Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Arkadaslar kanalturkte Maranki konusuyor...Bir dinliyim bakalim neler diycek temizlik hakkinda..

1-Alsebe
2-Livaza
3-Minikiz
4-merdiyet
5-Alarahan
6-Jayjay
7-Eie

Tamam canim ekledim senide...Destek ol ama bize yani yapacaklara en azindan bana...kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

kızlar merhaba... valla kaç saattir yazılanları okuyorum ben yapmış kadar oldum bitap düştüm valla...bu tür şeylerle ilgileniyorum yapmayı çok istiyorum ama gerçekten zor bi iş.lavman denilen şeyi okudukça içim fena oldu zaten.hele zeytinyağı içmek... kızlar valla süpersiniz ya bunu başardınız ya...sizi kimse durduramaz artık:) darısı benim başıma inş...

kızlar merhaba... valla kaç saattir yazılanları okuyorum ben yapmış kadar oldum bitap düştüm valla...bu tür şeylerle ilgileniyorum yapmayı çok istiyorum ama gerçekten zor bi iş.lavman denilen şeyi okudukça içim fena oldu zaten.hele zeytinyağı içmek... kızlar valla süpersiniz ya bunu başardınız ya...sizi kimse durduramaz artık:) darısı benim başıma inş...

Canim sagol.. :))) Inan lavman cok kolay sebze suyunun yaninda...Yapmak tabiiki kolay degil herseyin bedeli varda iste....Faydalarini gorunce insan kendini mecbur hissediyor yapmaya...

tamam ben yapıyorum ekim 25 te o zaman!
hatırlatın bana da
yıne kuruyemıslerımı yedım yaa
gidip yeni alim bari

tamam ben yapıyorum ekim 25 te o zaman!
hatırlatın bana da
yıne kuruyemıslerımı yedım yaa
gidip yeni alim bari

Al bendende o kadar...Yarisi duruyor malzemelerin yarisi bitti bendede...Neyse pancari pazardan aldirdim gerisini marketten tamamlarin artik...Insallah sonunu getiririz bu sefer... :))

Gecen aksam haberturkteydi maranki...Bu domuz gribi için soru gelmis..Onun cevabi bu sabah ictigimiz sebze suyunun her sabah içilmesiyle bagisiklik sisteminin kuvvetlenecegiydi..Bisi olmaz dedi bunu icerseniz....
Off her derde deva gibi duruyor bu sebze suyuda tadi..................kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Buzdolaba koy dayanir herhalde :))) ben ekimin27 sinde denedim 3 gunu felaket basagrisi oldu bebisle ve 2 cocukla dayanamadim biraktim yine deniycem bana arkadas ariyorum :))) yapalim iste beraber :))

alsebe bende 25 şindeki detoks proğramına dahil olmak istiyorum.mart ayındakini tam manasıyle yapamamıştım şimdi daha azimliyim ama senede sadece 1 kez yapılabilir diye biliyorum acaba zararı olurmu?

alsebe bende 25 şindeki detoks proğramına dahil olmak istiyorum.mart ayındakini tam manasıyle yapamamıştım şimdi daha azimliyim ama senede sadece 1 kez yapılabilir diye biliyorum acaba zararı olurmu?

Tamam canim beraber baslariz o zaman..Ayrica bu temizlik yilda iki defa ilk bahar ve sonbaharda yapiliyor...

1-Alsebe
2-Livaza
3-Minikiz
4-merdiyet
5-Alarahan
6-Jayjay
7-Eie
8-Paprika

alsebe canım benide listeye al cesaretimi topladım:)

1-Alsebe
2-Livaza
3-Minikiz
4-merdiyet
5-Alarahan
6-Jayjay
7-Eie
8-Paprika
9-Whiteice67

Hadi bakalim kararini verdiysen basarilar dileyelim...Az kaldi eti falan kestim ben artik...Aslinda beyaz ekmegide kesmem lazim ....

merhaba aranıza yeni katıldım 25 ekimde başlamaya kararlıydım hatta marankinin sitesinden kozmik beden temizliği seti sipariş verdim yarın elime geçecek ancak şimdiden kendimi çok gergin hissediyorum yapabilecek miyim hiç bilmiyorum korkuyorum özelikle lavmandan

merhaba aranıza yeni katıldım 25 ekimde başlamaya kararlıydım hatta marankinin sitesinden kozmik beden temizliği seti sipariş verdim yarın elime geçecek ancak şimdiden kendimi çok gergin hissediyorum yapabilecek miyim hiç bilmiyorum korkuyorum özelikle lavmandan

Öncelikle hosgeldin...Bu topikte ilk defa onlarin destekleyici ilaciyla temizligi sen yapacaksin yanlis hatirlamiyorsam..Senin tecrubelerinle birdahaki seferea lip almayacagimiza karar veririz bizde....Gerci ben yaza Turkiyeye gidince almayi dusunuyorum ama bakalim....Yapman için gerekli olan tek sey inan IRADE...... Lavman cok kolay hepimize zor gelen sebze suyu ve sonrasinda ne yiyecegimizi tam bilememek...Yani ne yesek te zarari olmasin diye..Gerci insanada yasak olunca hersey cazibeli geliyor orasida ayri konu...Bence korkmana gerek yok yaparsin,bak bizim listedede ikinciye belkide ucuncuye yapacaklar var herkes yaptigina gore sende yapabilirsin...Burda amac zaten birbirimize destek olmak...vereliniortak vereliniortak vereliniortak

İyi akşamlar hanımlar

sonbaharda kozmik yapıyormusunuz? Ben mayısta yapmıştım bu sene henüz nasib olmadı. ama bi arkadaşımla pazartesi başlamayı düşünüyoruz.

Bu arada mayısta yapınca 3 kilo vermştim. İnş. bu seferde verrim. Faydalarını gördüm. İnş. herkez görür. liste felan yapılıyormu kızlar?

Kızlar ilk defa yapıcaklar için korkutmak gibi olmasın ama zeytinyağı aklıma geldi zor içmiştim ben onu yaa. ınş. bu sefer içerim ve kusmam:olmaz:

arkadaslar benı lısteden cıkarrın erkek kardesım yarın memleketten gelıyoo evde mısafır varken dıyet bıle yapılmıyoo kaldıkı onu ıstanbulu gezdırecem hıc yapamam kasımın 4 den sonra olurmu acaba bende o zaman yapsam

arkadaslar benı lısteden cıkarrın erkek kardesım yarın memleketten gelıyoo evde mısafır varken dıyet bıle yapılmıyoo kaldıkı onu ıstanbulu gezdırecem hıc yapamam kasımın 4 den sonra olurmu acaba bende o zaman yapsam

Canim eylul ekim kasim da yapiliyor sen ne zaman istersen yaparsin bu liste bu ay temizlik yapacaklar için degil zaten sosyal gruplarda Kozmik grup acmak için...Orda yapanlarla temizlik zamaninda daha rahat konusup tanisip paylasmak için gruba uye olacaklari onceden belirlemek..Cunki kazenin grup acmasi için belli bir sayi lazimmis...

Kızlar ilk defa yapıcaklar için korkutmak gibi olmasın ama zeytinyağı aklıma geldi zor içmiştim ben onu yaa. İnş. bu sefer içerim ve kusmam:olmaz:

Ben zeytinyagina lavmana raziyim sebze suyu bana zor geliyor gercekten enerji veriyor ama tadi berbat bana gore...Birde yasak olunca herseyi cani istiyor insanin ve sadece haslama sebze ot yemek....SORMA GITSINNNNN................. akannehir akannehir

Back
X