Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba... valla kaç saattir yazılanları okuyorum ben yapmış kadar oldum bitap düştüm valla...bu tür şeylerle ilgileniyorum yapmayı çok istiyorum ama gerçekten zor bi iş.lavman denilen şeyi okudukça içim fena oldu zaten.hele zeytinyağı içmek... kızlar valla süpersiniz ya bunu başardınız ya...sizi kimse durduramaz artık:) darısı benim başıma inş...
tamam ben yapıyorum ekim 25 te o zaman!
hatırlatın bana da
yıne kuruyemıslerımı yedım yaa
gidip yeni alim bari
Buzdolaba koy dayanir herhalde :))) ben ekimin27 sinde denedim 3 gunu felaket basagrisi oldu bebisle ve 2 cocukla dayanamadim biraktim yine deniycem bana arkadas ariyorum :))) yapalim iste beraber :))
alsebe bende 25 şindeki detoks proğramına dahil olmak istiyorum.mart ayındakini tam manasıyle yapamamıştım şimdi daha azimliyim ama senede sadece 1 kez yapılabilir diye biliyorum acaba zararı olurmu?
alsebe canım benide listeye al cesaretimi topladım:)
merhaba aranıza yeni katıldım 25 ekimde başlamaya kararlıydım hatta marankinin sitesinden kozmik beden temizliği seti sipariş verdim yarın elime geçecek ancak şimdiden kendimi çok gergin hissediyorum yapabilecek miyim hiç bilmiyorum korkuyorum özelikle lavmandan
arkadaslar benı lısteden cıkarrın erkek kardesım yarın memleketten gelıyoo evde mısafır varken dıyet bıle yapılmıyoo kaldıkı onu ıstanbulu gezdırecem hıc yapamam kasımın 4 den sonra olurmu acaba bende o zaman yapsam
Kızlar ilk defa yapıcaklar için korkutmak gibi olmasın ama zeytinyağı aklıma geldi zor içmiştim ben onu yaa. İnş. bu sefer içerim ve kusmamlmaz: