Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Merdiyet
seyma88
rayiha23

Hımm 3 kişi kalmışız.Bakalım sonuna kadar kaç kişi götürebilecek.Merdiyetten haber yok devam ediyor mu acaba CADIARZU

Bırakmayın valla devam edin kızlar biz ikinci kez denediğimiz için çok azimle yapamadık inşallah sonbaharda daha farklı olur.

Bırakmayın valla devam edin kızlar biz ikinci kez denediğimiz için çok azimle yapamadık inşallah sonbaharda daha farklı olur.

Cnm bnm zaten senede 2 defa yapılıyor ve 6 ayda bir olması gerekiyor,ilkbaharda ve sonbaharda.2 ay peşpeşe yapmanız doğru değil ki yasakkelime.Sağlığımızı koruyalım derken sağlıktan olacaksınız :1shok: a.s.

Bizde arkadaşlarımla birlikte 5 kişi başladık. Bir tanesinin tansiyonu çok düşünce ve düşmeyede devam edince bırakmak zorunda kaldı. Sizler içinde hayırlısı olsun kızlar.

Bu gün aç gezilcek resmen ve yağı içme günü Allah yardımcımız olsun kusmadan halledelim inş.

Bu arada hamama gidilip ne yapılıyor anlamıyorum. sıcakta oturuyormuyuz yani kaydirigubbakcemile3

Bizde arkadaşlarımla birlikte 5 kişi başladık. Bir tanesinin tansiyonu çok düşünce ve düşmeyede devam edince bırakmak zorunda kaldı. Sizler içinde hayırlısı olsun kızlar.

Bu gün aç gezilcek resmen ve yağı içme günü Allah yardımcımız olsun kusmadan halledelim inş.

Bu arada hamama gidilip ne yapılıyor anlamıyorum. sıcakta oturuyormuyuz yani kaydirigubbakcemile3

Arkadaşın için üzüldüm canım geçmiş olsun.İlla da hamama gitmene gerek yok mesela ben gitmeyeceğim.Bunu evde sıcak bi duş alarak da yapabilirsin.Bedenini sıcak tutman gerek.Akşam yatarken sıcak su kompresi vs uygulayabilirsin.Şu içine sıcak su konabilen şeyler varya(adını hatırlayamadım şimdi :-( ) onu ciğerlerinin olduğu bölgede ve karın üzerinde gezdirip mışıl mışıl uyur sabahta bi güzel temizlenirsin kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-

Teş. ederim canım. Önceki yazıları okudum baya kalabalıkmış yapanlar bu ay kimse yok gibi.

Zeytiyağından çok korkuyorum. İnş midem bulanmaz

bonusum bırakmışsın çok zor zaten dedim sana 2 ay üst üste olmaz diye:mymeka:
arkadaşlar bırakmayın nerdeyse sonuna geldiniz biraz daha sabır sonucu görünce her şeye değiyoo
yağı içtikten snra dik bi yastıkta yatın su torbasına sıcak su doldurun çok iyi geliyoo temiz hava alın bol bol kusmamaya çalışın kusmamak lazımmış en azından 4 saat falan
kolay değil biliyorum ama kusmamak için çaba sarfedin naneli sakızda çiğneyebilirsiniz :lepi:

sabır sadece sabır :lepi:

Teş. ederim canım. Önceki yazıları okudum baya kalabalıkmış yapanlar bu ay kimse yok gibi.

Zeytiyağından çok korkuyorum. İnş midem bulanmaz

Umarım cnm. kafamçokkarıştı Ben bugün hiçbirşey yememeyi düşünüyorum.Sadece bitki çayı ve meyve sularıyla geçiştirmeyi planlıyorum.Normalde yediklerimde fazla geliyor zaten bi sıkıntım olmadı bugüne kadar.Yağı nasıl içeceğimi bende düşünüyorum ama bulucaz bir yolunu.Kaşık kaşık içsek nasıl olur acaba boğaza kadar dayayıp hüüp yaparız :roflol: (Zaten birden içmemek gerekiyor süzerek içicez yani yudum yudum ) :delphin:

bonusum bırakmışsın çok zor zaten dedim sana 2 ay üst üste olmaz diye:mymeka:
arkadaşlar bırakmayın nerdeyse sonuna geldiniz biraz daha sabır sonucu görünce her şeye değiyoo
yağı içtikten snra dik bi yastıkta yatın su torbasına sıcak su doldurun çok iyi geliyoo temiz hava alın bol bol kusmamaya çalışın kusmamak lazımmış en azından 4 saat falan
kolay değil biliyorum ama kusmamak için çaba sarfedin naneli sakızda çiğneyebilirsiniz :lepi:

sabır sadece sabır :lepi:

Yok bu kadar gelmişim ben bırakmam zaten.Mümkün değil :-) Yemek konusu beni hiç zorlamadı zaten.Hatta akşam sebze salata yerine sadece salata yedim öyle bitirdim günü.Ekmek hiç yemedm.Normalde de yemekle pek aram yok zaten ama gelin görün ki 80 kiloyum :kızgın:

Yok bu kadar gelmişim ben bırakmam zaten.Mümkün değil :-) Yemek konusu beni hiç zorlamadı zaten.Hatta akşam sebze salata yerine sadece salata yedim öyle bitirdim günü.Ekmek hiç yemedm.Normalde de yemekle pek aram yok zaten ama gelin görün ki 80 kiloyum :kızgın:

Bırakma canım allah kolaylık versin yağı içmek biraz zor ama içiliyor kamışla içtim bende daha kolay geldi yudumlamaktan.
Gündüzde mümkün oldukça bişey yememeye çalışın sıcak tutun kendinizi yerimseniben

Bırakma canım allah kolaylık versin yağı içmek biraz zor ama içiliyor kamışla içtim bende daha kolay geldi yudumlamaktan.
Gündüzde mümkün oldukça bişey yememeye çalışın sıcak tutun kendinizi yerimseniben

Ben de mi kamış alsam acaba CADIARZU Bugün yemiyorum birşey akşamda erken yatıcam ztn.Ayarladım kendimi yerimseniben
İçelim yağlarımızı :içelim: -tatlicadiarzu-

Ben de mi kamış alsam acaba CADIARZU Bugün yemiyorum birşey akşamda erken yatıcam ztn.Ayarladım kendimi yerimseniben
İçelim yağlarımızı :içelim: -tatlicadiarzu-

Efferim sana :ecrin_bebek: onlar sebep oldu şifası allahtan gelicek inşallah :Saruboceq:

yağ günü bu günmü offf

bi arkadaşım ısrarla yarın diyor çok kafam karıtı çokmu önemli ha bi gün önce ha bi gün sonra? ,

bende kendimi bu gün diye inandırdım

ahmet marankinin sitesinde pazar gününne kadar 3 mayıs başlangıç yazıyor ve yağ içme gününü bu gün olarak belirliyordu.

pazar günü başlangıç pazartesi yazmış yeniden ve haliyle yağ içim tarihi de cumartesiye geliyor napıcaz çok şaşkınım çoooookk :bbo:

Lütfen çok çabuk cvp yazın :(

Canım benim arkadaşın yanlış biliyor başından beri bugüne denk geliyordu şimdi baktım yine bugün.Arkadaşın Nisan ayına bakmış olabilir mi diye düşündüm ama onda da perşembe günü içilmiş.Bugüne denk geldiğine adım gibi eminim rahat ol sen a.s.

1. Gün

3 Mayıs 2009 Pazar - Başlangıç
05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Spirulina, Zencefil ürünlerini, karaciğer rahatsızlığı olanların Enginar, kilo fazlalığı olanlar Piren’li Bitkisel Karışım veya Yeşil Çay’ı detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Spirulina ve Zencefil’den her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir.)
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

2. Gün

4 Mayıs 2009 Pazartesi

07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Spirulina, Zencefil ürünlerini, karaciğer rahatsızlığı olanların Enginar, kilo fazlalığı olanlar Piren’li Bitkisel Karışım veya Yeşil Çay’ı detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Spirulina ve Zencefil’den her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir.)
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

3. Gün

5 Mayıs 2009 Salı

18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir.)

4. Gün

6 Mayıs 2009 Çarşamba

5. Gün

7 Mayıs 2009 Perşembe

6. Gün

8 Mayıs 2009 Cuma

Bugüne mahsus olarak;
Gündüz bedeni ısıtma, hamam
Akşam saat 20.00'den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı(yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)
Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması
Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış
Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir.

7. Gün

9 Mayıs 2009 Cumartesi

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

8. Gün

10 Mayıs 2009 Pazar

- Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.

9. Gün

11 Mayıs 2009 Pazartesi

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.

Not :

Detoksun son günü yani 7. günü 8'e bağlayan gecenin sabahındaki sulu set ile lavman yapamayanlar için İngiliz tuzu (magnezyum sulfat) ile temizlik yapılabilir . Uzman doktor kontrolünde yapılmalıdır.

Not:

Zaruret hali dışında ve tansiyon hastaları, mide rahatsızlıkları , kalp damar rahatsızlıklarında doktor kontrolunda yapılması tavsiye edilir.
Yapma şekli; 30-45 gram tuz, 300 gram bardak suda geceden eritilir. Sabahleyin 05:00-07:00 arası beden ısısında içilir, arkasından 500 gram portakal suyu yarı yarıya normal suyla sulandırılmış olarak beden ısısında içilir. Bu da gün içinde detoks etkisi gösterecektir. Bu sebeple pazartesi günü insanların ihtiyatlı ve detoks arınma yapabilecek mahallerde bulunmaları önerilir. Çünkü gün içinde boşaltım ishal şeklinde ve zaman zaman olacaktır.

Not:

Bu temizlik- detoks- arınma ile bedenden kaybedilen faydalı unsurları telafi için ve COSMIC Alfa Alfa, Soya, Spirulina ve kilo alma ve vermede sorun yaşayanlar için Piren’li Bitkisel Karışım Besin Destek Ürünleri, Yeşil çay ve Zencefil kullanmaları önerilir.

Detoks sırasında COSMIC BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmaları halinde temizlenmiş olan bedene çok daha etkili ve tesirli olacak; kalın barsak, karaciğer, safra kesesi, akciğer, böbrek, pankreas ve dalak temizliği için katkı sağlayacaktır. Beden temizliği sırasında COSMIC BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmadığınız takdirde daha sonra bu organlarınızdan kaynaklanan rahatsızlıklar için COSMIC BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmanızı tavsiye ederiz.

- Salatalarınıza elma sirkesi koyarak yemeniz kan yağlarının tanzimlenmesine, kolesterol ve toksinlerin bedenden atılmasında artı bir katkı sağlayacaktır. Elma sirkesi bedenimize uygun, en faydalı sirkedir.

- Her gece yatmadan önce bir bardak kaynar suya bir kaşık elma sirkesi katarak içilmesi kan yağları, kolesterolü dengelemek, ödem ve şişleri azaltmak ve zayıflamak için kullanılması tavsiye edilir.

- Her gece 2’şer 3’er adet kuru incir, kara erik(mürdüm) ve kuru siyah kayısı suda yumuşatılarak yenilmesi tavsiye edilir.

- Kozmik Beden Temizliğini yapamayanlar ve hasta, yaşlı olanlar uzman, hekim kontrolünde yapmaları tavsiye edilir.

- Detoks süresi boyunca istediğiniz kadar su tüketebilirsiniz. Günde 10 bardak kadar bitki çayını isteğinize göre bal ve limonla tatlandırarak içebilirsiniz.

- Her gün bir avucu geçmeyecek şekilde, bitki çaylarıyla birlikte doğal olmak kaydıyla kuru yemiş incir, kayısı, fındık, ceviz, badem tüketebilirsiniz.

- Temin ettiğiniz aynı lavman setini 1 hafta kullanabilirsiniz.

- Detoks boyunca hiçbir şekilde konsantre gıda (salça, bisküvi, konsantre meyve suları, sucuk, salam vs.) tüketmemelisiniz.

Sadece İlk 4 gün bir dilim çavdar, kepek yulaf ekmeği yenilebilir.

Back
X