağı 1 sb. yazıyo marankide. :uhm: 1 çay bardağı içsek olmazmı o yağ çok değilmi vücut için. migren bendede var umarım yarım bırakmak zorunda kalmam. kızlar yarın hep beraber başlıyoruz. desteklerimize ihtiyacımız var. yalnız bırakmayalım birbirimizi :1hug: . inşallah kötü sonuçlanmaz. hadi bakalım kolay gelsin a.s.

Ben yapıcam inşallah canım bugün pancarımı alıcam yarın yine girmeye çalışırımda hafta içi daha rahat girerim. Çok destek olmuştuk geçen sefer bu da öyle olucak inşallah.
Acemilik yapmicam :1rolleyes:

Back
X