Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Arkadaslar bende bugun sitesine baktim yag bugun içilecek yaziyordu s dikkat ettiyseniz orda iki liste var birinde tesislerde olan birindede evde yapanlar için...Gerci herkes ayni gunde iciyor yagi ama...Neyse yapanlara sifa olsun insallah..Kolay gelsin..

Evde yapanlar için iki liste var canım :bbo:

Valla ben yağımı içtim ertesi gün diye tekrar içemem zaten içimde duruyor bi yere çıktığı yok yarına kadar kalır kafamçokkarıştı
Dün akşam Maranki'nin sitesine mesaj yazdım.ıstikrarsızlığın sebebini sordum kafamızı karıştırdıklarını ve çelişkide kaldığımızı belirttim.Sanmıyorum ki geri dönüş olsun.Lakin geçen ay yapmak için birşeyler sormuştum cevap gelmemişti.Şimdi de ümidim yok ama en azından hakkındaki düşüncelerimizin değişebileceğini belirttim.Geçen ayda böyle bir sorun oldu dedi arkadaş.Her ay oluyorsa kendileri düşünsünler artık.Hata bir kere olur aynı konuda bir kaç defa hata yapılmaz hele de böyle bir konuda asla yapılmaz.Ay ikide bir şeklini mi değiştiriyor deli ediyorlar adamı kötükedihüso

Herkesi Beden Temizliği'ne Davet Ediyoruz! : AHMET MARANKı

Yaza Arınarak Girin! : AHMET MARANKı

En son eklenen yazı ikinci linkte.Ben baktığımda ilkini okudum.Renkli renkli bir güzel yazmışlar bende onu uyguladım.(çünkü piyasada diğer yazı yoktu )ıkinci linkte pazartesi başladığı için yağı c.tesi için demiş,ilkinde de pazar başladığı için yağı cuma için denilmiş.

Sanki bugün içtik diye ertesi gün lavman yapmayacak mıyız?Ay çekimini o zaman da göstermeyecek mi?Boşaltım olduğuna göre sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum.Kim hangi fikre yakınsa buyursun onu uygulasın.Kaynak aynı yerden.Suçlama türü konuşmalara lütfen girmeyelim a.s.

Ben dun sitesindeki aya da bakmistim dolunaydi arkadaslar ama neyse..Seymaninda dedigi gibi sonucta icilecek ve bosaltim yapilacak...Belkide cok takilmamak lazim siz sonuca bakin bence daha fazla...Gercekten bu seferki temizlik grubu cok az katilimciyla oldu..Azimle basaranlari tebrik ediyorum...Vesile onlar sifasinida Allah versin insallah...

Yağı dün içenler geçmiş olsun. Size dua ettim dün :)

Şeymacım. Aslında bende dün akşam içecektim biraz senin gibi düşünüyorm. Ama öğlen bi arkadaşım kafamı karıştırdı. Bende gündüz yemek yeyince içime sinmedi herşey dört dörtlük yapmaya çalıtım buda öyle olsun dedim ve dün yağı içmedim. Akşamda zaten salata yedim.

Eşimde benimle başlamıştı bu gün önemli bir işi var onun için yağı o dün içti . Saban bezelye gibi yeşil şeyler döktüm dedi. Biz bitkisel ilaçlarınıda kullandık. Çok zorlanmadı eşim yağı içerken limon midemi yaktı dedi sadece. Zaten mide problemleride var inş. geçer bundan sonra.

Yani bencede aslında çok takmamak lazım. Denilenleri yaptıkmı yaptık, yağı bi gün önce bi gün sonra içtikmi içtik (ben içmedim :D daha)

Rabbim herkeze hayırlı şifalar versin inş. Bebiş isteyenlerede en kısa zamanda sonrada bana inş.

bugün yag iceceksek öglen yiyoruz demi sadece aksam yemiyoruz,bazi arkadaslarin neden ah tüh öglen yedim demeelrini anlamyiorum ben mi yanlis okudum yoksaaaa

dün gece korkunçtu hayatımın en kötü gecelerindendi bütün gece kusmamak için savaş verdim 10 dak bir inanılmaz bir mide bulantısıyla uyandım neyseki kusmadım sabah lavmanı yaptım inanılmaz başım ağrıdı sebze suyunu içerken birden bire hepsini çıkardım ve inanılmaz mutlu oldum baş ağrım geçti bir süre ne pancar ne yağ nede maranki filan görmek istemiyorum

bugün yag iceceksek öglen yiyoruz demi sadece aksam yemiyoruz,bazi arkadaslarin neden ah tüh öglen yedim demeelrini anlamyiorum ben mi yanlis okudum yoksaaaa

Evet kardeşim yağın içildiği gün sabah sebze suyu dışında bişey yemiyorsun ne öğlen nede akşam. meyve suyu, ceviz, hurma vb. şeyler tüketebilirsin ama sabah sebze suyu dışında diğer öğünleri uygulamıyorsun.

Şimdi birşey diyeceğim ama neyse kötükedihüso
Bizim verdiğimiz adres nerden bi bakar mısınız?...........uydurmadık herhalde ay sinirlerim bozuldu yaaa :çok üzgünüm:

evet canım sonradan gördüm bi başka programında olduğunu bende sinir oluyorum adama inanıp yapıyoruz ne ye inançağımızıda şaşırdık artık sürekli bi karmaşa

Ben dun sitesindeki aya da bakmistim dolunaydi arkadaslar ama neyse..Seymaninda dedigi gibi sonucta icilecek ve bosaltim yapilacak...Belkide cok takilmamak lazim siz sonuca bakin bence daha fazla...Gercekten bu seferki temizlik grubu cok az katilimciyla oldu..Azimle basaranlari tebrik ediyorum...Vesile onlar sifasinida Allah versin insallah...

Amin canım teşekkür ederim a.s.

:delphin:
Geçmiş olsun şeymacım.

robot varsa ondan geçir bi temiz bezden süz olmazmı canım? :sm_confused:

Geçti canım son gün içemedim.Vaktim kısıtlıydı zaten.Yeğenimin doğum günü işleriyle uğraşıyordum,üstüne Maranki kafamı bozdu bıraktım bende.sıktığım kadarını içtim bıraktım yemeğe dikkat ettim ve lavmana dvm ettim.O yeşil şeyleri herkes çıkarıyor mrk etme a.s.

kolay gelsin kızlarr gerçekten zor bi işi başardınız tebrik ederim şeymacım seninde sonuçlarını bekliyorum cnm a.s.

Sonuç :hooray:
Aslında sonucunu sinirli bitirdim.Sıkacağın bozulması da beni uyuz etti son gün bir de kötükedihüso
Yağı içtiğim zaman 22.00da yattım hemen ama uyumaya geçişim 23.30 buldu sanırım.Gece 02.40 da uyandım yine.Limon midemi fena yaktı ve yağ ağzıma geliyordu sürekli kalkmak zorunda kalktım.Çünkü geldikçe boğazım yanıyor ve öksürük tutuyordu.Üstüne bi de sıcak eklenince ki zaten sıcağı sevmiyorum uyumak zor oldu.Ama nihayetinde bitirdim çok şükür.Yapanları tebrik ediyorum. a.s.

Back
X